Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάντως κοίταζα και στο πράκτικερ σήμερα τα 4-5 κομπρεσέρ που έχει. Το πιο φθηνό ήταν στα 139 ευρώ (με εξαίρεση ένα στα 89 σε προσφορά).
Μου φάνηκαν όλα κακοφτιαγμένα, και περιμένω να είναι κάτι αντίστοιχο. Αλλά στα 100 ευρώ και 3 χρόνια εγγύηση σε κάνει να το σκεύτεσαι. :flipout:

Για ποιο λογο καποιος ερασιτεχνης- με απειρες εναλλακτικες ηλεκτρικων εργαλειων- να μπει στο λουκι να αγορασει ενα θορυβωδες γομαρι κομπρεσερ/καζανι που θα τον περιοριζει χωροταξικα και οχι μονο?
Που ειναι και αμφιβολο αν τα μικρα του κατοσταρικου μπορουν να κανουν κατι ουσιαστικο περα απο το να φυσανε κανενα computer αντε και κανα ψιλοβαψιματακι και αυτο με διακοπες. Υπερβαλλω λιγο αλλα καπως ετσι ειναι τα πραγματα.

Εαν δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος και αναγκη, μην μπειτε στον κοπο για κομπρεσερ και εργαλεια αερος.

Αυτό το φυσιματάκι είναι που θες όμως μερικές φορές και δεν το έχεις. Και δεν το λέω για το εσωτερικό υπολογιστών (οι δικοί μου δεν μαζεύουν σκόνη).

Για ποιο λογο καποιος ερασιτεχνης- με απειρες εναλλακτικες ηλεκτρικων εργαλειων- να μπει στο λουκι να αγορασει ενα θορυβωδες γομαρι κομπρεσερ/καζανι που θα τον περιοριζει χωροταξικα και οχι μονο?
Που ειναι και αμφιβολο αν τα μικρα του κατοσταρικου μπορουν να κανουν κατι ουσιαστικο περα απο το να φυσανε κανενα computer αντε και κανα ψιλοβαψιματακι και αυτο με διακοπες. Υπερβαλλω λιγο αλλα καπως ετσι ειναι τα πραγματα.

Εαν δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος και αναγκη, μην μπειτε στον κοπο για κομπρεσερ και εργαλεια αερος.

Η αρχή είναι να γίνει Μιχάλη.
Μετά θα χρειάζονται πιο μεγάλα κομπρεσέρ και επιπλέον εργαλεία αέρος και θα μπούνε στο λούκι!!! :)

Σωστα.

Η αρχη ειναι το 25 αρι.
Και μην νομιζεις, μικρο ειναι.
Πιανει χωρο 80 επι 30 σε ενα δωματιο.
Μπορει να μπει οπως θελεις ακομη και σε ενα παταρι και να τραβηξεις μια παροχη.

Επισης μονο και μονο η ποιοτητα της βαφης που μπορεις να παρεις σε επιπεδες επιφανειες αξιζει τα 100 ευρω του.

Επισης μονο και μονο η ποιοτητα της βαφης που μπορεις να παρεις σε επιπεδες επιφανειες αξιζει τα 100 ευρω του.

Δηλαδή η ποιότητα βαφής είναι καλύτερη από την ποιότητα του αντίστοιχου ηλεκτρικού πιστολιού της Parkside ;
Γιατί γι' αυτό ενδιαφέρομαι και περιμένω να το φέρουν.

Το ηλεκτρικο πιστολη ειναι μαπα αντε για ακρυλικο σε τοιχους .το αερος ειναι κορυφη για βαψιμο.

Έχω ποστάρει πολλές φωτό παλαιότερα με βαψίματα από κονφλέρ.
Κυριολεκτικά ποιότητα φούρνου.

Είχα βάψει αγροτικά εργαλεία πέρυσι και ολα μέχρι σήμερα είναι σαν να βάφτηκαν χθες.
Και είναι μονίμως έξω με τον ήλιο να τα βαράει ολημερίς, βρέχονται, έρχονται σε επαφή με λάσπες στα χωράφια και με λιπάσματα (στον λιπασματοδιανομέα).

Καλησπέρες. Έχει κανείς το αεροματσακονο με τις βελόνες ? Λέει τίποτα ? Για κάγκελα το θέλω, έχω καμιά 30αρια μέτρα με σχέδιο και πολλές γωνίες, πιστεύω ότι θα με βοηθήσει.

Το ματσακόνι θέλει 100άρι για πλάκα...

Επίσης δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αν και το πήρα πέρυσι.
Δεν κάνει όμως για κάγκελα και τέτοια γιατί αντί για καλό θα κάνει ζημιά...

Είναι μόνο για μασιφ επιφανειες παιδιά.
Νίκο δοκίμασε το να μας πεις αν αφήνει σημάδια σε επίπεδη επιφάνεια!

Καλημέρα Κυριάκο.
Θα δοκιμάσω σε ένα παρτεράκι που έχω να δω αν βγάζει το χρώμα.
Δεν ξέρω πόσο σύντομα βέβαια...

μπορεί κάποιος να εξηγήσει που χρησιμοποιούνται τα πιστόλια βαφής χαμηλής και που υψηλής πίεσης;

Την ίδια εφαρμογή έχουν αδερφέ απλά λόγω της χαμηλότερης πίεσης δημιουργείται λιγότερο έως πολύ λιγότερο νέφος και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα χαμηλότερη κατανάλωση χρώματος και πιο προσεκτική και ελεγχόμενη εφαρμογή.
Στο απλό asturo πιστόλι που έχω θέλει 3 bar για να δουλέψει, ενώ το HVLP που έχω δουλεύει και με 2-2.5 bar και όταν τελειώνω την δουλειά δεν κολλάω καθόλου...