Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

χαιρετώ την παρέα :smile:,

ξέρετε αν και πότε έφερε τελευταία φορά το Lidl αυτό τον φορτιστή?

Από μια μικρή έρευνα στο αρχείο μου, βρήκα ότι ο φορτιστής (ULGD 3.8 A1) περιλαμβανόταν στο φυλλάδιο της ΔΕ 19/1/2015 με τιμή 19,99

Επίσης, ο φορτιστής ULG 3.8 B1 περιλαμβανόταν στο φυλλάδιο της ΔΕ 13/10/2014 με την ίδια τιμή.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Από μια μικρή έρευνα στο αρχείο μου, βρήκα ότι ο φορτιστής (ULGD 3.8 A1) περιλαμβανόταν στο φυλλάδιο της ΔΕ 19/1/2015 με τιμή 19,99

Επίσης, ο φορτιστής ULG 3.8 B1 περιλαμβανόταν στο φυλλάδιο της ΔΕ 13/10/2014 με την ίδια τιμή.

ευχαριστώ!

είναι αρκετός καιρός οπότε ελπίζω να τον ξαναφέρει σχετικά σύντομα

Πηγα το απογευμα λιντλ για κατι ωωνια και βρηκα τυχαια ενα δισκο για το συρομενο φαλτσοπριονο με 42 δοντια,το εβαλα πριν λιγο και τον δοκιμασα σε κατι ρεταλια μελαμινης.τεραστια διαφορα με αυτον που φοραγε με τα 24 δοντια,πολυ καθαρη κοπη!!

Λειτουργουν ολα αυτα με το κομπρεσερ που δινουν; Μιλαμε για τρομερη συλλογη εργαλειων. Εχει "αερα" το φυλλαδιο της Γαλλιας..

Όχι το συγκεκριμένο κομπρεσέρ μόνο για φύσημα είναι και κανένα καρφωτικό αέρος.
Για χρήση των συγκεκριμένων εργαλείων θες minimum κονφλέρ 50 λίτρων με ισχύ πάνω από 2.5 άλογα (ιδανική περίπτωση 100άρι με 3 άλογα και πάνω).

Επειδη στα χαρακτηριστικα των εργαλιων αναφερουν bar το πολυ μεχρι 6.8 και το κομπρεσερ του lidl δινει ονομαστικα 8, υπεθεσα οτι ειναι μεσα στα ορια. Αλλα μαλλον τα bar οπως λες δεν παιζουν ρολο.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πηγα το απογευμα λιντλ για κατι ωωνια και βρηκα τυχαια ενα δισκο για το συρομενο φαλτσοπριονο με 42 δοντια,το εβαλα πριν λιγο και τον δοκιμασα σε κατι ρεταλια μελαμινης.τεραστια διαφορα με αυτον που φοραγε με τα 24 δοντια,πολυ καθαρη κοπη!!

Αυτο που κοβει και μεταλλα..; Το πηρα και γω. Αν και τα 42 δοντια δε μου φαινοτανε αρκετα για καθαρη κοπη κοβει τζαμι..

Εχω βαλει φωτο εδω:
http://avclub.gr/forum/showthread.p...ώσιμων?p=1057452311&viewfull=1#post1057452311

Επειδη στα χαρακτηριστικα των εργαλιων αναφερουν bar το πολυ μεχρι 6.8 και το κομπρεσερ του lidl δινει ονομαστικα 8, υπεθεσα οτι ειναι μεσα στα ορια. Αλλα μαλλον τα bar οπως λες δεν παιζουν ρολο.

Δεν είναι τα bar μόνο. Είναι και η κατανάλωση αέρα.
Θα δεις για παράδειγμα το κοφλέρ να γράφει αναρρόφηση αέρα 250 l/min. Αν το συγκρίνεις με την κατανάλωση αέρα κάποιου εργαλείου (συνήθως τα εργαλεία του Lidl φτάνουν τα 170L/min) νομίζεις ότι είσαι ΟΚ και σου περισσεύει κιόλας.
Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι.

Η αναρρόφηση που βάζουν είναι η μέγιστη και όχι η πραγματική στα 6.3 bar που δουλεύει το πλήθος των εργαλείων.
Το δικό μου κοφλέρ για παράδειγμα έχει περίπου 400 και κάτι L/min αναρρόφησης, όμως στα 6.3 bar η αναρρόφηση είναι λίγο παραπάνω από 180 L/min.

Είναι σαν τα watt ενός ηχοσυστήματος. Μόνο τα RMS είναι τα πραγματικα!

μια φτηνη λυση για να αυξησουμε την χωρητικοτητα του κομφλερ ειναι να συνδεσουμε παραλληλα μια παλια μπουκαλα υγραεριου ή εναν παλιο πυροσβεστηρα απευθειας στον ρυθμιστη πιεσης αν εχει δυο εξοδους, ή στην βαλβιδα ασφαλειας με συνδεσμο σταυρου.

με το 50αρι το κομφλερ δουλευεις ανετα εργαλεια οπως πιστολια βαφης, αεροκλειδο, καρφωτικο κ.α αλλα στα βαρια (6-8 bar) οπως τριβειο, αμμοβολη, αεροτροχο το πραμα δυσκολευει τοσο που δεν μπορεις να κανεις δουλεια .. βαστα τουρκο να γεμισω..... :l augh::laugh::laugh:

εχοντας κι εγω ενα μικρο 50αρι τοποθετησα εναν παλιο πυροσβεστηρα που βρηκα και αυξησα την χωρητικοτητα κατα 40 λιτρα δινοντας ανασες στο μοτερ και επιτρεποντας μου να δουλευω περισσοτερο χρονο σε υψηλοτερη πιεση. το αποτελεσμα ικανοποιητικο για τα περισσοτερα εργαλεια πλην αμμοβολης. εκει χρειαζεται 200 - 300 λιτρα τουλαχιστον.

IMG_0467.jpg

IMG_0468.jpg

επιπλεον επειδη ο πυροσβεστηρας ειναι τροχηλατος, αφου γεμισει μπορεις να τον μεταφερεις οπουδηποτε μεσα η εξω απο το σπιτι και να φουσκωσεις ενα λαστιχο στο γκαραζ, ενα ποδηλατο στο πεζοδρομιο, να ξεβιδωσεις μπουλονια κλπ

Πολυ καλη ιδεα, αλλα και εφαρμογη! Εχω μια φιαλη αδεια αεριου. Να τη φτιαξω αεροθαλαμο ή να τη δωσω πισω? αραγε ποσο κοστιζει σαν κενη γνωριζεινκαποιος?

δεν την εχω μονιμα συνδεδεμενη αλλα μονο οταν χρειαζομαι περισσοτερο αερα για να δουλεψω βαρυ εργαλειο.
κατα τ' αλλα μεχρι στιγμης ολα καλα, ουτε χανει ουτε τπτ, οποτε μαλλον σωστη πρεπει να ειναι

λες να γινει κανα μπαμ ???? :laugh::laugh:

Το θεμα ςιναι ομως το κοφλερ ν μπορει ν τις γεμισει. Ν προλαβαινει. Γιατι αν η καταναλωση ειναι μεγαλυτερη απο τη παραγωγη, οσες μπουκαλες κ ν υπαρχουν δουλεια δεν θ γινει.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

μια φτηνη λυση για να αυξησουμε την χωρητικοτητα του κομφλερ ειναι να συνδεσουμε παραλληλα μια παλια μπουκαλα υγραεριου ή εναν παλιο πυροσβεστηρα απευθειας στον ρυθμιστη πιεσης αν εχει δυο εξοδους, ή στην βαλβιδα ασφαλειας με συνδεσμο σταυρου.

με το 50αρι το κομφλερ δουλευεις ανετα εργαλεια οπως πιστολια βαφης, αεροκλειδο, καρφωτικο κ.α αλλα στα βαρια (6-8 bar) οπως τριβειο, αμμοβολη, αεροτροχο το πραμα δυσκολευει τοσο που δεν μπορεις να κανεις δουλεια .. βαστα τουρκο να γεμισω..... :l augh::laugh::laugh:

εχοντας κι εγω ενα μικρο 50αρι τοποθετησα εναν παλιο πυροσβεστηρα που βρηκα και αυξησα την χωρητικοτητα κατα 40 λιτρα δινοντας ανασες στο μοτερ και επιτρεποντας μου να δουλευω περισσοτερο χρονο σε υψηλοτερη πιεση. το αποτελεσμα ικανοποιητικο για τα περισσοτερα εργαλεια πλην αμμοβολης. εκει χρειαζεται 200 - 300 λιτρα τουλαχιστον.

IMG_0467.jpg

IMG_0468.jpg

επιπλεον επειδη ο πυροσβεστηρας ειναι τροχηλατος, αφου γεμισει μπορεις να τον μεταφερεις οπουδηποτε μεσα η εξω απο το σπιτι και να φουσκωσεις ενα λαστιχο στο γκαραζ, ενα ποδηλατο στο πεζοδρομιο, να ξεβιδωσεις μπουλονια κλπ

+1 για την πατέντα αλλά και την εφαρμογή!!!!

Ερχεται η... δανέζικη ΙΚΕΑ στις Τρεις Γέφυρες

http://www.ered.gr/el/content/Erchetai_i_daneziki_IKEA_stis_Treis_Gefures/#.Ve69ZNLtlBd

Διάβασα την είδηση και στην αρχή σκέφτηκα ότι πρόκειται για άλλο χώρο που λειτουργούσε κατάστημα Lidl στα Πατήσια.
Αλλά στη συνέχεια διάβασα ότι πρόκειται για το κατάστημα στην οδό Κουρτίδου, οπότε το ... γλυκό έδεσε.

Σκέφτηκα πάλι ότι ο χώρος αυτός δεν μπορεί να έχει εμβαδόν 1000 τμ αλλά θυμήθηκα ότι έχει και άλλους αποθηκευτικούς χώρους, όπως και όλα τα Lidl, εκτός από το χώρο του κυρίως καταστήματος.

Τελευταία φορά είχα πάει στο Bazaar εκεί, όπου γνώρισα και τον Δημήτρη (xelonakias).
Καλώς να ορίσει η νέα αλυσίδα στην Ελλάδα (του σήμερα) και τυχεροί όσοι βρουν θέσεις εργασίας.
Άντε να δούμε τι νέο θα φέρει και αν θα καταφέρει να σταθεί στη δύσκολη εποχή που περνάμε.

Είναι πάρα πολύ καλή πατέντα.
Έχω ένα ακόμα μικρό κονφλέρ και σκέφτομαι και εγώ να έχω μόνιμα λάστιχο πάνω συνδεδεμένο με το μεγάλο κονφλέρ για να το γεμίζω.
Το μεγάλο που έχω είναι 100άρι και το μικρό 50 άρι οπότε είμαι κομπλέ ακόμα και για βαριά κατανάλωση αλλά θα το έχω και σαν φορητό.

Μάλλον την σύνδεση θα την κάνω απευθείας με ταχυσυνδέσμους μιας και έχω αρκετούς και λογικά δεν δημιουργώ θέμα.

Το θεμα ςιναι ομως το κοφλερ ν μπορει ν τις γεμισει. Ν προλαβαινει. Γιατι αν η καταναλωση ειναι μεγαλυτερη απο τη παραγωγη, οσες μπουκαλες κ ν υπαρχουν δουλεια δεν θ γινει.

καλα τα λες αλλα οτι εχει κανεις προσπαθει να το προσαρμοσει στα μετρα του
εξαλου μιλαμε για ελαφρα οικιακη χρηση ΜΟΝΟ !!!
αν ειχα την δυνατοτητα θα επαιρνα ενα 200αρι με 3 ιππους και ξεμπερδευα........

παντως το διαστημα μεχρι να ανοιξει ο πιεσσοστατης εχει διπλασιαστει οποτε ουσιαστικα αυτο σημαινει μεγαλυτερο χρονο για ψιλοεργασια με περισσοτερα απο 6 bar,
αν και με 2,5 ιππους ειμαι σταθερα στα 5 bar περιπου

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είναι πάρα πολύ καλή πατέντα.
Έχω ένα ακόμα μικρό κονφλέρ και σκέφτομαι και εγώ να έχω μόνιμα λάστιχο πάνω συνδεδεμένο με το μεγάλο κονφλέρ για να το γεμίζω.
Το μεγάλο που έχω είναι 100άρι και το μικρό 50 άρι οπότε είμαι κομπλέ ακόμα και για βαριά κατανάλωση αλλά θα το έχω και σαν φορητό.

Μάλλον την σύνδεση θα την κάνω απευθείας με ταχυσυνδέσμους μιας και έχω αρκετούς και λογικά δεν δημιουργώ θέμα.

:2thumb22sup: :2thumb22sup: :2thumb22sup:

μονο 2 βυσματα αρσενικα χρειαζεσαι για ταχυσυνδεσμο και ενα μετρο καλωδιο αερος.

417869N-500x500.jpg

απο την εξοδο του ενος ρυθμιστη στην εξοδο του αλλου -bye-

Κύριοι κάποιο πουλάκι με ενημέρωσε οτι 21/9 έρχεται το καρφωτικο αέρος pdt40 στα καταστήματα lidl.