Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα ίδια κάνει και το ΙΚΕΑ. Έχουν βρει τα κοροΐδα και μας τα παίρνουν.
Μόνη διαμαρτυρία είναι ένα ολιγόμηνο εμπάργκο από τους καταναλωτές να δεις που τους τσούζει.

Τι εμπάργκο λέμε...
Η ιστορία με τον μαρινόπουλο, έχει διπλασιάσει τους τζίρους του lidl.

Καλησπερα παιδια....επειδη ειμαι νεος στο forum και δεν μπορουσα να διαβασω 1000και σελιδες...υπαρχει καποιο περιοδικο προγραμμα που μπαινουν στα lidl τα εργαλεια parkside?ευχαριστω

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο περιοδικό πρόγραμμα αλλά τα ίδια εργαλεία εμφανίζονται κατά καιρούς.
Ένας καλός τρόπος είναι να παρακολουθείς το ιταλικό φυλλάδιο γιατί έχει παρατηρηθεί ότι τα εργαλεία που βγαίνουν εκεί βγαίνουν την επόμενη βδομάδα και στο ελληνικό.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο περιοδικό πρόγραμμα αλλά τα ίδια εργαλεία εμφανίζονται κατά καιρούς.
Ένας καλός τρόπος είναι να παρακολουθείς το ιταλικό φυλλάδιο γιατί έχει παρατηρηθεί ότι τα εργαλεία που βγαίνουν εκεί βγαίνουν την επόμενη βδομάδα και στο ελληνικό.

Ευχαριστωωωωωω

Το φορτιστή τον έχω εγώ, μια χαρά είναι. Με έβγαλε ασπροπρόσωπο όταν είχε πεθάνει η μπαταρία μου και τη φόρτιζα κάθε μέρα μέχρι να πάρω καινούρια.

Μάλιστα αν ενδιαφέρεται κάποιος πουλάω τον ίδιο χωρίς οθόνη που είχε βγάλει (έχω και τους δύο, πλεονασμός).

Καλή χρονιά. Την ηλεκτροκόλληση που στο ιταλικό, με σύρμα στα 100 ευρώ υπάρχει περιπτωση να ερθει εδώ; ειναι ευκολη στη χρήση, εχει κανεις εμπειρία με παρομοια ;

χε χε ο κακός χαμός ακόμη και στα lidl Ραφήνας που γενικά είναι οκ από κόσμο....

δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν είχε εργαλεία σήμερα με το -17%....απλά τσίμπησα τα σπαστά γερμανοπολύγωνα και την μαλακία με τις προστατευτικές μεμβράνες (και ένα καρότσι πράγματα)....

Μόλις γύρισα από το Lidl Ν. Ιωνίας. Όταν έφτασα εκεί (11.05) υπήρχε κόσμος, πάνω από 50 άτομα (με καρότσια, για φόρτωμα) που περίμεναν να ανοίξουν οι πόρτες.

Μέσα γινόταν ο κακός χαμός στους διαδρόμους, αφού οι περισσότεροι είχαν πάρει τα καρότσια απ' έξω.
Το χειρότερο ήταν στις μεγάλες ουρές στα ταμεία, αφού η πλειοψηφία ήταν με καρότσι.

Φαίνεται ότι, το -17% σε όλα τα είδη, ακόμη και στις προσφορές, μάζεψε κόσμο.
Το περίεργο είναι ότι στις αφίσες τους και στα ενημερωτικά mails γράφουν "εκτός από τα είδη που είναι σε προσφορά".
Αλλά στη ραδιοφωνική διαφήμιση μιλάνε για "όλα τα είδη, ακόμη και σ' εκείνα με προσφορά".

Attachments

• Lidl.jpg
    Lidl.jpg
    95.2 KB · Views: 391
Ωχ και έλεγα να πάω γιατί τελείωσαν οι προμήθειες λόγω χιονιού!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Και εγώ πήγα στο δικό μας (Ηρακλείτσα).

Γινόταν πανικός στις 11.02 που έφτασα αλλά χτύπησα πολύ καλές προσφορές. Εργαλεία είχε κάμποσα (κρουστικό δράπανο, γαλλικά κλειδιά, σκάλες, σελοφάν για βάψιμο, εργαλειοθήκες κ.λπ.).
Εγώ το μόνο αναλώσιμο που πήρα ήταν μικρά ροδάκια που τα είχε σε έκπτωση 30% συν το 17% της προωθητικής ενέργειας.

3 γεμάτες σακούλες μαζί με απορρυπαντικό και τσίπουρο τυρνάβου, έδωκα 45 ευρώ!

Πάω στοίχημα ότι μέχρι το απόγευμα θα έχουν τελειώσει σχεδόν όλα!