Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

σφικτήρες από τα lidl. τελικά δεν είναι για ζόρισμα..

Έλα Παύλο ...λες και είσαι πρωτάρης .... γι αυτά που κάνεις εσύ και μετά πάνε και στον τόρνο μόνο βιδωτούς πρέπει να χρησιμοποιείς -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έλα Παύλο ...λες και είσαι πρωτάρης .... γι αυτά που κάνεις εσύ και μετά πάνε και στον τόρνο μόνο βιδωτούς πρέπει να χρησιμοποιείς -bye-
χαχαχαχα... Νικόλα οι παλαιότεροι μαραγκοί χρησιμοποιούσαν νταβίδια. τσπ θέλει προσοχή το κόλημα γιατί κάποια στιγμή την ώρα που γύριζε το κομμάτι στον τόρνο, ξεκόλησαν τα κομμάτια και ευτυχώς που δεν με πέτυχαν.

Το κομπρεσερακι αυτοκινήτου που είχε σήμερα Χρήστο.

Παιδια πηγα και γω να το παρω σημερα αλλα δεν υπηρχε κανενα..Μαλλον δεν το βαλανε σε κανενα καταστημα.

21/12//2016 το τανκ πήγε στο χιούστον για αντικατάσταση με καινούργιο
υποχρεούνται σε 20 εργάσιμες να το κάνουν...δηλαδή άντε σε ένα μήνα

20/2/2017 με πήραν τηλέφωνο ότι έχουν παραλάβει και θα σταλεί με κούριερ στο σπίτι μου μέσα σε 3-4 μέρες.
2 μήνες...αργούν αλλά δεν ξεχνούν....

Κι εμένα σήμερα με πήραν! Από 15/12 ο δικός μου.

Καλημέρα Ευγενιε (;)
Όχι, αλλά μπήκα σε 1 μαγαζί μόνο, λόγω χρόνου
Το απόγευμα θα τσεκάρω αλλά 2

Sent from my C6833 using Tapatalk
Καλημερααααα...
Μην παιδευεσαι πολυ...AN σε βγαζει ο δρομος σου απο εκει...

Οπως και να εχει σε ευχαριστω...

Δεν υπάρχει πρόβλημα
Το πρωί βιαζομουν για τη δουλειά και σταμάτησα στο πιο εύκολο
Το απόγευμα θα τσεκάρω με την ησυχία μου σε 2 ίσως και 3 μαγαζιά

Sent from my C6833 using Tapatalk

είχα πάει στο παγκράτι χτες στις 8:20, ο μπροστινός είχε στο καλάθι του 3 κομπρεσεράκια, βρήκα τα τελευταία 2, πήρα το ένα
νομιζω εξαφανίστικαν πολυ γρηγορα και δεν ήταν πολλά γιατι ήταν ξεστοκάρισμα

Καλησπερα σας. Αυτο το κομπρεσερακι αερος αυτοκινητου UMK 10B2 που ειναι σε προσφορα στα 8 το εχει κανενας απο εσας?
Κανει δουλεια απο αποψη να φουσκωσω λαστιχο αυτοκινητου ή μοτοσικλετας που εχει χασει αερα ή ενδεχεται μονο για καμια μπαλα?
Αξιζει? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Guys σε 3 μαγαζιά που κοίταξα, δεν υπάρχει λέπι απο το κομπρεςεράκι. Μάλιστα στο ενα μου είπαν, οτι ειναι να έρθουν την Πέμπτη. Αν βέβαια τα βρήκαν κάποιοι απο χθες, τοτε μάλλον φέρανε λίγα και οχι σε όλα τα μαγαζιά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Φιλε μου ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου αλλα μηπως θα μπορουσες να με κατατοπισεις λιγο γιατι το συγκεκριμενο θεμα εχει 1000+ σελιδες (ειναι λιγο χαος) και με το search δεν εβγαλα ακρη.

Festool?Τυχερεεε...και εμεις περιμενουμε να βγαλει το lidl τα δισκοπριονα του μηπως και μεγαλωσουμε τη συλλογη μας..χαχαχα!

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ήταν για μένα βρε!!!

Εγώ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν τα παραδέχομαι τα Festool (μόνο το Domino αξίζει σαν εργαλείο).