Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γιάννη σε εμένα είναι λιγάκι πιο περίπλοκο γιατί το ένα κονφλέρ το έχω έξω ενώ το άλλο είναι μέσα σε απόσταση περίπου 10 μέτρων.
Έχω 2 σωλήνες αέρος μήκους 20 μέτρων έκαστος και επειδή τον ένα τον έχω πάντα σε εκείνο το μέρος θα τον χρησιμοποιήσω ως έχει.

Λογικά θα χρησιμοποιήσω και μία τάπα αλλά να δω που θα την βρώ!!! :)

Τάπα για την βαλβίδα αντεπιστροφής του καζανιού του κονφλέρ.
Είχα μία και την έδωσα σε έναν φίλο που την χρειαζόταν, θα κάνω όμως καμιά πατέντα, οπότε κανένα πρόβλημα...

Ναι μητσο αυτον το δισκο πηρα.
διαβολικε εχω το κοφλερ του λιντλ και εχω δουλεψει αεροκαλεμο για πολυ ωρα δουλευε το μοτερ συνεχεια αλλα το σηκωνε το εργαλειο.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι μητσο αυτον το δισκο πηρα.
διαβολικε εχω το κοφλερ του λιντλ και εχω δουλεψει αεροκαλεμο για πολυ ωρα δουλευε το μοτερ συνεχεια αλλα το σηκωνε το εργαλειο.

Δεν το δούλευε Βασίλη στα τερμα του σίγουρα.
Επίσης έφαγε τόσο ζόρι το κονφλέρ σου που σίγουρα θα παραδώσει πνεύμα πολύ πιο σύντομα απ ότι πρέπει... :(

Νικολα σιγουρα εφαγε ζορι το κοφλερακι μου αλλα το εργαλειο πετουσε δεν ξερω βεβαια εαν εφτασε στο 100% της αποδοσης του το αεροκαλεμο.παντως του αλλαζω λαδια μια φορα το χρονο ασχετα απο ωρες λειτουργειας.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ερχεται η... δανέζικη ΙΚΕΑ στις Τρεις Γέφυρες

http://www.ered.gr/el/content/Erchetai_i_daneziki_IKEA_stis_Treis_Gefures/#.Ve69ZNLtlBd

Διάβασα την είδηση και στην αρχή σκέφτηκα ότι πρόκειται για άλλο χώρο που λειτουργούσε κατάστημα Lidl στα Πατήσια.
Αλλά στη συνέχεια διάβασα ότι πρόκειται για το κατάστημα στην οδό Κουρτίδου, οπότε το ... γλυκό έδεσε.

Σκέφτηκα πάλι ότι ο χώρος αυτός δεν μπορεί να έχει εμβαδόν 1000 τμ αλλά θυμήθηκα ότι έχει και άλλους αποθηκευτικούς χώρους, όπως και όλα τα Lidl, εκτός από το χώρο του κυρίως καταστήματος.

Τελευταία φορά είχα πάει στο Bazaar εκεί, όπου γνώρισα και τον Δημήτρη (xelonakias).
Καλώς να ορίσει η νέα αλυσίδα στην Ελλάδα (του σήμερα) και τυχεροί όσοι βρουν θέσεις εργασίας.
Άντε να δούμε τι νέο θα φέρει και αν θα καταφέρει να σταθεί στη δύσκολη εποχή που περνάμε.

Οντως σήμερα το απόγευμα πέρασα απο Κουρτίδου τρείς γέφυρες και το γεμίζουν το μαγαζί με εμπόρευμα ,και απο έξω γράφει προσεχώς JYSK ,νά δούμε τώρα πού θά κάνει mega bazaar η lidl.

Από την επόμενη εβδομάδα πάντως έχει μόνο λίγα εργαλεία κήπου.
Λογικά τα εργαλεία αέρος θα διατεθούν από την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Να το και το αντιγραφο του ΚΕΟ.
Και με αφαιρουμενη μπαταρια παρακαλω...

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=38833

109793_02_f.jpg

Αυτο το εργαλειο δε καταλαβα ποτε ποσο χρησιμοτητα μπορει να εχει. Ειναι καλυτερο απο ενα καλο πριονι για κλαδεμα? γιατι δε μιλαμε για χοντρα κλαδια, που θα βαλεις αλυσοπριονο, αλλα για ποιο λεπτα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παρεπιπτωντος μπανισα το ραδιοφωνο παγκοσμιας ληψης silver crest. Το εχει δοκιμασει κανεις? ειναι καλο σε ληψη' αξιζει?

Ξερεις για ποτε κοβει απο κλαδια μεχρι παλετες!!!
Εγω το ΚΕΟ το εκτιμω πολυ.

Για πολυ λεπτά κλαδιά καλο ειναι! Για πιο χοντρά δε λέει! Παίζει πολυ! Μιλάω για το συγκεκριμένο της Florabest.

[/COLOR]Παρεπιπτωντος μπανισα το ραδιοφωνο παγκοσμιας ληψης silver crest. Το εχει δοκιμασει κανεις? ειναι καλο σε ληψη' αξιζει?

το εχω εγω..καλουτσικη ληψη και ηχος καλυτερος απο τα ελφτα του αλλα οχι τιποτα ιδιατερο.
αοντως δεν ειναι σαν εκεινα το φθηνο-κινεζικα που εχει περισσοτερο σκρατσαρισμα παρα ηχο....
Α! στα βραχεα θελει 3 μετρα καλωδιο με πιαστρακι στην κεραια για να πιασεις καλα

το εχω εγω..καλουτσικη ληψη και ηχος καλυτερος απο τα ελφτα του αλλα οχι τιποτα ιδιατερο.
αοντως δεν ειναι σαν εκεινα το φθηνο-κινεζικα που εχει περισσοτερο σκρατσαρισμα παρα ηχο....
Α! στα βραχεα θελει 3 μετρα καλωδιο με πιαστρακι στην κεραια για να πιασεις καλα
Τα τρια μετρα καλωδιο, θελει καποιες προδιαγραφες ή το απλωνεις οπως καινοπου το θες? εχει σταθμους στα βραχεα?

..τους εμπορικους...λιγους σλαβικους, πολλους αραβικους και καθολου ελληνοφωνους πια. Στα αγγλικα θα πιασεις τον κινεζιο σε πολλε ςμπαντες και την φωνη της αμερικης στην εκπομπη για την αφρικη.
για την αντεναν δεν θελει τιποτα παραπανω απο ψιλο καλωδιο πχ 0,5, και ενα κροκοδειλακι
Μακρια απο τον ηλεκτρονικο θορυβο

Καλημερα,
Τελικά αυτά τα αεροκλείδα θα τα βγάλουν...???

Απο τη αλλη εβδομαδα......

20150914_101910.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

υπ οψιν εχει 2 δισκους 150 με 40 και κατι δοντια στο λιντλ μεταμορφωσης, για οποιον εχει το δισκοπριονο μπαταριας....