Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

εγω ακομα παιδευομαι με το lidl για τον ταινιολειαντηρα που με χαλασε ...μετα απο 1 μηνα χρησεις το ειπε το ποιημα
το εστειλα 1-11-16 στο σερβις και ακομα περιμενω αντηκαταστασει και μετα απο πολλα τηλ με μπινελικια χοντρα
τιποτα
ξερει κανεις το τηλ στην γερμανια για να τους παρω?

Προκειμένου να κάθεσαι να στενοχωριέσαι και να περιμένεις δεν δοκίμαζες να τον λύσεις να δεις τι έχει και μπορεί να γινότανε αν πρόκειται βέβαια για το γνωστό πρόβλημα με την ταινία.

Προκειμένου να κάθεσαι να στενοχωριέσαι και να περιμένεις δεν δοκίμαζες να τον λύσεις να δεις τι έχει και μπορεί να γινότανε αν πρόκειται βέβαια για το γνωστό πρόβλημα με την ταινία.

μα δεν το εχω το εστειλα οπως ειπα στις 1-11-16 στο σερβις !!!!

μα δεν το εχω το εστειλα οπως ειπα στις 1-11-16 στο σερβις !!!!

Είπα "δεν δοκίμαζες" εννοείται πριν το στείλεις.

Τι μαστόρια είστε .... αν δεν έχει καεί το μοτέρ... δυό ραουλα είναι όλη η δουλειά και ο μηχανισμός σφιξίματος.

Μπόλικα πράγματα την άλλη Πέμπτη!

Και ως συνήθως οι μ@λ@κες της ΕΕ να πληρώνουν παραπάνω 10 . Αξίζει τουλάχιστον ή όχι.
To πολυεργαλείο 5 επάνω.

hellas.png

italia.png

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και ως συνήθως οι μ@λ@κες της ΕΕ να πληρώνουν παραπάνω 10 .
μην γκρινιάζεις, το πολυεργαλείο πχ. στην ιταλια το έχουν 35 στην αγγλια 30 λιρες, και εδω 30

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

μην γκρινιάζεις, το πολυεργαλείο πχ. στην ιταλια το έχουν 35 στην αγγλια 30 λιρες, και εδω 30

Για αυτό που μας καίει νοιαζόμαστε... και άλλο 5 και άλλο 10 .

Λογο μισης τιμης απο το επομενο κολωνατο αξιζει η επιλογη του.
Καλα λογια εχουν γραψει και κατοχοι του.
Εγω οταν ειχα την ευκαιρια να το τσιμπησω με 40 ευρωπαικα στο μπαζαρ δεν το πηρα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Λογο μισης τιμης απο το επομενο κολωνατο αξιζει η επιλογη του.
Καλα λογια εχουν γραψει και κατοχοι του.
Εγω οταν ειχα την ευκαιρια να το τσιμπησω με 40 ευρωπαικα στο μπαζαρ δεν το πηρα.

Ασυγχώρητος, δεν θέλω να κάνω κάτι σοβαρό αλλά σκέφτομαι να το πάρω. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα άλλα με τρώει χέρι... χαχα

Παναγιωτη συγκρινοντας το με αυτο που ηδη εχω εδω και 12 χρονια αγορασμενο και αυτο απο το λιντλ το βρηκα υποδεεστερο.
Τωρα κακως δε το πηρα και να το παρω στο χωριο.
Ενα καθετο δραπανο χρειαζεται παντα.

Προσοχή σε όσους χρησιμοποιούν το δραπανοκατσάβιδο με την μπαταρία του πολυεργαλείου, μπαίνει πολύ σφηνωτά και θέλει πολύ ζόρι μετά για να βγει. Γι'αυτόν τον λόγο και επειδή είναι πολύ πιο αδύναμο από το ρεύματος, θα το πάω πίσω να πάρω το άλλο πολυεργαλείο που θα φέρει.

Ερώτηση για το πολυεργαλείο της επόμενης εβδομάδας, τα αναλώσιμα που πουλάει έξτρα αξίζουν; Για τα γυαλόχαρτα βασικά ενδιαφέρομαι αν είναι καλά, αλλιώς να πάω σε επώνυμα; Τα υπόλοιπα που είναι για κοπή να φανταστώ είναι για πέταμα;

Παναγιωτη συγκρινοντας το με αυτο που ηδη εχω εδω και 12 χρονια αγορασμενο και αυτο απο το λιντλ το βρηκα υποδεεστερο.
οπως ολα τα εργαλεια parkside.

Βλέπω ότι το βάρος του πρώτου PTBM 500 είναι 27 kg !
Το A1 και το B2 14 kg και τώρα το C3 17 kg.
Το βάρος της μέγγενης περιέχεται.

BTW γνωρίζει κάποιος την διάμετρο της κολώνας?

Το κολωνατο για τα λεφτα του ειναι σουπερ. Εχει σιγουρα ατελειες στο φινιρισμα και ισως χρειαστει ο χρηστης να το καλιμπραρει σε καποια τμηματα και να ξαναελεγχει καποιες βιδες κατα διαστηματα χρησης, αλλα συνολικα ειναι μια χαρα εργαλειο. Αν δεν μαζευα για κορδελα θα επαιρνα και ενα δευτερο για το διαμερισμα που μενω, μιας και το αλλο το εχω στημενο στο πατρικο μου οπου ειναι και τα περισσοτερα εργαλεια.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κολωνατο για τα λεφτα του ειναι σουπερ. Εχει σιγουρα ατελειες στο φινιρισμα και ισως χρειαστει ο χρηστης να το καλιμπραρει σε καποια τμηματα και να ξαναελεγχει καποιες βιδες κατα διαστηματα χρησης, αλλα συνολικα ειναι μια χαρα εργαλειο. Αν δεν μαζευα για κορδελα θα επαιρνα και ενα δευτερο για το διαμερισμα που μενω, μιας και το αλλο το εχω στημενο στο πατρικο μου οπου ειναι και τα περισσοτερα εργαλεια.

Καλησπέρα

απο ακρίβεια και τζόγο τι λέει;

οπως ολα τα εργαλεια parkside.

Ευχαριστώ παιδιά, να μου κάποιος που γνωρίζει το (S2 15 min) δίπλα στα watt τι είναι;