Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την σέγα μάλλον θα την πάρω προς αντικατάσταση μιας παλιάς B&D που έχω.
Μάλλον και το γιαπωνέζικο πριονάκι για να δοκιμάσω την χρήση του.

Φαντάζομαι 2 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμα σε εμάς.

Το Ιαπωνικο που ειχε πιο παλια ειναι ολα τα λεφτα!

Αυτο τωρα που ειχει ειναι με δυο κοψεις δυο διαφορετικα pti δλδ στην ιδια λαμα και λιγο μεγαλυτερο σε διαστασεις!

Το lazer αλφαδι που εχει κανει απο μονο του leveling???
Η πρεπει να το προσαρμοσει ο χειριστης?

Δεν έχει όντως τρίποδο, το δίνει μόνο με αυτή τη μικρή μέγγενη για να το πιάσεις σε κάποια επιφάνεια.

Δε λέει επίσης πόσες μοίρες άνοιγμα δέσμης έχει, παρά μόνο την εμβέλειά του (7 μέτρα).

Το Ιαπωνικο που ειχε πιο παλια ειναι ολα τα λεφτα!

Αυτο τωρα που ειχει ειναι με δυο κοψεις δυο διαφορετικα pti δλδ στην ιδια λαμα και λιγο μεγαλυτερο σε διαστασεις!
Δεν ειναι μονο η διπλη κοψη. Συνηθιζεται αυτη η λαμα να μην ειναι crosscut αλλα rip cut. Δηλαδη να κοβει παραλληλα με τα νερα του ξυλου. Πχ το shogun ειναι cross cut πριονι γι αυτο εκανα να κοψω 25 λεπτα ενα μαονι στις 12 μοιρες απο τα νερα του...

Δεν έχει όντως τρίποδο, το δίνει μόνο με αυτή τη μικρή μέγγενη για να το πιάσεις σε κάποια επιφάνεια.

Δε λέει επίσης πόσες μοίρες άνοιγμα δέσμης έχει, παρά μόνο την εμβέλειά του (7 μέτρα).

Τριποδο χρειαζεται, δεν ειναι παντα βολικο να βρεις επιφανεια για να το στηριξεις με την μεγγενιτσα

Οσο για τα 7 μετρα, μονο στο σκοταδι, η γραμμη δεν φαινεται τοσο μακρυα οταν ο χωρος εχει φως, οπως ολα τα παρομοια λειζεροειδη oπως το quigo το οποιο παρεμπιπτοντως ειναι αριστο.

...άρα Quigo, μια που λογικά αν το Lidl φέρει το δικό του εδώ θα είναι και ελαφρώς τσιμπημένο σε σχέση με τα 30 του ιταλικού...

Πρόκειται για πριόνι Ryoba.
Αν και δεν το κόβω για πολύ καλό, εντούτοις λόγο χαμηλής τιμής θα εξαφανιστεί σίγουρα!

Τους σουγιάδες τους τσέκαρε κανεις? Οχι το πολυεργαλέιο τους απλους, θελω να παρω ενα

Τους σουγιάδες τους τσέκαρε κανεις? Οχι το πολυεργαλέιο τους απλους, θελω να παρω ενα
Σε αυτη την τιμη δεν προκειται αν ειανι τιποτα αλλο απο κινεζικη λαμαρινα

Τελικά πηρα 3 σουγιαδες, οι 2 θα πανε δωρο σε θειους, μια χαρα μου φαινονται .

Εδω υπαρχει δοκιμαστικο για τα κυαλια Auriol 10Χ50 η Bresser του Lidl IAN 273001 σχεδιασμου OWIM κατασκευης Κινα.
Επισης κριτικη για το πολυεργαλειο ταναλια σουγια IAN 96294...με φωτο.

διάβασα και χτύπησα τα κιάλια. Μια χαρά μου φαίνονται στα κοντά (~15m), χωρίς να κουράζουν. Στα μακριά θα τα τεστάρω αύριο.

διάβασα και χτύπησα τα κιάλια. Μια χαρά μου φαίνονται στα κοντά (~15m), χωρίς να κουράζουν. Στα μακριά θα τα τεστάρω αύριο.
Ήθελα να τα πάρω κι εγώ αλλά θα έμπαινα σε πειρασμούς για τις ζουμερές γειτονισσες