Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ενδιαφερεσαι για πορτα σιτα?
Πες μου διαστασεις να σου πω τιμη,και αν ειναι λευκο η χρωμα!
001.jpg

το κάσωμα στην πόρτα εσωτερικά είναι 80χ200, οπότε το 100χ210 για το πλαίσιο της σίτας μου φαίνεται λογικό

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ανταλλακτικη λαμα για την σπαθοσεγα που βρισκουμε ?

Το θέμα σίτα είναι απλό.
Έχεις μια πόρτα ....μέσα έχεις ζέστη... απ έξω έχεις μερικά κοπάδια κουνούπια που περιμένουν να ξεδιψάσουν ....ψάχνεις στην τσέπη και έχεις 20 !!!
Τι κάνεις ???

-------------------------
Είπα ότι έχω δύο ανοιγόμενες τοποθετημένες δύο χρόνια τώρα σε βεράντα που καθόμαστε όλο το καλοκαίρι και περνάμε μέσα έξω αρκετές φορές την ημέρα.
Είναι εκεί χειμώνα καλοκαίρι και έχουν φάει τόσα απότομα ανοίγματα μέχρι τέρμα που λογικά θα έπρεπε να έχουν γίνει τρίο καρώ .... και όμως αντέχουν.
Αυτό λέγεται " ιδία γνώμη" και έχει κάποια βαρύτητα.
Τελικά δεν υπάρχει κανένας άλλος να έχει τοποθετήσει τέτοια σίτα να μας πει την γνώμη του ??? Γιατί στο τέλος θα θεωρηθώ και βαλτός από το Lidl.

Μακάρι ρε Νίκο να τις έφερνε και θα έπαιρνα τρεις όχι μια.
Ίσως τις φέρει αύριο.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

001.jpg

το κάσωμα στην πόρτα εσωτερικά είναι 80χ200, οπότε το 100χ210 για το πλαίσιο της σίτας μου φαίνεται λογικό

Υπολογισε γυρω στα 150 .Λογικα μπαινει και εσωτερικα της κασας,την βλεπω αρκετα φαρδια.

Κυριάκο τώρα κοντά θα πρέπει να τις φέρει ...είναι η εποχή τους.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι που τις έβαλε κοντά στα 20 . Αυτή η σίτα είχε κοντά στα 30 . Κάποια στιγμή την είχε βγάλει σε προσφορά τέλος σαιζόν κοντά στα 20 αν θυμάμαι καλά το ιστορικό. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο και η τιμή που δεν βγήκε στα ράφια ή αν δεν ήλθε σωστή η ποσότητα από έξω.

Ανδρέα η σίτα για να μπει εσωτερικά πρέπει να πατάει σε τελάρο νομίζω. Μην ξεχνάμε ότι εκεί υπάρχει και το χερούλι της πόρτας.
Εγώ που έχω εξώπορτα τύπου Κούνστοφ το κάσωμα δεν έχει πάχος και το χερούλι βγαίνει απ έξω.... εκεί χρειάζομαι πατέντα.

Ανδρέα η σίτα για να μπει εσωτερικά πρέπει να πατάει σε τελάρο νομίζω. Μην ξεχνάμε ότι εκεί υπάρχει και το χερούλι της πόρτας.
Εγώ που έχω εξώπορτα τύπου Κούνστοφ το κάσωμα δεν έχει πάχος και το χερούλι βγαίνει απ έξω.... εκεί χρειάζομαι πατέντα.

Nαι,εννοειται παντα με τελαρο.Κοιτα,το παχος της σιτας ειναι 4cm,αν χωραει μεσα στην κασα οκ,αλλιως παει απ'εξω,με πλαισιο απο καρε!

Παλικάρια από ότι βλέπω το εκκεντρο τρίβειο δεν θα το φέρει... Αναμένομενο...

Ποιος θα μπορούσε να με εξυπηρετήσει μιας και θα είμαι εκτός...
Χρειάζομαι δυο σετ μεταφοράς...συναντηση και χρήματα το ΣΚ...

Sent from my 1+2

Μία ερώτηση, επειδή 3 από τα εργαλεία που αγόρασα από το Lidl πηγαίνουν για επισκευή και πρέπει να τα στείλω στο Χιούστον, ξέρετε αν τα στέλνω και μου τα επιστρέφουν με δικά μου έξοδα;

Μία ερώτηση, επειδή 3 από τα εργαλεία που αγόρασα από το Lidl πηγαίνουν για επισκευή και πρέπει να τα στείλω στο Χιούστον, ξέρετε αν τα στέλνω και μου τα επιστρέφουν με δικά μου έξοδα;
Όλα τα μεταφορικά τα επιβαρύνονται αυτοί...

το πήγαινε έλα είναι με έξοδα του σέρβις.
εάν είσαι Αθήνα η όλη διαδικασία γίνεται σχεδόν άμεσα εάν μπορέσεις και πας από εκεί.

Είμαι επαρχία δυστυχώς! Τί κάνω δηλαδή, πάω στα ΕΛΤΑ ή σε μία courier και του λέω με χρέωση παραλήπτη και το δέχονται έτσι απλά;

Τηλεφωνο πηρες?
Δυο φορες χρειαστηκε και εστειλα μονο την αποδειξη. Οχι το βλαμενο αντικειμενο.

Είμαι επαρχία δυστυχώς! Τί κάνω δηλαδή, πάω στα ΕΛΤΑ ή σε μία courier και του λέω με χρέωση παραλήπτη και το δέχονται έτσι απλά;
τηλεφώνησε εδω¨http://www.xo.gr/profile/profile-911238134/el/ ¨ και θα σου πουν.

αν δεν έχει περάσει μηνας απο την αγορά μπορεισ να τα επιστρέψεις στο καταστημα.

Αρχικά θα πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών του lidl στο 800 111 3333 από σταθερό τηλέφωνο για να σου ανοίξουν υπόθεση οπου θα κρατήσεις και τον αριθμό υπόθεσης που θα σου πουν και εν συνεχεία ή εκείνοι θα σε συνδέσουν με το σέρβις (χιουστον) ή θα σε καλέσουν πίσω την επόμενη ημέρα. Από εκεί και πέρα θα σε κατευθύνουν εκεινοι. Θα τα αποστείλεις με acs με δικια τους χρέωση και όταν θα στα αντικαταστήσουν θα στα αποστείλουν στο σπίτι σου με την acs πάλι με δικια τους χρέωση. Απαραιτήτως όταν τους καλέσεις να έχεις την απόδειξη αγοράς μπροστά σου γιατί σου ζητούν κάποια στοιχεία και να την βγάλεις φωτοτυπία γιατί θα την αποστείλεις με το εργαλείο.

Παλικάρια από ότι βλέπω το εκκεντρο τρίβειο δεν θα το φέρει... Αναμένομενο...

Ποιος θα μπορούσε να με εξυπηρετήσει μιας και θα είμαι εκτός...
Χρειάζομαι δυο σετ μεταφοράς...συναντηση και χρήματα το ΣΚ...

Sent from my 1+2

Ευγένιε αυτά θέλεις δύο τεμάχια έτσι ? Σύνολο 12 ευρώ.Αποστολή μπήκε σέ πρόγραμμα !! Περισσότερα σέ pm

Ευγένιε αυτά θέλεις δύο τεμάχια έτσι ? Σύνολο 12 ευρώ.Αποστολή μπήκε σέ πρόγραμμα !! Περισσότερα σέ pm

Σε ευχαριστώ πολυ...
Ευκαιρια να πιούμε και ενα καφεδάκι στα γρήγορα...επι της ευκαιρίας...
Κυριάκος ακούει...???

Send from my Moto Guzzi Breva 1100 :) πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk

Καλημέρα παιδιά, δε ξέρω αν έχει απαντηθεί, έχω τη σπαθοσέγα μπαταρίας από πέρυσι και αναρωτιέμαι αν κάνει η μπαταρία του επαναφορτιζόμενου κρουστικού δραπανοκατσάβιδου PSBSA 18-Li για τη σπαθοσέγα. Θέλω μια ακόμη μπαταρία και έλεγα να την έπαιρνα μέσω του εργαλείου, να μου μείνει και το εργαλείο.

Καλημέρα παιδιά, δε ξέρω αν έχει απαντηθεί, έχω τη σπαθοσέγα μπαταρίας από πέρυσι και αναρωτιέμαι αν κάνει η μπαταρία του επαναφορτιζόμενου κρουστικού δραπανοκατσάβιδου PSBSA 18-Li για τη σπαθοσέγα. Θέλω μια ακόμη μπαταρία και έλεγα να την έπαιρνα μέσω του εργαλείου, να μου μείνει και το εργαλείο.

Τα τρία εργαλεία έχουν ίδια μπαταρία και μπορούν να την εναλλάσσουν.

Παιδια να ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ σιγουροι οταν δινουμε απαντηση σε τετοιου ειδους ερωτηματα.

Δεν χρειαζεται να απανταμε αν δεν ειμαστε 100% σιγουροι καθως το μελος που ρωταει μπορει να παρει λαθος αποφαση για την αγορα, η την μη αγορα, ενος προιοντος/αναλωσιμου. Καθε περιπτωση στοιχιζει...