Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάντως, το αντίθετο συνέβη το πρωί στη Γλυφάδα.
Υπήρχαν δύο καλάθια γεμάτα και κανείς δεν τα πλησίαζε ή τα προσπερνούασν.
Δεν αγόρασα αφού έχω αρκετές κασετίνες αλλά το ξανασκέφτομαι, αφού λέτε ότι είναι ποιοτικά.
Είναι και μικρή η κασετίνα και βολεύεται παντού.

Λοιπον απο ενα πρωτο τσεκ η κασετινα ειναι VFM. Το υλικο κατασκευης και η κατασκευη γενικοτερα ειναι αρκετα καλη. Εγω δεν ειχα και καθολου βεβαια.. ειχα μια μικρη μεχρι 13 δωρο πριν απο πολλα χρονια..

Τωρα οσοι λενε οτι δεν συγκρινονται με την proxxon εγω δεν συγκρινω μονο το υλικο αναμεσα στις 2 αλλα και τα λεφτα που θελουν.. το ενα 22 και το αλλο 65.90 σε προσφορα και 69.90 κανονικα.

Σε καθε περιπτωση οποιος δεν προλαβε καπου, πριν καμια ωρα ειχε αρκετα στο Λιντλ αγιου δημητριου διπλα στο μετρο.

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=41158

http://www.e-shop.gr/kasetina-49-tem-proxxon-karydakia-cv-1-4-23280-p-TLS.220077

9-08-15 nikon d3200 009.jpg

9-08-15 nikon d3200 003.jpg

Κυριοι με τις διπλες κασετινες. Αν δεν βρω τη δευτερα πρωι τοπικα, ειναι διατεθειμενος καποιος να μου στειλει μια απο το περισσευμα του? δεν ειχα σκοπο να τις αγορασω, κατοχος αλλωστε δυο σετ αλλου τυπου, αλλα δεν μπορω να μεινω και αμετοχοςστα θετικα της σχολια.

Όταν ξαναπήγα στο κατάστημα Γλυφάδας, τα 2 καλάθια ήταν μισογεμάτα και ένας είχε ανοίξει μια κασετίνα (καταστρέφοντας, βέβαια, το σελοφάν) και το πρώτο που πρόσεξα ήταν το τηλεσκοπικό μαγνητάκι που έχει μέσα. Το έχω και είναι πολύ χρήσιμο για βίδες κλπ (μη ανοξείδοτα βάβαια) και ψωρίς δεύτερη σκέψη πήρα μια αν και έχω 5-6 !!!

Αμάν βρε παιδιά. Έχω την μεγάλη κασετίνα της proxcon στο μεταλλικό κουτί, και με αυτά που διαβάζω με κάνατε να θέλω να αγοράσω μια, αν και σπανίως χρησιμοποιώ τα πρώτα. :flipout:
[Το πρόβλημα είναι ότι θέλω λεμόνια, και πολύ πιθανό να περάσω...]

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Με βάλατε στη πρίζα, πετάχτηκα στο Lidl Ασπροπύργου αλλά τπτ... τα είχαν εξαφανίσει. Τελικά είστε(μαστε) μια πολύ κακή παρέα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αμάν βρε παιδιά. Έχω την μεγάλη κασετίνα της proxcon στο μεταλλικό κουτί, και με αυτά που διαβάζω με κάνατε να θέλω να αγοράσω μια, αν και σπανίως χρησιμοποιώ τα πρώτα. :flipout:
[Το πρόβλημα είναι ότι θέλω λεμόνια, και πολύ πιθανό να περάσω...]

Πάντως όχι Ασπρόπυργο, αν πας Ελευσίνα και βρεις πάρε αν μπορείς και για μένα.

Το καλύτερο για εμένα που έχω πρεσβυωπία είναι ότι κάθε καρυδάκι έχει μεγάλα νούμερα και επιτέλους τα βλέπω χωρίς γυαλιά !!

Εχω το σετ αυτο αλλα δεν εχω ζορισει καποιο bit ιδιαιτερα για να σου πω για την ποιοτητα.
Οντως ενα μικρο σετακι που βγαζει κατα καιρους ειναι πολυ καλο σε ποιοτητα.

Εγω βλεπω ενα σετ σπειροτομους και αναρωτιεμαι με 10 ευρω τι ποιοτητα ατσαλιου μπορεις να περιμενεις για ενα πολυ απαιτητικο σετ εργαλειων σε αντοχη κοπης ακριβειας, οπως οι σπειροτομοι.
http://www.lidl-hellas.gr/el/ergaleia.htm?action=showDetail&id=41320

Εχω το σετ αυτο αλλα δεν εχω ζορισει καποιο bit ιδιαιτερα για να σου πω για την ποιοτητα.
Οντως ενα μικρο σετακι που βγαζει κατα καιρους ειναι πολυ καλο σε ποιοτητα.

Εγω βλεπω ενα σετ σπειροτομους και αναρωτιεμαι με 10 ευρω τι ποιοτητα ατσαλιου μπορεις να περιμενεις για ενα πολυ απαιτητικο σετ εργαλειων σε αντοχη κοπης ακριβειας, οπως οι σπειροτομοι.
http://www.lidl-hellas.gr/el/ergaleia.htm?action=showDetail&id=41320

Εγώ τα χρησιμοποιώ κατά κόρον τα bits και ειδικά με το παλμικό κατσαβίδι και όλα είναι σαν καινούρια.
Αντέχουν πολύ καλά!

Αφου τα χρησιμοποιεις και με παλμικο και βρισκονται σε καλη κατασταση σημαινει οτι ειναι οντως ποιοτικα. Σαν το μικρο σετακι που λεει ο Νεκταριος.

Ε να το τιμήσω τη Δευτέρα τότε... ( θ φυγει το 100αρικο πάλι...)😞
Ασοψετε που το δικαιολογώ ως επένδυση στο μέλλον 😎, γιατί το χρημα ειναι αέρας. Τα εργαλεία. Όχι.
Εκείνο το ψηφιακό αερομετρο ποτε θα φέρει...;

Είδα και εγώ το σετ με τα καρυδάκια, δεν το πήρα γιατί δεν ήταν άμεσης ανάγκης και είχε και αρκετή ουρά στο ταμείο, ωραία κασετίνα πάντως και από τη λίστα των περιεχομένων φαίνεται αρκετά πλήρης.
Τους περίσσεψαν πάντως κάποια κομμάτια, παίζει να τα έχουν από Δευτέρα στην ίδια τιμή ή μπα; Θα πάω για τα σκαρπέλα ούτως ή άλλως οπότε θα δω...
@Νεκτάριος αν δε βρεις την κασετίνα από Δευτέρα και όντως τη θέλεις, στείλε μήνυμα και ίσως μπορέσω να σε εξυπηρετήσω, αν έχουν μείνει κομμάτια εδώ μέχρι την ώρα που θα πάω.

Last edited:
Τα σκαρπελα αξιζουν για οποιον το σκεφτεται. Που να ηταν ακονισμενα κιολας. Σημερα ανοιξα αυλακι σε ενα παραθυρο για να μπει τζαμι και στην αρχη νομιζα οτι απλα βγαζω σιλικονη που ειχαν βαλει γυρω, αλλα τελικα ξυριζα στο χαλαρο το ξυλο.

Ε να το τιμήσω τη Δευτέρα τότε... ( θ φυγει το 100αρικο πάλι...)😞
Ασοψετε που το δικαιολογώ ως επένδυση στο μέλλον 😎, γιατί το χρημα ειναι αέρας. Τα εργαλεία. Όχι.
Εκείνο το ψηφιακό αερομετρο ποτε θα φέρει...;

Μετά πέρνα από τον σύντροφο με την κεφαλή μαζι σου γιατί έχει τελικά κάτι κρυμμένες T35!!!