Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγω πηρα ενα δρυς. "Εσωτερικου και χωρου" ελεγε στην ετικετα.
Μάλλον ήθελαν να γράψουν "Και εσωτερικού χώρου"
Εγώ πήρα σε Τικ απόχρωση και είχε λίγα κομμάτια σε Δρυς ανοιχτό και Πεύκο.

Απο τα πινέλα που έχει πιο λες ότι είναι καλά και κατάλληλα για το βερνίκι;

Επίσης πήρα και τον προβολέα. Όλο και κάτι θα φωτίσει :)

Είχε και στα 30% έναν ασύρματο μετεωρολογικό σταθμό AURIOL (μακρόστενο μαύρο) αλλά τον άφησα γιατί δεν έχω ιδέα αν αξίζουν του lidl ή όχι.:huh2:

κι όμως είχα δει λερου ταινία αλουμινίου για σόμπα την μαύρη . Είχε διπλασιο + πάχος απο την ασημί. Βέβαια είχε και 5 πλάσια τιμή.

Η ασημί στο λερου είχε 1.5 ευρώ και η μαυρη για τις σόμπες 5+ ευρώ.

Χρησιμοποιω tesa αλουμινιου ασημι απο το πρακτικερ αλλα
ειναι αρκετα ακριβοτερη απο 1,5 ευρω. (5-7 ευρω, δεν θυμαμαι ακριβως)
Το παχος το θεωρω ικανοποιητικο.
Συγκεκριμενα εχει παχος 1/5 του χιλιοστου
την στιγμη που το αλουμινοχαρτο της sanitas εχει παχος 1/20 του χιλιοστου.

Χρησιμοποιω tesa αλουμινιου ασημι απο το πρακτικερ αλλα
ειναι αρκετα ακριβοτερη απο 1,5 ευρω. (5-7 ευρω, δεν θυμαμαι ακριβως)
Το παχος το θεωρω ικανοποιητικο.
Συγκεκριμενα εχει παχος 1/5 του χιλιοστου
την στιγμη που το αλουμινοχαρτο της sanitas εχει παχος 1/20 του χιλιοστου.
Ευχαριστώ για την πληροφορία! θα το κοιτάξω στο praktiker.

Μάλλον ήθελαν να γράψουν "Και εσωτερικού χώρου"
Εγώ πήρα σε Τικ απόχρωση και είχε λίγα κομμάτια σε Δρυς ανοιχτό και Πεύκο.

Απο τα πινέλα που έχει πιο λες ότι είναι καλά και κατάλληλα για το βερνίκι;

Επίσης πήρα και τον προβολέα. Όλο και κάτι θα φωτίσει :)

Είχε και στα 30% έναν ασύρματο μετεωρολογικό σταθμό AURIOL (μακρόστενο μαύρο) αλλά τον άφησα γιατί δεν έχω ιδέα αν αξίζουν του lidl ή όχι.:huh2:

Αν δεν πρόσεξες λένε πάνω τα πινέλα για τι χρώματα είναι κατάλληλα. Τώρα δεν τα έχω μπροστά μου για να σου πω δυστυχώς.

Με την προυποθεση οτι και τα τρεια τραπεζακια ειναι ιδια με ενδιαφερει μονο το ενα απο τα τρεια. Υπαρχει καποιος (απο Αθηνα) που να θελει τα δυο για να παρουμε το σετ και να το σπασουμε; Δινει κανεις το ενα απο τα τρεια με 15ευρω;

Με την προυποθεση οτι και τα τρεια τραπεζακια ειναι ιδια με ενδιαφερει μονο το ενα απο τα τρεια. Υπαρχει καποιος (απο Αθηνα) που να θελει τα δυο για να παρουμε το σετ και να το σπασουμε; Δινει κανεις το ενα απο τα τρεια με 15ευρω;

Παναγιώτη εγώ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ ενδιαφέρομαι να σπάσουμε το σετ εννοούσα. ..

[/COLOR]Εγώ ενδιαφέρομαι να σπάσουμε το σετ εννοούσα. ..

Σου εστειλα ηδη ΠΜ, ευχαριστω.

Παιδια ωραια η ιδεα του ξυλινου, μου αρεσει ιδιατερα να σκαλιζω κατι και ας μην εχει χρηση μετα (εχω και ενα νεκροταφειο, μια γωνια, οπου στοιβαζω πραγματα που ενω ξερω οτι δυσκολα θα τα χρειαστω παρολαυτα τα κατασκευαζω) αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση οχι δεν μου κανει το ξυλινο. Ειμαι αερομοντελιστης και θα ηθελα να δοκιμασω να πηγαινω στο πεδιο πτησης με τραπεζακι ελαφρυ και αναδιπλουμενο, τα συγκεκριμενα πρεπει να ειναι πιο λεπτο απο 5 εκατοστα μολις διπλωθουν. Διαφοροι φιλοι μοντελιστες αγοραζουν τραπεζακι απο ειδη με camping.

BAUFIX Βερνικια απο λιντλ εχει δουλεψει κανεις..? σκεφτομαι για ενα 5λιτρο/14 πευκο μπορει και το αχρωμο..

22123_06_f.jpg

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

πήγα χτες στο lidl ραφήνας για να αγοράσω το τραπεζάκι αυτό....και δεν το είχε, λόγω έλλειψης λέει δεν το έστειλαν (τελικά αγόρασα ένα χρώμα ξύλου τικ, κάτι πινέλα, κάτι σπάτουλες, κάτι spray, κάτι μεντεσέδες,κάτι νοβοπανόβιδες, κάτι γεμιστικά ρωγμών, κάτι κόλλες, το μικρό αλλά δυνατό κατσαβίδι, 2 πλαστικές θήκες για βίδες και μικροπράγματα,κλπ)...μήπως ξέρει κάποιος εάν υπάρχει σε κάποιο άλλο lidl όσο το δυνατόν κοντύτερα στην Ραφήνα ?

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

πήγα χτες στο lidl ραφήνας για να αγοράσω το τραπεζάκι αυτό....και δεν το είχε, λόγω έλλειψης λέει δεν το έστειλαν (τελικά αγόρασα ένα χρώμα ξύλου τικ, κάτι πινέλα, κάτι σπάτουλες, κάτι spray, κάτι μεντεσέδες,κάτι νοβοπανόβιδες, κάτι γεμιστικά ρωγμών, κάτι κόλλες, το μικρό αλλά δυνατό κατσαβίδι, 2 πλαστικές θήκες για βίδες και μικροπράγματα,κλπ)...μήπως ξέρει κάποιος εάν υπάρχει σε κάποιο άλλο lidl όσο το δυνατόν κοντύτερα στην Ραφήνα ?

Κοντύτερα δεν θα το έλεγα αλλά της Αγίας Παρασκευής έχει τραπεζάκια.

BAUFIX Βερνικια απο λιντλ εχει δουλεψει κανεις..? σκεφτομαι για ενα 5λιτρο/14 πευκο μπορει και το αχρωμο..

22123_06_f.jpg

Το πήρα Δημήτρη αλλά δεν το χρησιμοποίησα ακόμα. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα βάψω.
Εγώ το πήρα σε τικ βέβαια.
Αν το θες για εσωτερικό χώρο ή γενικά για κατασκευές που δεν ταλαιπωρούνται πολύ από τον καιρό, θα σου κάνει δουλειά.

Εγώ που έχω βάψει το θερμοκήπιο μου και το έχω να λιάζεται και να βρέχεται έξω ακόμα κρατάει καλά.

Αξιολογηση mode on. Δεν ξερω τι κανουν τα φαλτσοπριονα σας, αλλα το δικο μου, τομαπλο parkside, δεν ειναι να το βασιζεσαι. Καμια ορθη κοπη δεν ειναι ιδια με τη προηγουμενη. Δυσκολια σε βαθμονομηση οριζοντιας φαλτσοκοπης. Για καθετη δεν ελπιζω επισης. Σημειωση. Η ελλειψη σωστου laser δεικτη απαιτει σωστο χαρακα/μοιρογνωμονιο.
Οσοι δεν εχετε και θελετε ακριβεια χιλιοστου, αγοραστε επωνυμο.

Αξιολογηση mode on. Δεν ξερω τι κανουν τα φαλτσοπριονα σας, αλλα το δικο μου, τομαπλο parkside, δεν ειναι να το βασιζεσαι. Καμια ορθη κοπη δεν ειναι ιδια με τη προηγουμενη. Δυσκολια σε βαθμονομηση οριζοντιας φαλτσοκοπης. Για καθετη δεν ελπιζω επισης. Σημειωση. Η ελλειψη σωστου laser δεικτη απαιτει σωστο χαρακα/μοιρογνωμονιο.
Οσοι δεν εχετε και θελετε ακριβεια χιλιοστου, αγοραστε επωνυμο.

Θέλει ρύθμιση ρε συ, με τον καιρό λόγω κραδασμών όλα χάνουν. Έχει μέσα οδηγίες πως να το κάνεις... Δεν είναι δύσκολη διαδικασία...

Πεταμα κανονικα θελει...
Ολα ρυθμισμενα και σφιγμενα ειναι.
Εχει τζογο σρο σημειο του αξονα που κατεβαινει το μπρατςο/κινητηρας του δισκου. Ελαχιστο αλλα εχει. Επισης νομιζω πως και τα μεταλλα ειναι ευκαμπτα(!) οποτε στο ακρο που κραταμε ανετα κινηται μερικα χιλιοστα. Ακομη ο δισκος δεν ειναι σταθερος στον αξονα του.
Θελω σχολιασμο και κριτικη για τα δικα σας φαλτσοπριονα, πχ parkside radial, skill, ryobi μπαταριας... Κλπ.

Πεταμα κανονικα θελει...
Ολα ρυθμισμενα και σφιγμενα ειναι.
Εχει τζογο σρο σημειο του αξονα που κατεβαινει το μπρατςο/κινητηρας του δισκου. Ελαχιστο αλλα εχει. Επισης νομιζω πως και τα μεταλλα ειναι ευκαμπτα(!) οποτε στο ακρο που κραταμε ανετα κινηται μερικα χιλιοστα. Ακομη ο δισκος δεν ειναι σταθερος στον αξονα του.
Θελω σχολιασμο και κριτικη για τα δικα σας φαλτσοπριονα, πχ parkside radial, skill, ryobi μπαταριας... Κλπ.

Στο δισκοπρίονο μπαταρίας που πήρα μετά από κανα 2 εβδομάδες χρήσης παρατήρησα ότι έλειπε μια βίδα από το χερούλι αλλά είπα να μην το πάω πίσω. Δεν δημιουργεί τόσο θέμα.

Στο parkside radial δεν έχω κανένα απολύτως θέμα και σε σύγκριση με το απλό είναι πολύ πιο στιβαρό και ποιοτικό σαν κατασκευή. Όχι κάτι εξωπραγματικό αλλά απλά καλύτερο.
Για ένα κατοστάρικο είναι ότι πρέπει.

Το ίδιο και το δικό μου radial parkside . Μετα απο ρύθμιση και δοκιμων καμιας ώρας εχει ακρίβεια . Το τσεκάρω που και που μετα απο πολυ δουλεια και κόψιμο μεγάλων καδρονιων αλλα γενικα δεν χάνει .

Ναι και το δικο μου εχει μικρα τζογακια, δεν δινω καν σημασια. Δεν το αγορασα σαν το απολυτο φαλτσοπριονο.
Μια σκεψη: ο ορος επαγγελματικο ισως να μην ειναι αυτο που εχουμε στο δικο μας μυαλο. Ο επαγγελματιας θελει ενα εργαλειο να το δουλεψει ολη την ημερα και να μπορει να το εμπιστευτει χωρις να φοβαται οτι θα καει και θα τον αφησει στην μεση της δουλειας. Ενας επαγγελματιας που βαζει περγκολες και κοβει συνεχεια με φαλτσοπριονο δεν τον νοιαζει εαν οι κοπες θα ειναι 49,7° η 45,2° θελει να ειναι περιπου 45° να κουμπωσει το ξυλο σωστα και να τελειωνει.