Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πολλοί το έχουμε πάρει απο εδώ μέσα Πουλίμ. :)

Εγώ το έχω ζορίσει στο παρελθόν πολλές φορές και το μόνο που μου έβγαλε μετά από 2+ χρόνια είναι σπασμένο καλώδιο τροφοδοσίας αλλά αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο...

Καλημέρα και από εμένα Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. Θέλω να ρωτήσω για το σκαπτικό δράπανο που έχει την Πέμπτη αξίζει; το έχει πάρει κανείς παλιότερα;

Aληθως Ανεστη και καλως ορισες!

Ναι αξιζει. Εχω το παλαιοτερο μοντελο, το εχω δουλεψει και ειναι μια χαρα. Το νεο μοντελο φαινεται καλυτερο.
Με λιγη ρεγουλα ομως, οπως σε καθε ερασιτεχνικο εργαλειο.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα πλακακια στην χτιστη ντουζιερα θα καταφερει να τα ξηλωσει
που θελω να τα αλλαξω με αντιολισθητικα?

Έαμε αέρα θα σου τα ξηλώσει.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν υπάρχει καν εργαλείο σε αυτή την τιμή θα συμπλήρωνα. Γιατί να μην αντέχουν; μια χαρά θα είναι.

http://www.hrhandtools.com/index.php/products/spanners
Καποια απο αυτα ειναι που θα φερει το lidl, τα ξεχωριζει κανεις?

Και το drop forget τι σημαινει που το βλεπω συχνα?

Drop Forged.

Είναι η σφυριλατηση του κομματιού Νεκ.
You see the words "drop forged" stamped on so many tools -- it makes you wonder what the big deal is! Why do manufacturers want you to know that a tool is drop forged?

If you have ever seen a blacksmith beating on a piece of red hot iron with a hammer, you have seen the simplest type of forging. Striking a piece of hot metal with a hammer is forging, and blacksmiths have been doing this for centuries. As blacksmiths experimented with new techniques, they learned that complex shapes could be created by hammering metal into a die. The die contains the shape of the finished product. Modern manufacturers use either a falling hammer or a powered hammer to do the hammering (rather than doing it by hand), and usually use dies on both sides of the piece. This is drop forging.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Drop Forged.

Είναι η σφυριλατηση του κομματιού Νεκ.
You see the words "drop forged" stamped on so many tools -- it makes you wonder what the big deal is! Why do manufacturers want you to know that a tool is drop forged?

If you have ever seen a blacksmith beating on a piece of red hot iron with a hammer, you have seen the simplest type of forging. Striking a piece of hot metal with a hammer is forging, and blacksmiths have been doing this for centuries. As blacksmiths experimented with new techniques, they learned that complex shapes could be created by hammering metal into a die. The die contains the shape of the finished product. Modern manufacturers use either a falling hammer or a powered hammer to do the hammering (rather than doing it by hand), and usually use dies on both sides of the piece. This is drop forging.

Καταλαβα.
Ευχαριστω.
Θα τα τιμησω και αυτα τις Πεμπτης αν και νομιζω δεν ειναι drop forget.

τα καλέμια λέτε αξίζουν (για ερασιτεχνική χρήση πάντα); η τιμή είναι απίστευτη...
επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει που χρησιμοποιούνται αυτού του είδους οι ζουμπάδες; είναι για αφαίρεση πιν από άξονες;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και πως το κατάλαβες αυτό??
δεν το καταλαβα, δεν το γραφουν πανω.
Εκτος και αν με τη περιγραφη din 3110 στα γερμανικα
και το din 838 στα πολυγωνα. το drop forged εξυπακουεται/ Κατι που φαινεται στη περιγραφη των κλειδιων στα links της κατασκευαστριας εταιριας.

Αν και παλι δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει ξεχωριστο μοντελο που αναγραφει drop forged.
Επισης δεν εμπιστευομαστε οποιοδηποτε κινεζικο τενεκε που μας πουλανε για κλειδι οτι ειναι drop forged επειδη το γραφει.

ΥΣ. τι ωραια να γραφεις απο υπολογιστη. Διαμορφωση κειμενου, ταχυτητα κλπ ολα στα δαχτυλά! :worshippy:

χρονια πολλα παιδια το σκαπτικο αυτο μπορει να σπασει τσιμεντο παχους 30 εκ. και μηκος 15 μετρων;
βασικα προκειται για μια μικρη μαντρα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

δεν το καταλαβα, δεν το γραφουν πανω.
Εκτος και αν με τη περιγραφη din 3110 στα γερμανικα
και το din 838 στα πολυγωνα. το drop forged εξυπακουεται/ Κατι που φαινεται στη περιγραφη των κλειδιων στα links της κατασκευαστριας εταιριας.

Αν και παλι δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει ξεχωριστο μοντελο που αναγραφει drop forged.
Επισης δεν εμπιστευομαστε οποιοδηποτε κινεζικο τενεκε που μας πουλανε για κλειδι οτι ειναι drop forged επειδη το γραφει.

ΥΣ. τι ωραια να γραφεις απο υπολογιστη. Διαμορφωση κειμενου, ταχυτητα κλπ ολα στα δαχτυλά! :worshippy:
Για οποιαδήποτε κατασκευαστή μαζικής παραγωγής η σφυρηλάτηση εν θερμώ είναι τυπική και εύκολη διαδικασία. Το κράμα μετάλλου και η επίστρωση είναι αυτή που ξεχωρίζει τους "καλους" κατασκευαστές. Η σφυρηλάτηση εν θερμώ σε σχέση με τη χύτευση εξασφαλίζει μεγαλύτερή αντοχή στο μέταλλο, γι αυτό υπάρχει και το drop forged. Αν βάλουμε και τον βαθμό σκληροτητας στις ακρες, ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα που δεν είναι για το νήμα αυτό. Το συμπέρασμα κατά τη γνώμη μου είναι ένα: Τα συγκεκριμένα κλειδιά είναι vfm, αν δεν είναι κανεις πρόθυμος να δώσει τα δεκαπλάσια (τουλάχιστον) για hazet, before, beta κτλ ας τα πάρει.

η Συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης PESG 120 B2 αξιζει για ερασιτεχνικη χρηση;
Σας εχει εμφανισει καποιο προβλημα; και γενικα τι πρεπει καποιος να προσεξει;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

χρονια πολλα παιδια το σκαπτικο αυτο μπορει να σπασει τσιμεντο παχους 30 εκ. και μηκος 15 μετρων;

Με τίποτα. Σε αυτήν την περίπτωση θες επαγγελματικό σκαπτικό 6κιλο και βάλε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

τοτε γιατι ειναι;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν είναι χαμηλη και δεν εχει σιδερα...ισως...σε μερικες μερες!