Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Περι PDOS 200 B2

Δειτε εδω

Και να ξερετε οτι

Τεχνικά στοιχεία
Ονομαστική τάση εισόδου...230 V~, 50 Hz
Κατανάλωση............... 200 W (S2 30 min)*
Κατηγορία προστασίας..............................I
Τύπος προστασίας............................ IP 20
Ταχύτητα λειτουργίας εν κενώ n0.. 2950 min-1
Ταχύτητα περιστροφής v0........ μέγ. 23 m/s
Δίσκος λείανσης
Εξωτερική διάμετρος..............Ø 150 mm
Διάτρηση...............................Ø 12,7 mm
Πάχος...........................................20 mm
Βαθμός σκληρότητας......................... Ρ5
Κόκκωση........................................36/80
Αριθμός στροφών n0.......μέγ. 4500 min-1
Ταχύτητα εργασίας............... μέγ. 35 m/s
Βάρος (με αξεσουάρ).........περίπου 6,7 kg
Στάθμη ηχητικής πίεσης
(LPA)............................80 dB(A); KPA=3 dB
Επιτρεπόμενη στάθμη θορύβου (LWA)
μετρημέvη............... 93 dB(A); KWA=3 dB
Συνολική τιμή ταλάντωσης (ah).... 2,5 m/s2
* Μετά από τη συνεχόμενη διάρκεια λειτουρ-
γίας των 30 λεπτών ακολουθεί μια παύση
ηρεμίας, έως ότου η θερμοκρασία συσκευής
αποκλίνει λιγότερο από 2 K (2°C) από τη
θερμοκρασία δωματίου.

Και ΕΔΩ

Για τον δίδυμο τροχό, αν είναι ίδιος με τον κοκκινο που είχε βγάλει παλιότερα (που μάλλον είναι) τα έχουμε ξαναπεί. Είναι ασθενικός, φρενάρει για πλάκα. Οποιος ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, ας δώσει κάτι παραπάνω και ας πάρει κάτι πιο δυνατό.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την έχω είναι και καλά για σκαρπελα αλλά όχι δεν θα κάνεις δουλειά. Τροχιζει με ένα τροχό οπότε σου κάνει κοιλιά ότι και να κάνεις
δηλαδή πως θα έπρεπε να είναι για να κάνεις δουλειά?
για τα μαχαίρια, και τα τρυπάνια κάνει δουλειά ή ακολουθεί τον δρόμο της αποτυχίας όπως και με τα σκαρπέλα?
γιατί σκεφτόμουν να το πάρω, αλλά εάν δεν κάνει για σκαρπέλα να πάω σε χειροκίνητη λύση καλύτερα.

Λοιπόν πριν έγραφα από κινητό.

Για τα τρυπάνια δουλευει ωραία, για μαχαίρια ψαλίδια παρότι το έχω πάρα πολύ καιρό δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν θα έβαζα ποτέ ένα καλό μαχαίρι για τρόχισμα αφού η πέτρα που έχει είναι πολύ άγρια.

Για τα σκαρπέλα εγώ έχω κάτι πολύ φθηνά dexter που οριακά τα βάζω αν βαριέμαι, τα καλά μου που είναι stanley μόνο με μία πέτρα μικρή της krischen τα κάνω που την είχα πάρει πάρα πολύ φθηνά και είναι άψογη. Αν κάποιος έχει ακόμα καλύτερα σκαρπέλα θα ήταν έγλημα να τα βάλει στο συγκεκριμένο μηχάνημα και λόγω της πολύ χοντρής κόκκωσης της πέτρας αλλά και λόγω ότι ουσιαστικά τροχίζει μόνο την πάνω επιφάνεια χαλώντας της την επιπεδότητα αφού της κάνει μία κοιλιά.

Κατάλληλη για ραφές σε μετάξι, ελαστικά υφάσματα και μάλλινα

τιποτε δηλαδη....ουτε καν βαμβακερο, που να ζητησει κανεις καμβα... στο πρωτο μπλουτζην θα τα φτυσει για τα καλα.και το λεω εγω που εχω βγαλει ΠΟΕ Singer.
Δεν υπαρχει ρεπιπτωση σε αυτη την τιμη να εχει μεταλλικα γραναζια.

Καλημέρα σε ολους. Επειδή με "τρώει η τσέπη μου" και ψάχνω λόγους να αποκτήσω και τρίτο δισκοπριονο, εχει κανεις σας το 18βολτο που βγάζει σε προσφορά την ερχόμενη βδομάδα ; Λέει τίποτα η μπαταρία του ή μπορει να σε αφήσει στη μέση μιας κοπής ; Με 20αρι Κ/Π συμπεριφέρεται οπως και τα ηλεκτρικά ή κολώνει ; Και ναι, το ξέρω ότι είμαι άρρωστος. Δεν ζητάω διάγνωση, τη δόση μου θελω.

τιποτε δηλαδη....ουτε καν βαμβακερο, που να ζητησει κανεις καμβα... στο πρωτο μπλουτζην θα τα φτυσει για τα καλα.και το λεω εγω που εχω βγαλει ΠΟΕ Singer.

Καλημερα
Λες για την ραπτομηχανη Pfaff υποθετω...Ισως να εχεις δικιο. Εγω το ανεφερα συγκρινώντας εκ ιντερνετ, μηπως ομως καποιος που να ασχολειται να μπορει να μας διαφωτισει...Απο 350 στα 125ευρα εαν προσεγγιζονται ποιοτικα τα μηχανηματα σε λειτουργειες και ποιοτητα, μπορει να βγει πολυ ΒΦΜ....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για τον δίδυμο τροχό, αν είναι ίδιος με τον κοκκινο που είχε βγάλει παλιότερα (που μάλλον είναι) τα έχουμε ξαναπεί. Είναι ασθενικός, φρενάρει για πλάκα. Οποιος ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, ας δώσει κάτι παραπάνω και ας πάρει κάτι πιο δυνατό.

Μαλλον. εβαλα αυτο το βιντεο με την ταινια μια και ανεφερε οτι και ο κινιτηρας των 240 βατ εχανε στροφες...αρα μαλλον αυτος των 200 βαττ να μην λεει....Γνωμη κανεις;

Χελωνονιτζακια λαθος βιντεο ανεβασες..

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο στο YouTube:

http://youtu.be/I9dQBVLvjWk

Εχεις δικιο. Εβαλα βιντεο με ταινιο λειαντηρα γιατι αναφερει την αποδοση του (ισχυροτερου) κινητηρα των 240 βαττ... σε σχεση με τον τροχο προσφορας που ειναι στα 200 βαττ.

Επισης εχει πολυ παρουσιαση κριτικη και βιντεο προιοντων λιντλ
ΕΔΩ
στα γαλλικα....

Καλημέρα σε ολους. Επειδή με "τρώει η τσέπη μου" και ψάχνω λόγους να αποκτήσω και τρίτο δισκοπριονο, εχει κανεις σας το 18βολτο που βγάζει σε προσφορά την ερχόμενη βδομάδα ; Λέει τίποτα η μπαταρία του ή μπορει να σε αφήσει στη μέση μιας κοπής ; Με 20αρι Κ/Π συμπεριφέρεται οπως και τα ηλεκτρικά ή κολώνει ; Και ναι, το ξέρω ότι είμαι άρρωστος. Δεν ζητάω διάγνωση, τη δόση μου θελω.

Εχει στο νημα ολοκληρη συζητηση για αυτο...Στην θεση σου οπως και να εχει θα επαιρνα 2η μπαταρια δισκος ειναι....

Και ιδου το παζαρι του λιντλ στο εξωτερικο....

https://www.youtube.com/watch?v=FH8idSBFFgs

Έχει πάρει κανείς το φρεζάκι που βγάζει το Lidl την επόμενη Τρίτη;
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=47561
Τί εντυπώσεις έχετε; Αξίζει τα λεφτά του;
Αυτό που δεν ξέρω βέβαια είναι τί θα γίνει με τα αναλώσιμα. Αν θέλω να αγοράσω άλλα κοπτικά πέραν των 2 που περιέχει η συσκευασία, θα βρω στο εμπόριο για το στέλεχός του; Ψάχνωντας στα εγχειρίδια που έχει ανεβάσει η Lidl βρήκα ότι δέχεται εξαρτήματα με διάμετρο 4,8 mm!
http://www.lidl-service.com/static/68125913/93497_RO_BG_EL.pdf
Ψάχνωντας στα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν βρήκα αναλώσιμα με αυτή τη διάμετρο! Τα συνηθισμένα μεγέθη είναι από 6 mm διαμέτρου και πάνω.
Εκτός κι αν θεωρεί ότι δέχεται τύπου dremel....
Δέχεται όμως;;;

Καταλήγωντας αξίζει να το αγοράσει κάποιος για entry level ρούτερ ή να δώσω άλλα 20 - 30 ευρώ και να πάρω κάτι σαν αυτό:
http://www.skroutz.gr/s/2975052/Einhell-RT-RO-55.html

Οι δουλείες που το χρειάζομαι τώρα, είναι για το άνοιγμα αυλακώσεων 8mm και 12 mm διαμέτρου σε καδρόνια, κόντρα πλακέ ή mdf για να κατασκευάσω ένα ξύλινο σπιτάκι για τον μικρό μου.

Φιλε μου δες αυτο

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Συμφωνει με τους υπολοιπους, θαβει τις ικανοτητες του εργαλειου, και κοστολογει ολα τα παρελκομενα (μια και τα δικα του ειναι κακιστα).
Καλυτερα ντρεμελ (τα πληρωνεις υποχρεωτικα) η παρε το ρουτερ ...

johnpantazo Δες αυτο περι ρουτερ...

Καλημερα
Λες για την ραπτομηχανη Pfaff υποθετω...Ισως να εχεις δικιο. Εγω το ανεφερα συγκρινώντας εκ ιντερνετ, μηπως ομως καποιος που να ασχολειται να μπορει να μας διαφωτισει...Απο 350 στα 125ευρα εαν προσεγγιζονται ποιοτικα τα μηχανηματα σε λειτουργειες και ποιοτητα, μπορει να βγει πολυ ΒΦΜ....

Μαλλον. εβαλα αυτο το βιντεο με την ταινια μια και ανεφερε οτι και ο κινιτηρας των 240 βατ εχανε στροφες...αρα μαλλον αυτος των 200 βαττ να μην λεει....Γνωμη κανεις;

Εχεις δικιο. Εβαλα βιντεο με ταινιο λειαντηρα γιατι αναφερει την αποδοση του (ισχυροτερου) κινητηρα των 240 βαττ... σε σχεση με τον τροχο προσφορας που ειναι στα 200 βαττ.

Επισης εχει πολυ παρουσιαση κριτικη και βιντεο προιοντων λιντλ
ΕΔΩ
στα γαλλικα....

Εχει στο νημα ολοκληρη συζητηση για αυτο...Στην θεση σου οπως και να εχει θα επαιρνα 2η μπαταρια δισκος ειναι....

Και ιδου το παζαρι του λιντλ στο εξωτερικο....

https://www.youtube.com/watch?v=FH8idSBFFgs

Φιλε μου δες αυτο

Συμφωνει με τους υπολοιπους, θαβει τις ικανοτητες του εργαλειου, και κοστολογει ολα τα παρελκομενα (μια και τα δικα του ειναι κακιστα).
Καλυτερα ντρεμελ (τα πληρωνεις υποχρεωτικα) η παρε το ρουτερ ...

johnpantazo Δες αυτο περι ρουτερ...

Ευχαριστώ θα το ψαξω.

Παιδιά να διευκρινίσω, για όσους δεν το γνωρίζουν και ενδιαφέρονται, η μηχανή Overlock δεν είναι ραπτομηχανή αλλά κοπτοράπτης, άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Έχω πάρει την Silvercrest για την γυναίκα μου πού δούλευε σε επαγγελματικές μηχανές και όντως είναι VFM! Αν δεν υπήρχε η της Silvercrest θα της έπαιρνα σίγουρα αυτή που είναι και της PFAFF, ήτοι πολύ πιο επώνυμη. Η PFAFF την κυκλοφορεί από το 2012-13 και δεν νομίζω να ρισκάρει την φήμη της.

uploadfromtaptalk1457599751974.jpg

Μόλις ήρθε ο Τροχός μπαταρίας από το servis!! Έβγαινε ο διακόπτης εκκίνησης! Αλλά αντί να αλλάξουν το διακόπτη μου έστειλαν καινούριο!! Είχε και ένα θέμα η μπαταρία αλλά δεν ασχολήθηκαν καθόλου μου είπαν γιατί έτσι και αλλιώς θα έστελναν μαζί με το εργαλείο (λόγο του διακόπτη) και καινούρια μπαταρία! Όλα καλά λοιπόν!!

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Το δισκοπριονο κόβει μέχρι 48-49mm παχος περίπου! Αν κόψεις σε ευθείες 20-30mm δεν έχει πρόβλημα, που έκοψα ξύλο 45mm κατά μήκος εκεί άρχισε να ζορίζεται λίγο και το πήγαινα σιγά σιγά! Μπορεί όμως να μη κόβει καλά και ο δίσκος, πήρα και έναν με πιο πολλά δόντια που ίσως να κόβει καλύτερα!!
Καλημέρα Γιάννη. Το ξαναεχει προσφορά από βδομάδα το δισκοπριονο μπαταρίας. Εσύ που το έχεις τι λέει;
Η μπαταρία του αντέχει ή είναι λίγα τα 1,5Ah που έχει (αδειάζει πολύ γρήγορα)
Ευχαριστώ, Χρήστος

1,5A σε πλήρη χρήση , αν αντέξει κάνα 20λεπτο (και πολύ λέω) να είσαι ευχαριστημένος.

Καλημέρα Γιάννη. Το ξαναεχει προσφορά από βδομάδα το δισκοπριονο μπαταρίας. Εσύ που το έχεις τι λέει;
Η μπαταρία του αντέχει ή είναι λίγα τα 1,5Ah που έχει (αδειάζει πολύ γρήγορα)
Ευχαριστώ, Χρήστος

Καλημέρα Χρήστο! Το Δισκοπρίονο αξίζει για μένα και με το παραπάνω. .. κόβει πολύ καλά, μέχρι 2-2.5 πόντους κόβω συνήθως χωρίς καμία δυσκολία και έχω βάλει το δίσκο με τα πιο πολλά δοντια! Η μπαταρία κρατάει ικανοποιητικά αν και εγώ έχω άλλες δύο επειδή είχα πάρει όλη τη σειρά τότε και δεν έχω μείνει ακόμα από μπαταρία ότι κατασκευή και να έχω κάνει! Να τονίσω ότι δεν έχω δισκοπρίονο ρεύματος οπότε καταλαβαίνεις οτι όλο το ζόρι το τραβάει αυτό χωρίς να με απογοητεύσει ακόμα! Αν θέλεις να κόβεις συνέχεια πχ 4mm πάχος σε μεγάλες ευθείες εκεί σίγουρα θα ζοριστει και είναι και λογικό!

Παντός να ξέρετε ότι και η σέγα μπαταρίας αξίζει. .. έχω άλλες 3 ηλεκτρικές αλλά εδώ και 1 χρόνο που έχω της μπαταρίας δεν τις έχω βγάλει τις ηλεκτρικές από τα κουτιά τους!!!

Όπως είπα δεν είναι ραπτομηχανή και το ότι είναι κατάλληλη για αυτά τα ευαίσθητα υφάσματα, κάτι που δεν κάνουν εύκολα οι απλές ραπτομηχανές, είναι πλεονέκτημα.
Τα βαμβακερά, καμβά και τζιν είναι αυτονόητα πως τα κάνει.

Καλημερα στην παρεα.
Ηθελα να ρωτησω για το φρεζάκι που βγάζει το Lidl την επόμενη Τρίτη
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=47561 :
μπορει να βρεθει collet 4,8μμ σε 3,2μμ ;
Eχω bits router 3,2μμ της proxxon και σκεφτομαι να το αγορασω μιας και δεν εχω το φρεζακι της proxxon.

Παιδια η σεγα και το δισκοπριονο εχουν την ιδια μπαταρία ?
Περνούν την ίδια μπαταρία!

Τώρα πρόσεξα ότι τα έχουν και 50 και δεν έχουν φέρει το κρουστικο δράπανο που παίρνει και αυτό την ίδια μπαταρία! Μάλλον ότι περίσσεψε ξεστοκαρουν!!

View attachment 125475

Μόλις ήρθε ο Τροχός μπαταρίας από το servis!! Έβγαινε ο διακόπτης εκκίνησης! Αλλά αντί να αλλάξουν το διακόπτη μου έστειλαν καινούριο!! Είχε και ένα θέμα η μπαταρία αλλά δεν ασχολήθηκαν καθόλου μου είπαν γιατί έτσι και αλλιώς θα έστελναν μαζί με το εργαλείο (λόγο του διακόπτη) και καινούρια μπαταρία! Όλα καλά λοιπόν!!
Αυτό το πράγμα στο after sale του lidl είναι αναντικατάστατο.....