inmatrixout
AVClub Enthusiast
- 4 October 2014
- 1,099
Βρε παίδες λάμες σέγας βρήκατε; Εγώ σέγα πήρα, αλλά λάμες γιοκ!
Αυτή που πήρα,είχε μεσα στην συσκευασία 3 λάμες γενικής χρήσης για ξύλο και 1 λάμα για λεπτή λαμαρίνα.
Τελικά πρόλαβα και παράγγειλα τον BLF A6 χθές αργά το βράδυ με μια μπαταρία Sanyo NCR18650GA 3.6V 3500mAh 10A.
Ευχαριστώ τους φίλους που μου τον πρότειναν.
Ο petran είναι επίσης Δημήτρης και είναι επίσης άρχοντας Δημήτριε!
Νομίζω ότι θέλει ρύθμιση η γωνία της βάσης
Η βαση εχει κατι δοντακια που την "κλειδωνουν" σε διαφορες μοιρες αλλα εχει μποσικα οπως ειναι λογικο. Αν χαλαρωσεις τις αλλεν και την κουνησεις θα παραμεινει στο δοντι πιασμενη αλλα τα μποσικα θα διορθωσουν την γωνια στις 90 μοιρες. Ετσι κι αλλιως για να την θεσεις σε τυχιαες μοιρες πρεπει να σπρωξεις την βαση πισω και να μην εχει επαφη με κανενα δοντι. Αν δηλαδη το δοντι δεν σε αφηνει να πας ακριβως 90, τοτε την σπρωχνεις λιγο πισω (3-4mm) και την σφιγγεις ακριβως στις 90 η σε οποια αλλη γωνια θελεις.
Η βαση εχει κατι δοντακια που την "κλειδωνουν" σε διαφορες μοιρες αλλα εχει μποσικα οπως ειναι λογικο. Αν χαλαρωσεις τις αλλεν και την κουνησεις θα παραμεινει στο δοντι πιασμενη αλλα τα μποσικα θα διορθωσουν την γωνια στις 90 μοιρες. Ετσι κι αλλιως για να την θεσεις σε τυχιαες μοιρες πρεπει να σπρωξεις την βαση πισω και να μην εχει επαφη με κανενα δοντι. Αν δηλαδη το δοντι δεν σε αφηνει να πας ακριβως 90, τοτε την σπρωχνεις λιγο πισω (3-4mm) και την σφιγγεις ακριβως στις 90 η σε οποια αλλη γωνια θελεις.
Καλησπέρα παιδιά αγόρασα και εγω την σεγα αλλα παρατήρησα κατι η λάμα δεν ειναι στην μέση ακριβώς και ένα σιδερακι κάτω απο το λέιζερ δεν ειναι ίσιο View attachment 132871View attachment 132872 δεν ξερω άνα φένεται καλα στις φωτό Λέτε να παω για αλλαγή τωρα που ειναι νωρίς;
Sent from my iPad using Tapatalk
Οπως ακριβως ΔΕΝ θα εκανες σε μια σεγα επωνυμη που σου προσφερει στανταρ τις μοιρες στις εγκοπες.
Τελικά αυτό το σιδεράκι είναι σε όλες στραβό; και ποιος είναι ο σκοπός του; κάποιο είδος προστασία από την λάμα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.