Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

θυμάται κανείς μήπως ειχε βάλει πρόσφατα είδη ποδηλασίας; ή σε τι συχνότητα τα βάζει;

Τελευταία φορά που θυμάμαι ειναι το Μαρτιο του 15 .

θυμάται κανείς μήπως ειχε βάλει πρόσφατα είδη ποδηλασίας; ή σε τι συχνότητα τα βάζει;

Τελευταία φορά που θυμάμαι ειναι το Μαρτιο του 15 .

νομίζω είχε βγάλει μέσα στο καλοκαίρι.
ιούλιο αν θυμάμαι καλά

Πότε είναι το πιστόλι θερμοκολλας???

δευτερα 9 11 2015 κατηγορια καταλογου χριστουγεννιατικα ειδη

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το πιστολι θερμοκολλησης ειναι το καλο?
Τα σπρει που εχει, τα εχει δοκιμασει κανεις? χρειαζομαι ενα ασημι/ινοχ στιλ, αν παρω αυτο το ασημι θα κανει δουλεια?

Νεκταριε εχει δευτερα το IAN: 60269
Πιστόλι θερμοκόλλησης

ΠΙΣΤΟΛΙ ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΣΗΣ PHP 500 C2
Γενικής χρήσης για συγκόλληση, στεγανοποίηση, αρμολόγηση, χειροτεχνία και διακόσμηση
Γρήγορη χρήση χάρη στο σύντομο χρόνο προθέρμανσης
Εργασία σε σταθερή θερμοκρασία και υψηλή απόδοση τήξης, σε λειτουργία με ρεύμα
Η προθέρμανση επάνω στη βάση επιτρέπει τη λειτουργία χωρίς καλώδιο, για μικρής διάρκειας κολλήσεις

preview.jpeg

Οχι το

IAN: 93549
ΠΙΣΤΟΛΙ ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΣΗΣ PNKP 105 A1

ΠΙΣΤΟΛΙ ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΣΗΣ PNKP 105 A1
Πιστόλι θερμοκόλλησης χαμηλής θερμοκρασίας για διακόσμηση διαφόρων υλικών, ευαίσθητα στη θερμότητα
Θερμοκρασία εργασίας 105 °C για ασφαλή και γρήγορη κόλληση
Γρήγορη χρήση χάρη στο σύντομο χρόνο προθέρμανσης
Πτυσσόμενη βάση για ασφαλή τοποθέτηση

preview.jpeg

ΔΕΝ ξερω ποιο εννοεις και γιατι...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Προς θεού με παρεξήγησες,έκρινα με χιουμοριστική διάθεση το προιόν και όχι
τα λεγόμενα (γραφόμενα) σου με τα οποία φαίνεται καθαρά οτι συμφωνώ (μετριότητα)
Όσον αφορά το "Γιατρέ είναι σοβαρό" είναι λογοπαίγνιο της καθημερινότητας μας
και έτσι να το εκ λάβεις. Εκτός αν είσαι γιατρός οπότε σου ζητάω συγνώμη,δεν το γνώριζα

OK Γιώργο. Καμία παρεξήγηση. Κατάλαβα :ernaehrung004:

Πήρα σήμερα αυτό το αερόθερμο που είχε με τα 40 . Εργαλείο είναι και αυτό :flipout:
Καλό δείχνει .... έχει και τηλεκοντρόλ... για την κρεβατοκάμαρα είναι ότι πεις, δεν χρειάζεται να ξεχουχουλιαστείς για να το ανάψεις.Έχει και χρονοδιακόπτη.
Εντυπώσεις όταν χρησιμοποιηθεί.

Καλό είναι. Το έχω δύο χρόνια. Το μόνο παράπονο είναι ότι όταν σβήσουν οι αντιστασεις ο ανεμιστήρας συνεχίζει να γυρνάει βγάζοντας κρύο αέρα μέχρι να ανάψει πάλι.

Lidl UK.
Αυτο δεν πρεπει να εχει ξαναβγει. Κατι σαν μινι ταινιολειαντηρας .....ηλεκτρικη λιμα.....χρησιμο για τους ασχολουμενους με ξυλογλυπτικη και μικροκατασκευες.

115720_01_f.jpg

http://www.lidl.co.uk/en/our-offers-2491.htm?action=showDetail&id=28420

ΚΑΙ

Μέσα σε ένα κουτί από μπαλαντέζα αέρα θα έβγαζε τα εργαλεία που έκλεψε από το "Lidl" στη Νέα Είσοδο ένας 33χρονος Ελληνας. Θα πλήρωνε στο ταμείο 20 ευρώ, όσο δηλαδή κόστιζε η μπαλαντέζα, και αυτός μέσα είχε βάλει επαναφορτιζόμενα και άλλα κατσαβίδια αξίας 123,92 ευρώ.

Ομως δεν κατάφερε να ξεγελάσει την ταμία και ο υπεύθυνος του καταστήματος κάλεσε την Αστυνομία. Οπως διαπίστωσαν ανοίγοντας το κουτί, ο άνδρας ο οποίος συνελήφθη, είχε κλέψει 5 συσκευασίες επαναφορτιζόμενα κατσαβίδια αξίας 19,99 ευρώ το ένα και 3 συσκευασίες κατσαβίδια αξίας 7,99 ευρώ το ένα.

Καλαματα ειναι αυτο το lidl.

Έχει κανείς τα ποτηροτρυπανα να μου πει τι διαμέτρους περιλαμβάνει το σετ μπετού;

εχω αντιστοιχο ταινιαλειαντήρα της black and decker...και κόστισε τα διπλά λεφτά...αλλά είναι ωραίο εργαλείο

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χαμός σήμερα με το σετάκι τα καρυδάκια....... ορισμένοι τα φορτώναν τα σετ σε καροτσάκια πέντε-πέντε, ακόμα και ...... ανά δέκα. Μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά, (...για την ακρίβεια 7 και κάτι ψιλά), άδειασε το καλάθι......

Το πήρα και εγώ. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από την ποιότητα του set. Απίστευτο για τα 22

Attachments

• DSC_8701.JPG
    DSC_8701.JPG
    161.1 KB · Views: 214