Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ε, ναι, για τα κοντά bits. Ευχαριστώ.
Μάλλον θα τσιμπίσω ένα, ελπίζω να μην έχει πολύ τζόγο το τσοκ.

Όχι ρε γαμωτο πρέπει να βγάλω τα εργαλεία από το τσαντικο του σκλαβενιτη. Και με είχε βολέψει :-p ΕΓΩ αν και μικρότερος των περισσότερων σας θα μιλήσω ως επαγγελματίας. Ένα 90 % των φθηνών εργαλείων που πήρα το μετάνιωσα και πήγα σε πιο ακριβά άμεσα γιατί δεν έκανα την δουλειά μου. Αλλά κάτι δραπανα επαναφορτιζομενα του λιντλ δεν τα αλλάζω ως προς το βιδωμα τουλάχιστον. Στο τρύπημα έχουν μεγαλύτερους τζογους από επώνυμα. Γιατι ειναι σαν αναλώσιμα για εμάς. Και μπος να πάρω σε τρία χρόνια θα έχω φορτίσει την μπαταρία καΜΙΑ χιλιαδα φορές και θα την έχω "αχρηστεψει".

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλήμερα σε όλα τα μαστόρια, δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο νήμα (αν δεν είμαι σουτάρετε το όπου θέτε) το σκουπάκι του Σαββάτου αξίζει η πεταμένα ευρώ;

Γεια σου φιλε! Στο καταλληλο νημα εισαι!
Το εχω και θεωρω οτι αξιζει.
Ολα αυτα βεβαια μεχρι που πηρα στα χε4ρια μου την σκουπα 18v της Dewalt.

Για οικιακη χρηση θα εισαι μια χαρα!

Αυτό που έχει τώρα είναι 3,6 ή 7,2V? Δεν βλέπω να αναφέρεται πουθενά.

Λοιπον, σημερα επιασα και εστησα το κολωνατο που πηρα τη δευτερα το πρωι...
Οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης, μετρια και λιγο παρακατω, αλλα δεν περιμενα και κατι καλυτερο με 80 για τετοιο εργαλειο. Αν δεν εχει σοβαρους τζογους, θα ειναι οκ για τις δουλειες που το θελω, ως επι τω πλειστον τρυπημα γυαλιου (μπουκαλιων) που ως τωρα χρησιμοποιω την βαση για δραπανο της wolfcraft, που ηθελα να αντικαταστησω γιατι κουραζει και το χερι μου και το δραπανο. :-P

Ερωτησεις προς οσους το εχουν ηδη...
Αυτο το πλαστικο προστατευτικο το εχετε βαλει πανω; το εβαλα μονο και μονο για την ενδειξη-ρυθμιση βαθους τρυπηματος, αλλα τελικα και για αυτο δε μου φαινεται πολυ σοι...
Σας τριζοβολαει γενικως; Απο την αρχη εντοπισα τριγμους απο το πλαστικο καβουκι του ιμαντα. Το εκανε σε κανεναν αλλον;
Επισης ενα ελαφρο "κλακ" οταν κατεβαζω το τσοκ. Παιζει γενικως αυτο;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πλαστικο καλυμμα εχει "φυγει" απο τις πρωτες μερες.
Το καβουκι τριζει, ειδικα στις χαμηλες ταχυτητες αλλα δεν τρεχει και κατι.
Για τζογο δε εχει ή εχει ελαχιστο που δεν ενοχλει. Το τσοκ να σφιξεις καλα στον αξονα για να μην σου φυγει.
Το κλακ που λες νομιζω το εχω νιωσει, κατι με τον αξονα αλλα δεν προκαλει προβλημα. Εδω και ενα χρονο εχει αποδειχθει σκυλι με αντοχες.
Επισης εχω βγαλει το σφυκτηρα και εχω βαλει αλλα μια μεγαλη επιπεδη επιφανεια για επιφανεια εργασιας.

Ωχ, για να βγαλω το "προστατευτικο" καλυμμα θα πρεπει να ξαναβγαλω το τσοκ ε; Του εριξα τρεις με τη ματσολα και φαινεται να εχει μπει καλα. Θα το δουλεψω σε πρωτη φαση ετσι και βλεπουμε.
Παντως θα συμφωνησω, παρα το μετριο φινιρισμα και τα ελεεινα βιδακια που εχει για να το συναρμολογησεις, φαινεται οτι θα αντεξει για καιρο.αν καποιος το λυνει και το ξανασυναρμολογει συχνα, τοτε καποιες απο τις βιδες καλο ειναι να αλλαχτουν γιατι σιγουρα θα κλωτσησουν.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.
Μια χαρά είναι και από τζόγους μηδέν. Απλά όπως είπε ο Νεκτάριος, στις χαμηλές στροφές τραντάζεται λίγο αλλά αυτό δεν δημιουργεί κάποιο θέμα.

Μου τη ματιάσατε τη γωνία για το δράπανο! Στην πρώτη της χρήση χάλασε χαχαχα! Αν ζοριστεί λίγο, ανοίγει το σασί και γυρνάει ελεύθερα. Μπορείς να πιέσεις πάλι το κέλυφος να μπει στη θέση του και φτιάχνει ξανά, αλλά μόνο μέχρι το επόμενο (μικρό) ζόρι.

χτες χάλασε στην 1η χρήση το bit από το ρούτερ του λιντλ...βασικά έσπασε το ρουλεμάν...θα πάω να πάρω αυτά τα bit που είναι σε ξύλινη βαλιτσούλα της mannesmann.

Μου τη ματιάσατε τη γωνία για το δράπανο! Στην πρώτη της χρήση χάλασε χαχαχα! Αν ζοριστεί λίγο, ανοίγει το σασί και γυρνάει ελεύθερα. Μπορείς να πιέσεις πάλι το κέλυφος να μπει στη θέση του και φτιάχνει ξανά, αλλά μόνο μέχρι το επόμενο (μικρό) ζόρι.

χαχαχα, θυμαμαι το ματιασμα Νικολα!!

Βρε θηριο την χρησιμοποιησες για δουλεια κιολας? Η μονο την δοκιμασες?

Για δουλειά βέβαια! Επισκευή για την ακρίβεια, έπρεπε να σφίξω κάτι παξιμάδια στο δυσπρόσιτο κέλυφος μιας αντλίας νερού (σε επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων). Τζίφος η δουλειά, θέλει αλλαγή η φλάντζα δυστυχώς.