Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλά το φαντάστηκα. Δε βγάζει κρουστικό με την μπαταρία της σπαθοσέγας;

Νομιζω πως οχι. Και το 20 βολτο πρεπει να ταιριαζει μονο με την αλλη τριαδα εργαλειων. Ελπιζω!

μην ξεχναμε τριαδα με τριαδα.

ΣΕΓΑ - ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ - ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ.

ΠΑΛΜΙΚΟ - ΤΡΟΧΟΣ - ΣΠΑΘΟΣΕΓΑ.

battery_G_tools.jpg

battery_3_tools.jpg

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα παιδιά, δε ξέρω αν έχει απαντηθεί, έχω τη σπαθοσέγα μπαταρίας από πέρυσι και αναρωτιέμαι αν κάνει η μπαταρία του επαναφορτιζόμενου κρουστικού δραπανοκατσάβιδου PSBSA 18-Li για τη σπαθοσέγα. Θέλω μια ακόμη μπαταρία και έλεγα να την έπαιρνα μέσω του εργαλείου, να μου μείνει και το εργαλείο.

δες τις παραπομπες προσοχη στα ονοματα, κωδικους των εργαλειων...μπερδευουν

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παναγιωτη, ο Μισκιν μιλα για το επαναφορτιζόμενου κρουστικού δραπανοκατσάβιδου PSBSA 18-Li, οχι το PDSSA 18 li, σε σχεση με τη σεγα νομιζω....

Πολλές καλησπέρες , θα ήθελα να μοιραστώ μια ευχαριστη ανακάλυψη , εχω το πρώτο απο τα παρακάτω σετ μεσα στην εβδομάδα αλλαζα την ταμπακέρα σε ενα πατζούρι αλουμινίου

οπως το είχα πάνω στη σκάλα το έριξα (βασικά η βαρύτητα φταίει :P ) και ως αποτέλεσμα είχαμε να βλέπω πάνα απο την σκάλα το καπάκι αποκομμένο απο το σώμα με τα bits , Εκει είπα οτι "πάει έσπασε" αλλα λογάριαζα χωρίς το κατασκευαστή . Πρακτικά τα 2 μέρη ειναι ξεχωριστά και θηλυκώνουν μεταξύ τους . Με αλλα λόγια η σχεδίαση συγχωρεί λάθη . Για ενα οικονομικό προϊόν σαν αυτό είναι παράξενη αυτή η λεπτομέρεια , ειδικά οταν εχω δεί ακριβότερα σετ με περισσότερη πρόχειρη θήκη

[RESIZE]
parkside-bit-stecknussset-zoom--1.jpg
[/RESIZE]

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

δες τις παραπομπες προσοχη στα ονοματα, κωδικους των εργαλειων...μπερδευουν

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παναγιωτη, ο Μισκιν μιλα για το επαναφορτιζόμενου κρουστικού δραπανοκατσάβιδου PSBSA 18-Li, οχι το PDSSA 18 li, σε σχεση με τη σεγα νομιζω....

Σωστά. Δεν υπάρχει μάλλον ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ δραπανοκατσάβιδο σε κάποιο από τα σετ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι Δημήτρη, γι' αυτό παραθέτω την φωτο. Απλά το Lidl αυτή τη φορά αναφέρει το παλμικό PDSA 18 A1 εσφαλμένα σαν κρουστικό δραπανοκατσάβιδο.

Κρουστικό είναι το PSBSA 18-Li B2. Η μπαταρία του ταιριάζει με την απλή σεγα και με το δισκοπρίονο.

Αν θες μπαταρία για την σπαθοσέγα θα πάρεις το παλμικό. Και αν θες μεγαλύτερη θα πάρεις τον τροχό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι Δημήτρη, γι' αυτό παραθέτω την φωτο. Απλά το Lidl αυτή τη φορά αναφέρει το παλμικό PDSA 18 A1 εσφαλμένα σαν κρουστικό δραπανοκατσάβιδο.

Καλημερα και σωστά Παναγιώτη. Γι αυτή ακριβώς την λανθασμένη περιγραφή δεν το ειχα αγοράσει πέρσι ενώ το χρειαζόμουν. Οταν το κατάλαβα 2 μέρες μετά, ήταν αργά κι αναγκάστηκα να περιμένω 1 χρόνο. Ακόμα δεν την διόρθωσαν.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κρουστικό είναι το PSBSA 18-Li B2. Η μπαταρία του ταιριάζει με την απλή σεγα και με το δισκοπρίονο.

Αν θες μπαταρία για την σπαθοσέγα θα πάρεις το παλμικό. Και αν θες μεγαλύτερη θα πάρεις τον τροχό.

Κρουστικό είναι το PSBSA 18-Li B2. Η μπαταρία του ΔΕΝ ταιριάζει με την απλή σεγα και με το δισκοπρίονο.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κρουστικό είναι το PSBSA 18-Li B2. Η μπαταρία του ΔΕΝ ταιριάζει με την απλή σεγα και με το δισκοπρίονο.

Διαγράφεται η λέξις ΔΕΝ......

Πανάγο μου γλυκέ -bye-
Με προβλημάτισες και κατέβηκα στο εργαστήριο και το τσεκάρισα.
Επειδή προσφάτως μου έστειλαν το PSBSA 18-Li B2 από αντικατάσταση η μπαταρία του γράφει:
Για το PSBSA 18-Li A1 & B2--PSTDA 18-Li A1 & B2--PHKSA 18-Li- A1 & B2.
Tην έβαλα και στο δισκοπρίονο και ταιριάζει.
Καλή σου μέρα άρχοντα :ernaehrung004:

Νικόλα συμφωνώ μαζί σου. Στο δισκοπρίονο ταιριάζει. Η μπαταρία της σπαθοσέγας, που θέλει να εκμεταλλευτεί ο φίλος miskin ΔΕΝ ταιριάζει... Το δεν παραμένει.-bye-

Screenshot from 2016-06-19 12:16:37.png

Καλή συνέχεια φίλε μου...:ernaehrung004:

Δηλαδή το κρουστικό που έχει μόνο του αύριο, είναι από το σετ με σέγα και δισκοπρίονο; Και τα σετ κρουστικό-σέγα-δισκοπρίονο έχουν άλλες μπαταρίες από το σετ παλμικό-τροχός-σπαθοσέγα;
Δεν αντιλαμβάνομαι τη πολιτική της Parkside πραγματικά.

εγώ την αντιλαμβάνομαι μιά χαρά, έφτιαξε 2 τριπλέτες από εργαλεία, στα οποία μπορείς να έχεις 3 μπαταρίες ανά πάσα στιγμή για ένα εργαλείο...τελειώνει η μία την β'αζεις να φορτίζει και μέχρι να τελειώσεις και τις άλλες 2 έχει φορτίσει η πρώτη....οπότε έχεις για μία μέρα 4 τουλάχιστον μπαταρίες για φάγωμα...ε μετά βράδιασε...

θα μπορούσε να τισ έχει φτιάξει όλες ίδιες βέβαια....αλλά τότε δεν θα πουλούσε τόσα εργαλεία, όσο τώρα που είναι μοιρασμένα....

Δηλαδή το κρουστικό που έχει μόνο του αύριο, είναι από το σετ με σέγα και δισκοπρίονο; Και τα σετ κρουστικό-σέγα-δισκοπρίονο έχουν άλλες μπαταρίες από το σετ παλμικό-τροχός-σπαθοσέγα;
Δεν αντιλαμβάνομαι τη πολιτική της Parkside πραγματικά.

Η Parkside δεν σχεδιάζει/κατασκευάζει εργαλεία, το κοινό που έχουν μεταξύ τους τα εργαλεία είναι το Χρώμα, το Όνομα και η Εγγύηση.

Πόσο αυτονομία έχει το παλμικο 18v της Parkside?

Δεν μπορει να απαντηθει ευκολα αυτη η ερωτηση. Αν βιδωνεις απλες βιδες μπορει να κρατησει πολλαπλασιο χρονο απο οτι εαν βιδωνεις μοναχα μεγαλα στριφωνια. Αναλογα το ζορι δηλαδη.

Παντως οσο περισσοτερα Αω εχει η μπαταρια τοσο μεγαλυτερη η διαρκεια της. Η μπαταρια των 2.6Αω εχει ~70% μεγαλυτερη διαρκεια απο την ιδια 18βολτη μπαταρια των 1.5Αω.

Ακριβώς. Αν το ζορίζεις η μπαταρία των 1.5 Ah θα αντέξει ελάχιστα.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι πρόκειται για πολύ καλό εργαλείο αλλά για μένα βγήκε βαρύ και με λίγα παραπάνω χρήματα πήγα στο επαγγελματικό και πιο ταιριαστό Bosch GSB 10.8.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ακριβώς. Αν το ζορίζεις η μπαταρία των 1.5 Ah θα αντέξει ελάχιστα.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι πρόκειται για πολύ καλό εργαλείο αλλά για μένα βγήκε βαρύ και με λίγα παραπάνω χρήματα πήγα στο επαγγελματικό και πιο ταιριαστό Bosch GSB 10.8.

Αντικατέστησες το παλμικό με κρουστικό ! ! ! ...