Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πολύ σωστά Παναγιώτη . Η ακρίβεια χρειάζεται για άλλες κατασκευές .

Και στου Γέρακα είχε 2-3 χθες τραπεζάκια.

σήμερα ήμουν όλη μέρα στο δρόμο...οπότε....lidl Ραφήνας δεν είχε και δεν έχει, Γέρακα τελείωσαν σήμερα, Αγ. Παρασκευή δεν έχει...τελικά βρήκα ένα τελευταίο κομμάτι στα Σπάτα.

Το τραπεζάκι είναι για εντελώς βοηθητική χρήση, είναι καλαίσθητο, πιάνει ελάχιστο χώρο κλειστό, συνδυάζεται σε ευθεία κατά μήκος/πλάτος, σε μορφή Π σε μορφή L, είναι γενικά όμορφο και πρακτικό...αλλά με ξενέρωσε η επιφάνεια του τραπεζιού που είναι από νοβοπάν (μάλλον) που δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, το καλό είναι ότι μόλις χαλάσει έχει φαρδύ πλαίσιο από αλουμίνιο και θα αντικατασταθεί από επιφάνεια με κόντρα πλακέ θαλάσσης για να μπορεί να μένει και στην βροχή.

Ούτε στα δικά μου κοντινά καταστήματα είχε τραπεζάκια χθες το πρωί (προς μεσημέρι).

Παναγιώτη σου απάντησα!

Νομιζω προσφατα κοιταγαμε τα τριβεια της parkside σε καποιο ξενο lidl. Τα περιμεναμε να ερθουν, αλλα δεν ηρθα, κανω λαθος?
Το κυκλικο κανα 20 ρικο εβγαινε?

Νομιζω προσφατα κοιταγαμε τα τριβεια της parkside σε καποιο ξενο lidl. Τα περιμεναμε να ερθουν, αλλα δεν ηρθα, κανω λαθος?
Το κυκλικο κανα 20 ρικο εβγαινε?

Ναι δεν τα φέρανε οι παπάρες. Τα πιο χρήσιμα εργαλεία τα αφήσανε απ έξω...

Ναι τόσο τα είχανε, άντε το πολύ ένα 25άρι στην Ελλάδα και πάλι δεν ήταν πολλά...

εγώ πηρα το bosch παλμικό τριβείο και ειναι εξαιρετικό. Με τα velcro γυαλόχαρτα που εχουν τις τρύπες αποροφά στον κάδο του μεγάλο ποσοστό σκόνης.

Επίσης απο θόρυβο πάει πολύ καλά και δεν σε ξεκουφαίνει πράγμα βασικό για μένα τουλάχιστον.
Σταθερό στο χέρι χωρίς κραδασμούς και με αυξομείωση ταχύτητας απο το 1-6.

https://www.skroutz.gr/s/94240/Bosch-PSS-250-AE-0603340200.html

Υπάρχει και το μικρότερο αδερφάκι του στα 50 ευρώ
https://www.skroutz.gr/s/94241/Bosch-PSS-200-AC.html

Για φινίρισμα είναι ότι πρέπει αυτά τα τριβεία. Για φάγωμα είτε πλάνη για μέχρι 8 εκατοστά πλάτος είτε ταινιολειαντήρα.

Κατσε μήπως και μας φέρει το lidl το ταινιολειαντήρα σε ένα απο τα επόμενα φυλλάδια.

Εχθες ειχε τραπεζακια στην μεταμορφωση. Εγω θα επαιρνα πτυσσομενα ποδια εαν ειναι και θα εκανα κατι πιο στιβαρο, παντος.
νεα ιωνια εχθες ειχε πλυστικα PHD 100

plystika.jpg

Παντως ειναι σταματητοι, δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να πεις ποτε "τα πηρα ολα τα εργαλεια" οσα και να εχεις ολο και κατι θα φερουν που δεν το εχεις. Σαν τον κινεζο που αγοραζα μοντελιστικα ειδη, ειχε καταντησει να εχει τετοια απιστευτη ποικιλια που καθε φορα ελεγες "οκ τα εχω ολα" και σε λιγο εβλεπες και κατι πραγματικα νεο. :)

καλα ειναι αλλα δεν τα θελω. εχω ενα παρομοιο doit αλλα δεν κανει δουλεια, μονο φασαρια. θελω ενα κυκλικο παλμικο για σχετικα γρηγορη, ευελικη αφαιρεση και κυριως λειανση.

εγώ πηρα το bosch παλμικό τριβείο και ειναι εξαιρετικό. Με τα velcro γυαλόχαρτα που εχουν τις τρύπες αποροφά στον κάδο του μεγάλο ποσοστό σκόνης.

Επίσης απο θόρυβο πάει πολύ καλά και δεν σε ξεκουφαίνει πράγμα βασικό για μένα τουλάχιστον.
Σταθερό στο χέρι χωρίς κραδασμούς και με αυξομείωση ταχύτητας απο το 1-6.

https://www.skroutz.gr/s/94240/Bosch-PSS-250-AE-0603340200.html

Υπάρχει και το μικρότερο αδερφάκι του στα 50 ευρώ
https://www.skroutz.gr/s/94241/Bosch-PSS-200-AC.html

Αυτο στο Yalco Bazaar το ειχα παρει 20 ευρω!!!

Επισης παιδια για οποιον θελει ενα καλο μικρο εκκεντρο υπαρχει το Dexter στα Leroy με 25 ευρω και ισχυ 250Watt!
Ειναι απιθανο!!!!!!

Πηρα το σετ με τα ακρυλικα χρωματα καιμπινελα σε βαλιτσακι. Αξιζουντα 18 τους ή να τα γυρισω πισω?:smash:

Αυτο με αλλαγη δισκου κανει και για ξυλο ή ειναι επικινδυνα πραγματα;

είχε γίνει μια συζήτηση πριν κάποιους μήνες γι αυτο το θέμα και αν δεν απατόμαι είχαμε καταλήξει οτι είναι ακατάλληλο. Δεν θυμάμαι ωστόσο τον λόγο.

Το κατάλαβα εν τέλη βγιαωτο βαλιτσάκι. Αλλά απο τα σκετα δεν είχε παρα μόνο 2-3 συσκευασίες μισανοιχτες. Σκέφτομαι να το γυρίσω,

Ο LED προβολέας των 10watt της προηγούμενης εβδομάδας μια χαρά ποιοτικός μου φάνηκε
και δεν νομίζω πως θα έχει θέμα στην βροχή.
H82MM3p.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν δεν πρόσεξες λένε πάνω τα πινέλα για τι χρώματα είναι κατάλληλα. Τώρα δεν τα έχω μπροστά μου για να σου πω δυστυχώς.

τώρα το πρόσεξα, στο κουτί από το 5litro βερνίκι γράφει η εφαρμογή του στο ξύλο να γίνει με πινέλα για ακριλικό χρώμα (τα μπλέ πινέλα δηλαδη).
Εγώ αγόρασα τα πράσινα που έγραφαν για τζελ και χρώματα προστασίας ξύλου.
Τα άλλα τα μακρόστενα νομίζω έγραφαν για βερνίκια κλπ.
Τα μπέρδεψα αλλά δεν νομίζω να παρεξηγηθεί το πινέλο να δουλέψει το βερνίκι :)