cmoustakas
Supreme Member
Πάντως το κομπρεσέρ του αέρα δεν ειναι και στην καλύτερη τιμή στα 100 ευρώ οταν το αντίστοιχο Toros έχει 109 ευρώ στην αγορά.
Πάντως το κομπρεσέρ του αέρα δεν ειναι και στην καλύτερη τιμή στα 100 ευρώ οταν το αντίστοιχο Toros έχει 109 ευρώ στην αγορά.
φιλε Νικο θεωρητικα ειναι καλυτερο το Parkside...στην πραξη, και στην μακροχρονια χρηση εγω θα προτημουσα το toros Με κλειστα ματια....
by the way το εχω το 25αρακι το parkside και ειναι μια χαρα εργαλειο..
Nik εισαι σιγουρος; Ο κολητος μου (ξυλουργος) εχει ενα 25αρακι toros (10ετιας) για τις βοηθητικες του δουλειες αλλα δε εχει και πολυ σχεση με το parkside μου.. Ενοω οπτικως τουλαχιστον ειναι φανερα κατι αλλο.. Και λειτουργικως του χει πιει το αιμα και δε εχει παθει τιποτα..
Εμένα με προβληματίζει το κομπρεσέρ. Στο θέμα να το αγοράσω ή όχι...
Θα είναι καλό; Γενικά, με αυτό το κομπρεσέρ, τι θα μπορεί να κάνει κανείς; (Ερασιτέχνης πάντα).
Να υποθέσω θα μπορείς να φυσήξεις/ξεσκονίσεις πράγματα.
Θα μπορείς να βάψεις πράγματα; Με το πιστόλι που δίνει για παράδειγμα.
Ή θα μπορεί να δουλέψει το καρφωτικό από το ίδιο φυλλάδιο; Για την αμμοβολή ζητάω πολλά, ε;
Για τους ίδιους λόγους το περιμένω και εγώ!!Εμένα με προβληματίζει το κομπρεσέρ. Στο θέμα να το αγοράσω ή όχι...
Θα είναι καλό; Γενικά, με αυτό το κομπρεσέρ, τι θα μπορεί να κάνει κανείς; (Ερασιτέχνης πάντα).
Να υποθέσω θα μπορείς να φυσήξεις/ξεσκονίσεις πράγματα.
Θα μπορείς να βάψεις πράγματα; Με το πιστόλι που δίνει για παράδειγμα.
Ή θα μπορεί να δουλέψει το καρφωτικό από το ίδιο φυλλάδιο; Για την αμμοβολή ζητάω πολλά, ε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.