Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Επειδη μας αδειασαν το αυτοκινιτο αυτο το ΣΚ που ειχα εργαλεια και εφτιαχνα στα πεθερικα, παλι θελει προγραμματισμο αγορων λιντλ...αχχ.
Περισυ τετοια εποχη εχουμε αναλυσει παρα πολυ το παλμικο το κρουστικο, τις 2 τριπλετες εργαλειων μπαταριας και διαφορα αλλα (απλα δειτε το νημα). Για να μην ξαναπουμε τα ιδια στο νημα (εκτος απο εμπειριες χρησης τωρα πια), και να βοηθηθουν οι καινούργιοι φιλοι στο ψαξιμο εργαλειων απο λιντλ, παραθετω βιντεακια απο τα δραπανο κατσαβιδα μπαταριας με κριτκες.
Πιστευω οτι το παλμικο + το κρουστικο 18βολτ η 20 βολτ ειναι ενα πληρες σετ για 120 ευρω, ΜΕΙΟΝ το γεγονος οτι ΔΕΝ παιρνουν ιδια μπαταρια...Αρα εαν δεν παρει κανεις και αλλα εργαλεια...θελει 20 ευρω/μπαταρια των οποιων η εγγυηση ισχυει 6 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟΝ οχι 3 χρονια...
Σκεφτειτε το...
Parkside PABS 12 A1 vs Parkside PDSSA 18 A1
https://www.youtube.com/watch?v=N_3R0W-gUuE

ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ PDSSA 18 A1
https://www.youtube.com/watch?v=heB9z3vCeUE

visseuse à chocs parkside pdssa 18 a1 lidl cordless impact driver
https://www.youtube.com/watch?v=lP31m05MSPU

visseuse à chocs parkside 18 v vs perceuse visseuse à percussion 18 v parkside
https://www.youtube.com/watch?v=HI93xnq_B6g

Devisser visser une roue de voiture test perceuse à chocs parkside pdssa 18
https://www.youtube.com/watch?v=CnW5UVDS9xI

PARKSIDE - Akku-Drehschlagschrauber PDSSA 18 A1 - LIDL lohnt sich!
Lidl
https://www.youtube.com/watch?v=JNlaoMDYClg

Καλησπέρα,

το κρουστικό και το παλμικό θα τα τιμήσω γιατί τα περιμένω αρκετό καιρό.
Σε πρώτη φάση θα βολευτώ με τις μονές μπαταρίες.
Να ρωτήσω όμως πως γίνεται να προμηθευτείς μια μπαταρία που θες από το Lidl? Εννοώ απευθύνεσαι στο κατάστημα ή στα κεντρικά?

Καλησπέρα,

το κρουστικό και το παλμικό θα τα τιμήσω γιατί τα περιμένω αρκετό καιρό.
Σε πρώτη φάση θα βολευτώ με τις μονές μπαταρίες.
Να ρωτήσω όμως πως γίνεται να προμηθευτείς μια μπαταρία που θες από το Lidl? Εννοώ απευθύνεσαι στο κατάστημα ή στα κεντρικά?

Περιμενεις το 18βολτο η το 20βολτο;
Τηλεφωνας στην εξυπηρετηση πελατων, παραγγελια κουρριερ η παραλαβη απο το χιουστον σερβις (Αθηνα νεα ιωνια στασεις ηλεκτρικου περισσος η πευκακια).
Σχετικα με προβληματα σειρας μπαταριων λιθιου και αλλαγες των παραπεμπω στο νημα (για να ξερετε μην σας πιασει πανικος)....

Περιμενεις το 18βολτο η το 20βολτο;
Τηλεφωνας στην εξυπηρετηση πελατων, παραγγελια κουρριερ η παραλαβη απο το χιουστον σερβις (Αθηνα νεα ιωνια στασεις ηλεκτρικου περισσος η πευκακια).
Σχετικα με προβληματα σειρας μπαταριων λιθιου και αλλαγες των παραπεμπω στο νημα (για να ξερετε μην σας πιασει πανικος)....

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τις μπαταριές.

Περίμενα το παλμικό και θέλω ένα κρουστικό σχετικά άμεσα. Οπότε θα πάρω αυτό γιατί το 20v δεν ξέρω πότε θα το φέρει ή αν έχει και τόση διαφορά εντέλει.
Το 18v πάντως το έχω δουλέψει και ξέρω τι να περιμένω.

Δεν ξέρω εάν την έχει βρει κάποιος την σίτα-πόρτα, που δείχνει στο φυλλάδιο αλλά όχι στο site, αλλά μου είπαν ότι δεν έχει πάει σε κανένα κατάστημα ) τουλάχιστον στα 3-4 που είναι τριγύρω.

Δεν ξέρω εάν την έχει βρει κάποιος την σίτα-πόρτα, που δείχνει στο φυλλάδιο αλλά όχι στο site, αλλά μου είπαν ότι δεν έχει πάει σε κανένα κατάστημα ) τουλάχιστον στα 3-4 που είναι τριγύρω.

Απο αυριο....

Σωτήρη η σίτα κάνει για την πόρτα σου ...θα πάει απ έξω από την κάσα για να μην εμποδίζει η χειρολαβή της πόρτας και θα πατάει σε αυτή. Δεν είναι ρυθμιζόμενη.Αποτελείται από προφίλ αλουμινίου σε διαστάσεις 1m x 2,10m. Και τα κόβεις στις διαστάσεις που θέλεις εσύ. Μοντάρονται σχετικά εύκολα έως πανεύκολα για έμπειρους μαστόρους όπως εσύ.
Η ανάρτηση γίνεται με δύο μεντεσέδες που βιδώνουν στην κάσα και έχουν και ελατήριο μέσα για επαναφορά.
Χρειάζεται να μελετήσεις καλά το φυλλάδιο πριν αρχίσεις να κόβεις.
Η ποιότητα του υφάσματος της σίτας είναι αρκετά καλή και προσαρμόζεται στο προφίλ μέσα σε ειδική εγκοπή που έχει με σφηνωτό πλαστικό μακαρόνι.
Εγώ δεν πήγα Lidl σήμερα για να δω αν έχει. Πάντως τώρα είναι η εποχή που φέρνει σίτες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τώρα για το παλμικό 18V είναι φοβερό εργαλείο. Εκεί που μου έχει κυριολεκτικά λύσει τα χέρια εκτός των άλλων χρήσεων είναι όταν χρειάστηκα αρκετές φορές να βγάλω ¨κολλημένες" βίδες ή μπουλόνια.... μία και έξω το εργαλείο !!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για το κρουστικό το 18V PSBSA 18-Li A1 και γι αυτό θα πω καλά λόγια ....μέχρι που του έβγαλα τα μάτια !!!!
Το είχα πάρει τον Φεβρουάριο του 2015. Το δούλεψα αρκετά γιατί γουστάριζα χωρίς καλώδιο και έτσι. Κάποια μέρα τρυπώντας σίδερο με κάποιο απίθανο νούμερο τρυπάνι ... πάνω από 14 ....το κόλλησα στραβά στο τέλος και νέκρωσε. Και η μπαταρία νεκρή.
Του αλλάζω μπαταρία ...τίποτα.
Ξεκινάω την εγχείρηση ... προσπαθώ να βγάλω καπάκια, βλέπω ότι πρέπει να βγει το τσόκ. Βγάζω το τσόκ προχωράω πιο μέσα λύνω τον μηχανισμό με τις ροπές κλπ βγαίνουν ελατήρια ...πιράκια ...μπίλιες όλα κάτω !!!! ....άξονας κολλημένος.
Ξεκινάω το δέσιμο ... ξεχνάω ένα βασικό ελατήριο απ έξω ( το είδα την άλλη μέρα) παίρνω το Χιούστον και μου λέει μην ασχολείστε κύριε ....θα το αλλάξουμε !!!!!
Κουφάθηκα.... όντως το έστειλα αρχές Απριλίου με το μισό κουτί και την πλαστική του θήκη ...έτσι το είχα για να βολεύει στο ράφι.... με ASC χρέωση δική τους !!!!!
Σε τηλεφωνική επικοινωνία τον Μάϊο μου είπαν ότι στην παρούσα φάση δεν είχαν το ίδιο περιμένουν απ´εξω και αν θέλω να μου δώσουν κάποιο άλλο μοντέλο να κάνω δουλειά μου. Είπα όχι θα περιμένω (γιατί εν τω μεταξύ είχα αγοράσει και το δισκοπρίονο που έχει την ίδια μπαταρία) και σήμερα σκάει μύτη η ASC (με χρέωση πάλι δική τους) με το πακέτο και ένα καινούργιο ίδιο εργαλείο ....:worshippy::worshippy::worshippy:
Οι εταιρία από εξυπηρέτηση δεν παίζεται .... Μπράβο τους !!!!

Και όλη η ντροπή σε εμένα ....που τους έστειλα εργαλείο που του είχα βγάλει τα μάτια ...και οι άνθρωποι το άλλαξαν χωρίς κουβέντα :slapface:

Last edited:
Έχει μήπως χρησιμοποιήσει κανείς την σπαθοσεγα μπαταρίας για κλαδέματα;
Κρατάει ή μπαταρία;

Ούτε στο κατάστημα Π.Ραφτη την είχε Σωτήρη.
Μόνο τη μαγνητική και την πτυσσομενη παραθύρου.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την πόρτα-σήτα. Εμένα το ύψος της πόρτας είναι 2,30 .Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω το ύψος της ώστε να φτάσει ως εκεί?Έχω ρωτήσει να μου βάλουν καινούργια και ζητάνε 280 ευρω,καμία σχέση με τα 20 αυτής που έχει το LIDL.

Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την πόρτα-σήτα. Εμένα το ύψος της πόρτας είναι 2,30 .Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω το ύψος της ώστε να φτάσει ως εκεί?Έχω ρωτήσει να μου βάλουν καινούργια και ζητάνε 280 ευρω,καμία σχέση με τα 20 αυτής που έχει το LIDL.

Καλώς ήλθες φίλε roumina.
Η σίτα με τα εξαρτήματα που έχει μέσα μπορεί να φτάσει έως 2.10m ακριβώς.
Για να φτάσεις στα 2.30m θα πρέπει να πάρεις 2 σίτες και να κάνεις πατέντα ούτως ώστε τα 2 κάθετα προφίλ της κατασκευής να φτάσουν στα 2.30.
Δηλαδή θα πρέπει να βρεις κάποιο τρόπο να συνδέσεις προέκταση χρησιμοποιώντας τεμάχια από την δεύτερη συσκευασία.
Κάτι σαν εσωτερικό μαστό δηλαδή για να ενώσεις τα 2 τεμάχια.
Αν τελικά το αποφασίσεις θα σου δώσω περισσότερες οδηγίες.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχει μήπως χρησιμοποιήσει κανείς την σπαθοσεγα μπαταρίας για κλαδέματα;
Κρατάει ή μπαταρία;

τις έχω πιει το αίμα, σε πεύκα, ελιές και πουρνάρια

Καλησπέρες.
Η σπαθόσεγα είναι συμβατή με λάμες bosch, makita κλπ που θα βρίσκω στο εμπόριο εκτός λίδλ?

Ερωτηση για το κρουστικο.Μπορω να το χρησιμοποιω σαν αεροκλειδο/μπουλονοκλειδο.Εχει τετοια δυναμη?Με ενδιαφερει η χρηση του σε κινητηρες,μοτερ.

Καλώς ήλθες φίλε roumina.
Η σίτα με τα εξαρτήματα που έχει μέσα μπορεί να φτάσει έως 2.10m ακριβώς.
Για να φτάσεις στα 2.30m θα πρέπει να πάρεις 2 σίτες και να κάνεις πατέντα ούτως ώστε τα 2 κάθετα προφίλ της κατασκευής να φτάσουν στα 2.30.
Δηλαδή θα πρέπει να βρεις κάποιο τρόπο να συνδέσεις προέκταση χρησιμοποιώντας τεμάχια από την δεύτερη συσκευασία.
Κάτι σαν εσωτερικό μαστό δηλαδή για να ενώσεις τα 2 τεμάχια.
Αν τελικά το αποφασίσεις θα σου δώσω περισσότερες οδηγίες.

Θεωρείς οτι αν παρω 2 σιτες θα καταφερω ενα καλο αποτελεσμα ή τζαμα τα λεφτα?