Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ο LED προβολέας των 10watt της προηγούμενης εβδομάδας μια χαρά ποιοτικός μου φάνηκε
και δεν νομίζω πως θα έχει θέμα στην βροχή.
H82MM3p.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τώρα το πρόσεξα, στο κουτί από το 5litro βερνίκι γράφει η εφαρμογή του στο ξύλο να γίνει με πινέλα για ακριλικό χρώμα (τα μπλέ πινέλα δηλαδη).
Εγώ αγόρασα τα πράσινα που έγραφαν για τζελ και χρώματα προστασίας ξύλου.
Τα άλλα τα μακρόστενα νομίζω έγραφαν για βερνίκια κλπ.
Τα μπέρδεψα αλλά δεν νομίζω να παρεξηγηθεί το πινέλο να δουλέψει το βερνίκι :)

Αδερφέ εγώ αν θυμάμαι καλά πήρα τα πράσινα και τα κόκκινα. Σίγουρα δεν πήρα μπλε αλλά όπως λες και εσύ δεν θα παραξηγηθεί το πινέλο... :)

Αδερφέ εγώ αν θυμάμαι καλά πήρα τα πράσινα και τα κόκκινα. Σίγουρα δεν πήρα μπλε αλλά όπως λες και εσύ δεν θα παραξηγηθεί το πινέλο... :)

Δηλαδή τι διαφορά είχαν και το κάθε ένα είναι για διαφορετικά υλικά? έβγαλαν 3 είδη για να τα πάρουμε επί 3 (και είναι τα ίδια) ή έχει προοδεύσει τόσο η τεχνολογία στο πινέλο...ή λίγο κα ιαπό τα 2...μας έχουν κατα μπερδέψει

Πολυ χρησιμη και καλη η νυχτερινη φωτογραφια του προβολεα παραπανω. Μπραβο dolomites. Καταλαβαινει κανεις ευκολα τι να περιμενει απο το συγκεκριμενο προιον.

Δηλαδή τι διαφορά είχαν και το κάθε ένα είναι για διαφορετικά υλικά? έβγαλαν 3 είδη για να τα πάρουμε επί 3 (και είναι τα ίδια) ή έχει προοδεύσει τόσο η τεχνολογία στο πινέλο...ή λίγο κα ιαπό τα 2...μας έχουν κατα μπερδέψει
Θεωρητικα, οι τριχες των πινελων δεν ταιριαζουν με ολα τα διαλητικα χρωματων, ουτε οι κολλες που σφραγιζουν τις τριχες...Ολα αυτα ειναι για να μην ξεφτιζουν τα πινελα σε πολλαπλες χρησεις.... τι λετε; --- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ο LED προβολέας των 10watt της προηγούμενης εβδομάδας μια χαρά ποιοτικός μου φάνηκε και δεν νομίζω πως θα έχει θέμα στην βροχή. --- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος --- [/COLOR] τώρα το πρόσεξα, στο κουτί από το 5litro βερνίκι γράφει η εφαρμογή του στο ξύλο να γίνει με πινέλα για ακριλικό χρώμα (τα μπλέ πινέλα δηλαδη). Εγώ αγόρασα τα πράσινα που έγραφαν για τζελ και χρώματα προστασίας ξύλου. Τα άλλα τα μακρόστενα νομίζω έγραφαν για βερνίκια κλπ. Τα μπέρδεψα αλλά δεν νομίζω να παρεξηγηθεί το πινέλο να δουλέψει το βερνίκι :)
Μπραβο, εαν σου φτανει αυτη η αποδοση, τελειο το λεντακι!

Σίγουρα δεν είναι τα ίδια φίλε μου.
Ανάλογα τι δουλεύει ο καθένας παίρνει και το αντίστοιχο φυσικά.

Εγώ δεν παρατήρησα ότι το βερνίκι πολυουρεθάνης το χρησιμοποιούν με πινέλα για ακρυλικό χρώμα και πήρα αυτά για βερνίκι. Λογικά όμως δεν θα παίζει πρόβλημα και σίγουρα έχει να κάνει μόνο με την μακροζωία του πινέλου ή το πως θα συμπεριφερθεί στο πλύσιμο και στο στέγνωμα (αν θα χαλάσει ή θα είναι πάλι χρήσιμο).

Εγώ από την μικρή εμπειρία που έχω, συνήθως όταν θέλω να χρησιμοποιήσω βερνίκι προτιμώ χρησιμοποιημένα πινέλα μιας και με το βερνίκι είναι δύσκολο να επιβιώσουν τα πινέλα και να είναι κατάλληλα και για 2η ή 3η χρήση.
Αν και τελευταία με τα βερνίκια νερού που παίρνω κατά καιρούς, αυτό το πρόβλημα έχει εκμηδενιστεί, αλλά και πάλι εγώ παίρνω τα μέτρα μου!

Τέλος για να κάνουμε και μια αξιολόγηση στα πινέλα που έφερε τελευταία, μπορώ να πω ότι είμαι κάμποσο ικανοποιημένος μιας και έβαψα ένα σετ ζαρντινιέρες και μία από τις πέργκολες που έφτιαξα (στο αντίστοιχο θέμα φαίνεται γιατί μιλάμε) και ακόμα το πινέλο είναι λειτουργικό. Απλά το ξεπλένω με διαλυτικό του Lidl και μετά το στεγνώνω με χαρτοπετσέτες. Μάλιστα την πέργκολα την έκανα 2 χέρια και παρατήρησα μόνο 2-3 τρίχες να φεύγουν από το πινέλο.
Θα το χρησιμοποιήσω και για το βερνίκι που θα περάσω την τελευταία πέργκολα και μετά θα το πετάξω και ας είναι και λειτουργικό!!! :)

Κυκλοφορει οτι ειναι καλο μολις τελειωσεις με τους διαλυτες να τα σαπουνιζεις καλα με υγρο πιατων, ποτε δεν τσακιζουμε τις τριχες. Μετα ειναι ετοιμα για αποθηκευση.

Κυκλοφορει οτι ειναι καλο μολις τελειωσεις με τους διαλυτες να τα σαπουνιζεις καλα με υγρο πιατων, ποτε δεν τσακιζουμε τις τριχες. Μετα ειναι ετοιμα για αποθηκευση.

Δεν το έχω δοκιμάσει Παναγιώτη αλλά δεν χάνω και τίποτα την επόμενη φορά που θα βάψω να το κάνω.
Δυστυχώς το να μην τσακίζουμε τις τρίχες είναι λίγο δύσκολο ειδικά σε δύσκολα σημεία...

Πηρα και εγω απο 2 σετ ολων των τυπων τα πινελα!
Η ποιοτητα τιους ειναι πολυ καλη και ξεπερναει αυτα των 2 ευρω το πινελακι της μισης ιντσας!

Νικο ποια αποχρωση βερνικη πηρες???
Αν μπορεις ανεβασε και μια φωτο απο το αποτελεσμα!

Επισης εχει δει κανεις καπου τον ηλιακο προβολεα με τα 30 ευρω???
Θα ηθελα ενα λευκο τεμαχιο.

Μπραβο ρε Θοδωρη!

Οι δισκοι γτ δε λεει τι διαμετρο εχουν?

Επισης μου αρσει η καστανιτσα και θα τσιμπησω ακομη μια!
Και σημερα εβλεπα μια διαφιμηση για τα πολυκλειδα και ηθελα ενα οποτε με βγαζει απο τα εξοδα το λιντλ!

Επισης τα γαντακια ειναι κορυφαια και τα συτηνω ανεπιφυλακτα!

Ωραια πραγματακια θα παρω το γωνιομετρο αρκει να μην χανει πολυ (ξερει κανεις?) Σιγουρα τον ηλιακο προβολεα που δεν προλαβα την αλλα φορα.η καστανιτσα ειναι εξαιρετικη με εχει βολεψει πολυ στα μαστορεματα-συντηρηση των χορτοκοπτικων και αλυσοπριονων.

Γκρρρ...μπλουζάκια μαύρα ήθελα, αλλά θα είμαι διακοπές και εκεί δεν παίζει lidl :P
Από την άλλη διαβάζω ότι μάλλον ξεκίνησαν πάλι οι πληρωμές μέσω paypal οπότε fruit of the loom με 3-4 ευρώ από Αγγλία...

Πηρα και εγω απο 2 σετ ολων των τυπων τα πινελα!
Η ποιοτητα τιους ειναι πολυ καλη και ξεπερναει αυτα των 2 ευρω το πινελακι της μισης ιντσας!

Νικο ποια αποχρωση βερνικη πηρες???
Αν μπορεις ανεβασε και μια φωτο απο το αποτελεσμα!

Επισης εχει δει κανεις καπου τον ηλιακο προβολεα με τα 30 ευρω???
Θα ηθελα ενα λευκο τεμαχιο.

Κυριάκο, αν εννοείς από το βερνίκι του Lidl, πήρα το Τικ.
Σήμερα το δοκίμασα αλλά δεν έβγαλα φωτό. Για να δείξει κάπως ωραίο πάντως θέλει minimum 2 χέρια. Αν περισσέψει (γιατί είναι και κάπως νερουλό) θα περάσω και 3ο χέρι και θα ανεβάσω φωτό στο σχετικό θέμα.

Θα φέρει άλλον προβολέα τώρα, τσέκαρε καλύτερα αυτόν μιας και είναι αρκετά πιο hitech...

Μπραβο ρε Θοδωρη!

Οι δισκοι γτ δε λεει τι διαμετρο εχουν?

Επισης μου αρσει η καστανιτσα και θα τσιμπησω ακομη μια!
Και σημερα εβλεπα μια διαφιμηση για τα πολυκλειδα και ηθελα ενα οποτε με βγαζει απο τα εξοδα το λιντλ!

Επισης τα γαντακια ειναι κορυφαια και τα συτηνω ανεπιφυλακτα!

Και εγώ τα συστήνω τα γάντια, είναι πάρα πολύ καλά και ανθεκτικά, καμία σχέση με φτηνιάρικα που χαλάνε στις 2-3 χρήσεις.

Στο ιταλικό lidl είδα ότι οι δίσκοι διατίθενται σε διαμέτρους 160 mm, 190 mm και 210 mm με τρύπα 30 χιλιοστών (δηλαδή Universal) και πάχος 2.4 mm.
Τώρα δεν ξέρω αν όλες οι διαστάσεις θα διατίθενται και με τον αντίστοιχο αριθμό δοντιών...

Εγω θα παρω την ραφιερα σιγουρα! Ειναι καλη ιδεα για βαση παγκου! Βαζεις και ενα κοντρα πλακε απο πανω λιγο μεγαλυτερο . Μην Πω οτι θα παρω δυο...

Να πάρεις γιατί γίνονται ανάρπαστες. Την προηγούμενη φορά που την έφερε στα μέρη μας, κάποιοι πήρανε από 6-7. Δύο παλέτες φέρανε και οι 2 εξαντλήθηκαν σε μισή ώρα και μιλάμε για πάνω από 60-70 κομμάτια σίγουρα.

Απλά για να μην ταλαντώνονται πρέπει να βιδωθούν στον τοίχο...

η ραφιέρα όντως φαίνεται καλή και ειδικά για τα χρήματα που κοστίζειΕρώτηση προς όλους...τι διαφορά έχει το πολύκλειδο από ένα γαλλικό κλειδί ή μια τσιμπίδα υδραυλικού ή κάβουρα?