Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάντως το κομπρεσέρ του αέρα δεν ειναι και στην καλύτερη τιμή στα 100 ευρώ οταν το αντίστοιχο Toros έχει 109 ευρώ στην αγορά.

Πάντως το κομπρεσέρ του αέρα δεν ειναι και στην καλύτερη τιμή στα 100 ευρώ οταν το αντίστοιχο Toros έχει 109 ευρώ στην αγορά.

Δυστυχώς έχεις λάθος εδώ και θα σου πω γιατί:

1) Το αντίστοιχο Toros το οποίο σημειωτέον είναι ακριβώς ίδιο με του Lidl απλά δεν είναι κόκκινο (βαφτισμένο είναι όπως όλες οι Κινεζιές) κοστίζει 130 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά στο φθηνότερο κατάστημα: http://www.toolplanet.gr/prod/84/53...ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ 24ltr. - 2,5Hp?ref=bestprice.gr

2) Το Toros δεν περιλαμβάνει 1 πρίζα αέρα ενώ του Lidl 2 και μάλιστα καλύτερης ποιότητας από του Toros, οπότε αν υπολογίσουμε 2 καλές πρίζες αέρος αυτομάτως ανεβαίνει το κασέ κατά 8-10 ευρώ.

3) Το Parkside περιλαμβάνει και σωλήνα 10 μέτρων στην συσκευασία (στην καλύτερη των περιπτώσεων άλλο ένα 10άρικο πάνω).

Οπότε το Toros χωρίς μεταφορικά με όλα τα αξεσουάρ του parkside σου βγαίνει 150 ευρώ στην καλύτερη.

Και μην ξεχνάς τα 3 χρόνια εγγύησης του Lidl έναντι του 1 του Toros.

φιλε Νικο θεωρητικα ειναι καλυτερο το Parkside...στην πραξη, και στην μακροχρονια χρηση εγω θα προτημουσα το toros Με κλειστα ματια....
by the way το εχω το 25αρακι το parkside και ειναι μια χαρα εργαλειο..

φιλε Νικο θεωρητικα ειναι καλυτερο το Parkside...στην πραξη, και στην μακροχρονια χρηση εγω θα προτημουσα το toros Με κλειστα ματια....
by the way το εχω το 25αρακι το parkside και ειναι μια χαρα εργαλειο..

Σήφη είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ίδιο καζάνι, ίδιο μοτέρ, ίδια κεφαλή κλπ.
Αυτοκόλλητο αλλάζει και χρώμα.
Δεν έχει νόημα αυτό που λες εκτός και αν πέσεις σε ελαττωματικό κομμάτι.

Επίσης οι μονομπλόκ αεροσυμπιεστές δεν ενδείκνυνται για πολύωρη συνεχόμενη χρήση λόγω του υψηλού αριθμού στροφών, οπότε η διάρκεια ζωής εξαρτάται πολύ από την χρήση και είναι εφάμιλλη μεταξύ του Toros και του Parkside.

Nik εισαι σιγουρος; Ο κολητος μου (ξυλουργος) εχει ενα 25αρακι toros (10ετιας) για τις βοηθητικες του δουλειες αλλα δε εχει και πολυ σχεση με το parkside μου.. Ενοω οπτικως τουλαχιστον ειναι φανερα κατι αλλο.. Και λειτουργικως του χει πιει το αιμα και δε εχει παθει τιποτα..

Nik εισαι σιγουρος; Ο κολητος μου (ξυλουργος) εχει ενα 25αρακι toros (10ετιας) για τις βοηθητικες του δουλειες αλλα δε εχει και πολυ σχεση με το parkside μου.. Ενοω οπτικως τουλαχιστον ειναι φανερα κατι αλλο.. Και λειτουργικως του χει πιει το αιμα και δε εχει παθει τιποτα..

Σίφη, δεν ξέρω πριν 10 χρόνια τι ακριβώς ίσχυε αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Πάνε δες από κοντά το toros σε ένα κατάστημα για να καταλάβεις και μόνος σου.

Όταν λες βοηθητικές εργασίες βέβαια καταλαβαίνω κανένα φύσημα, οπότε λογικό είναι να μην παρέδωσε πνεύμα ακόμα.

Οχι οχι, κυριως οτιδηποτε βαψιματα κανει η στον τοπο της δουλειας η εξω στην πισω αυλη του μαγαζιου, την κανει με το μικρο... Εχει ριξει πολυ δουλεια..

Κυριοι δεν παθαινουν τπτ τα μονοπλοκ.
Αντε να χρειαστει καμια φλατζα κεφαλης η κανενα ελασμα μετα απο 10 χρονια.

Να φανταστειτε το δικο μου 50λιτρο απο τα αλεξ πακ χτυπησε στον τοιχο του παταριου που το εχω με το ματακι του λαδιου χωρις να το παρω χαμπαρι καθως δεν ενεβαινω στο παταρι της αποθηκης.
Εσπασε το ματακι και αδειασε το λαδι.
Ετσι καποια στιγμη κολλησε το κακκομοιρο.
Ετσι το ελυσα το καθαρισα το εδεσα με νεα φλατζα και δουλευει εδω και μια 5ετια απροβληματιστα!!!

Επισης ενα 25αρι που βρηκα στα σκουπιδια και το μαζεψα ηθελε νεο ελατηριο κεφαλης και εγινε καινουργιο!!!!

Εντάξει και τα βαψιματάκια τα αντέχει εδώ που τα λέμε. :)

Το καλύτερο πάντως είναι να δεις το Toros από κοντά. Είμαι σίγουρος οτι θα πειστείς.

Κυριάκο με σωστή χρήση τίποτε δεν παθαίνουν αλλά όσο να ναι λόγω του μεγαλύτερου αριθμού στροφών (πάνω από το διπλάσιο) η φθορά είναι μεγαλύτερη.

Metabo ρεεεεεεε

εχω ενα 25ltr, ολα ιδια φασονοματασκευη πρεπει ν ειναι. Μιαζουν σαν μια σταγονα νερο.

Παίδες καλημέρα,
από το τριγωνικό παλμικό τριβείο Parkside έχει ξεκολλήσει εκείνο "χρατς" που είναι κολλημένο
στη βάση του τριβείου και στο οποίο "κολλάει" το γυαλόχαρτο.
(Τράβηξα απότομα το γυαλόχαρτο και μου έμεινε στο χέρι).

Πως το κολλάμε ;
Βενζινόκολλα ;
Κάτι άλλο ;;´

Εγω ειχα κολλησει το εξαρτημα που προσαρταται στον γωνιακο τροχο με βενζινοκολλα αφηνωντας οπως πρεπει τις δυο επιφανειες να στεγνωσουν.

Μεχρι τωρα ολα καλα!

Και καλως να τα δεχθουμε!
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=885

Τι καλώς να τα δεχθούμε Κερέκο?

Για ξύλο είναι εκεί πέρα.
Δεν φέρανε ούτε το 1/3 από τα αεροεργαλεία.
Σέγα, αεροδράπανο, έκκεντρο τριβείο αέρος κάνανε φτερά...

Εμένα με προβληματίζει το κομπρεσέρ. Στο θέμα να το αγοράσω ή όχι...
Θα είναι καλό; Γενικά, με αυτό το κομπρεσέρ, τι θα μπορεί να κάνει κανείς; (Ερασιτέχνης πάντα).
Να υποθέσω θα μπορείς να φυσήξεις/ξεσκονίσεις πράγματα.
Θα μπορείς να βάψεις πράγματα; Με το πιστόλι που δίνει για παράδειγμα.
Ή θα μπορεί να δουλέψει το καρφωτικό από το ίδιο φυλλάδιο; Για την αμμοβολή ζητάω πολλά, ε;

Θα είναι καλό; Γενικά, με αυτό το κομπρεσέρ, τι θα μπορεί να κάνει κανείς; (Ερασιτέχνης πάντα).
Ή θα μπορεί να δουλέψει το καρφωτικό από το ίδιο φυλλάδιο; Για την αμμοβολή ζητάω πολλά, ε;

Για φύσημα, βάψιμο και καρφωτικό μια χαρά είναι. Για αμμοβολή minimum 3 άλογα και καζάνι 150-200 λίτρα!!! :)

Για τους ίδιους λόγους το περιμένω και εγώ!!