Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για την κανονική λειτουργία:
και για όσους έχουν σκούπα με μεγάλη ισχύ, όπου αθροιστικά η ισχύς, εργαλείου + σκούπα, ξεπερνούν τα 10 Amperes ή τα 2200 Watts ας ρυθμίσουν την σκούπα τους (προυπόθεση η σκούπα να έχει ρύθμιση) σε μικρότερη κλίμακα, έτσι και αλλιώς δεν χρειάζεται σε τέτοια χρήση το maximum της αποροφητικότητας.
Για την εκκίνηση:
όπως αναφέρθηκε ήδη θα πρέπει να προτιμούνται εργαλεία με ομαλή εκκίνηση γιατί στο σενάριο που συζητάμε δεν υπάρχει χρονοκαθυστέρηση στην εκκίνηση των 2 μοτέρ με αποτέλεσμα το ρεύμα demarrage να είναι το άθροισμα των 2 συσκευών και να ρίχνει την ασφάλεια.

Ωραίο πολυμπριζο αυτό το Legrand αλλά και τσουχτερο.
Είδατε στην περιγραφή του την χρήση του στο AV.
Για εμάς θα θέλαμε να είναι ανάποδα.
Δλδ περισσότερα μάστερ και μια ή δύο slave.

Οποίο άνοιγε Νίκο.
Ρουτερ τριβειο η δισκοπριονο.
Σκέψου τι θέλεις να κάνεις με το διπλό πολυμπριζο που σχεδίασε κάποιος φίλος πιο πάνω.
Αυτό θα ήταν από default.

Αυτό είναι δεδομένο... Απλά θα ήθελα και τις 2 σκούπες που έχω να τις χρησιμοποιώ έτσι...

Εγώ πήρα ένα τέτοιο πολυπριζο προσφατα. Δουλεύει άψογα με σκούπα κ ρούτερ ή δισκοπριονο κ έχει χρονοκαθυστερηση. Ανοίγει η σκούπα λίγο μετά το master εργαλείο, ενώ δουλεύει και για μερικά δευτερόλεπτα αφού σταματησει το κόψιμο. Γύρω στα 30 ευρώ από ένα μαγαζί Θεσσαλονίκη.

Εγω εχω δυο τέτοια πολυμπριζα. Ενα στην τηλεόραση, που ελέγχει τα περιφερικά μηχανήματα που εχουν μετασχηματιστες και ενα στο computer που ελέγχει εκτυπωτη οθονη και ηχεία.

Ωραίο πολυμπριζο αυτό το Legrand αλλά και τσουχτερο.
Είδατε στην περιγραφή του την χρήση του στο AV.
Για εμάς θα θέλαμε να είναι ανάποδα.
Δλδ περισσότερα μάστερ και μια ή δύο slave.

Πάρτο και βάλε σύνδεσμο Τ στη master, ή ένα μικρότερο πολύπριζο με δύο/τρεις θέσεις.

Τελικά παίδες αυτό το δράπανο στα 22 αξίζει για καμιά δουλειά σπιτιού? Καμιά τρύπα στον τοίχο για κουρτινόξυλο δηλαδή, κανά δυό τρύπες στον τοίχο για πίνακες και κανένα βίδωμα βιβλιοθήκης στον τοίχο?

Επιπλέον η σκούπα αξίζει ή να πάω σε Karcher MV3p με ένα τριαντάρι παραπάνω?

Τελικά παίδες αυτό το δράπανο στα 22 αξίζει για καμιά δουλειά σπιτιού? Καμιά τρύπα στον τοίχο για κουρτινόξυλο δηλαδή, κανά δυό τρύπες στον τοίχο για πίνακες και κανένα βίδωμα βιβλιοθήκης στον τοίχο?

Mια χαρα ειναι το δραπανακι.
Για βιδωμα βεβαια δεν ξερω ποσο βολικο θα το βρεις, αν και οι στροφες ρυθμιζονται απο 50 εως 3000σαλ. Γυρω στις 150-300 στροφες θα εισαι οκ.

Μια χαρά είναι για περιστασιακή χρήση.
Η τιμή πραγματικά δεν υπάρχει...

Την σκούπα για τι χρήση την θες? Εγώ προτείνω την MV3p λόγω αξιοπιστίας και ας είναι πιο ακριβή. Η ποιότητα τους απέχει πολύ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Mια χαρα ειναι το δραπανακι.
Για βιδωμα βεβαια δεν ξερω ποσο βολικο θα το βρεις, αν και οι στροφες ρυθμιζονται απο 50 εως 3000σαλ. Γυρω στις 150-300 στροφες θα εισαι οκ.

Για βίδωμα δεν θα το έλεγα και ότι πιο βολικό... Για πολύ σπάνια βιδώματα καλό είναι αλλά με τόσο βάρος δεν..

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μια χαρά είναι για περιστασιακή χρήση.
Η τιμή πραγματικά δεν υπάρχει...

Την σκούπα για τι χρήση την θες? Εγώ προτείνω την MV3p λόγω αξιοπιστίας και ας είναι πιο ακριβή. Η ποιότητα τους απέχει πολύ...[

Συν το ότι η MV3p καταναλώνει 1000w και αποδίδει όσο μια 1400w. Βέβαια του LIDL έχει στα + σχεδόν 2/πλασιο κάδο.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συν το ότι η MV3p καταναλώνει 1000w και αποδίδει όσο μια 1400w. Βέβαια του LIDL έχει στα + σχεδόν 2/πλασιο κάδο.

Όλο το σκέφτομαι κι όλο αλλάζω γνώμη. Μια λέω Lidl και μετά λέω Karcher.
Τα 17 Lt της Karcher σε πόση περίπου θα γεμίσουν αν πχ δουλεύεις τριβείο συνεχόμενα ή αν δουλεύεις δισκοπρίονο;
Έτσι στο περίπου για να πάρουμε μια ιδέα.