Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βρε πείτε καμία γνώμη!
Για εμένα τον θέλω! Να χάσω κανένα κιλό!!!
Χεχεχεχεχε.
Το έχει κανείς?

Κυριάκο χάνεις κιλά αν κόψεις ένα πράγμα!

Δυστυχως δεν διαβαζω τα καλυτερα για τους ατμομαγειρες αυτου του τυπου λογο του βρασμου σε πλαστικο ...
Και δεν ειναι και απαραξενο κιολας...
Μαλλον θα παω σε κατι τετοιο...

795x497x90-bl-1479-2_1454847709.jpg

Παιδες το ψαλιδι καστανιας που ειχε σημερα το εχει κανεις?
Το πηρα αλλα δεν μπορω να καταλαβω η κατσανια που χρησιμευει.
Πολλαπλασιαζει τη δυναμη που εφαρμόζεις και κοβεις χοντροτερα κλαδια ευκολοτερα.

Καλημέρα!!!!!!Την έχει κανείς?Αξίζει?Να την τσιμπήσουμε αν την φέρουνε?
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=29094
Την εχω και μου εχει λυσει τα χερια πολλες φορες.Πολυ καλο εργαλειο!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αχα!
Θα το τεσταρω σημερα!
Μετα λαδωσε το και αργοτερα σφιξτο λιγο.

Καλημέρα!!!!!!Την έχει κανείς?Αξίζει?Να την τσιμπήσουμε αν την φέρουνε?
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=29094

Έχω τον παππού της (πάλι Parkside αλλά δε θυμάμαι ποια εταιρεία την κατασκευάζει). Τις λίγες φορές που την έχω χρησιμοποιήσει ήταν μια χαρά. Κι όταν λέω λίγες φορές, το εννοώ - είχα ξεχάσει ότι την έχω μέχρι πρόσφατα που τη βρήκα ξανά ενώ εκκαθάριζα την αποθήκη!

Παιδες το ψαλιδι καστανιας που ειχε σημερα το εχει κανεις?
Το πηρα αλλα δεν μπορω να καταλαβω η κατσανια που χρησιμευει.

Μια βλακεία είναι.
Έχει τόσο μεγάλο άνοιγμα που κουράζει πολύ εύκολα το χέρι...
Όπως το πήρε τότε ο πατέρας μου, το παράτησα και σκούριασε...

Λοιπόν σήμερα δοκίμασα την πλάνη από το lidl....έγινε το αγαπημένο μου εργαλείο.....αυτό και το παγκοπρίονο.

Καλησπέρα σας,
είδα στις προσφορές κήπου ένα λάστιχο σπιραλ. Το έχει δοκιμάσει κάποιος, ώστε να έχουμε μια γνώμη για την ανθεκτικότητα του;
Γνωρίζω πως τα φτηνά συνήθως σπάνε εύκολα. Γενικότερα αν κάποιος φίλος έχει θετική εμπειρία από κάποιο άλλο, ας το αναφέρει. Σας ευχαριστώ πολύ.

Χεχεχεχε!!!
Ειναι εργαλειο που βγαζει δουλεια!
Φαντασου ποση ωρα θα ηθελες να λειανεις μια επιφανεια και σε ποση ωρα την κανει γυαλι η πλανη!

Τα υπόλοιπά εργαλεία τι βγάζουν ... τεμπελιά ! ...

Καλή η πλάνη Κυριάκο αλλά δεν αντικαθιστά τα υπόλοιπα τριβεία (παλμικά, έκκεντρα κλπ).

Χαχαχαχα

Η πλάνη σε δευτερόλεπτα κάνει λεία μια άσχημη επιφάνεια που με εκκεντρο, παλμικο η οτιδήποτε άλλο θα ήθελε κάποιος δεκαπλασιο χρόνο για να την φέρει εκεί που την φέρνει μ ένα πλανιαρισμα η πλάνη.
Γιαυτό λέω βγάζει δουλειά.
Δλδ προχωράς τη δουλειά σου γρήγορα.

Χαχαχαχα

Η πλάνη σε δευτερόλεπτα κάνει λεία μια άσχημη επιφάνεια που με εκκεντρο, παλμικο η οτιδήποτε άλλο θα ήθελε κάποιος δεκαπλασιο χρόνο για να την φέρει εκεί που την φέρνει μ ένα πλανιαρισμα η πλάνη.
Γιαυτό λέω βγάζει δουλειά.
Δλδ προχωράς τη δουλειά σου γρήγορα.

... σε δευτερόλεπτα θα την κάνει λεία τόσο λεία που αν θες να την βάψεις στην συνέχεια με χρώμα ή βερνίκι θα πρέπει να την λειάνεις περεταίρω με ένα τριβείο παλμικό/έκκεντρο.

Κυριάκο δεν σου θίξαμε την πλάνη αλλά συγκρίνεις δυο κατηγορίες εργαλείων μεταξύ τους που προορίζονται για διαφορετικές εργασίες ή στάδια επεξεργασίας.

Ιωάννη δεν είπα ότι το ένα εργαλείο ακυρώνει τα άλλα.
Ούτε πως είναι το μόνο που χρειάζεται.
Είναι το πρώτο στάδιο επεξεργασίας.
Απλά αν δεν το έχει κάποιος και δουλεύει με άγρια ξύλα όπως πχ παλετες η απλανιστα καδρονια την πάτησε.

Καλησπέρα σας,
είδα στις προσφορές κήπου ένα λάστιχο σπιραλ. Το έχει δοκιμάσει κάποιος, ώστε να έχουμε μια γνώμη για την ανθεκτικότητα του;
Γνωρίζω πως τα φτηνά συνήθως σπάνε εύκολα. Γενικότερα αν κάποιος φίλος έχει θετική εμπειρία από κάποιο άλλο, ας το αναφέρει. Σας ευχαριστώ πολύ.

Το πήρα τις προάλλες, καλό φαίνεται αν και με ζόρισε η σύνδεση του ρακόρ με την βρύση. Δύσκολα βίδωνε, αλλά πλέον δεν χάνει ούτε σταγόνα! Ούτε από την βρύση ούτε από το ακροστόμιο. Για τα 20m και όλα τα παρελκόμενα, μια χαρά είναι η τιμή του