Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα.

Έτυχε χτες να περνάω απο τον Άγιο Στέφανο και είπα να μπω στο λιντλ.
Είχε φαλτσοπρίονα και κολωνάτα με 35% έκπτωση. Βέβαια δεν ήταν τα τελευταία μοντέλα που έφερε. Πρέπει να ήταν στοκ απο παλιότερα μοντέλα. Το κολωνάτο ήταν PTBM 500 Β2. Το φαλτσοπρίονο δεν συγκράτησα μοντέλο. Είχε καμιά 6-7 και ήταν τεράστιο το κουτί τους. Όχι σαν τα τελευταία που έφερε σε μικρά κουτιά. Κολωνάτα είχε καμιά 12-13. Τέλος είχε λίγα πολυεργαλεία το τελευταίο μοντέλο που έφερε(καμιά 5-6) και είχε επίσης 5-6 παλάγκα και αυτά απο στοκ λογικά αφου δεν ήταν να βγούνε τώρα. Κομπρεσεράκια τίποτα.

Εγώ παρέλαβα χθες το νέο τανκ προς αντικατάσταση του χαλασμένου. Ήταν στην καινούρια του συσκευασία, με όλα τα παρελκόμενα. Λίγο που το δούλεψα στον αέρα η ταινία του δεν έφευγε καθόλου. Το ποτενσιόμετρο έχει αλλάξει θέση και είναι πλέον στην σκανδάλη (όπως του μπλε Bosch) πράγμα που δεν μου αρέσει η αλήθεια είναι. Μου φάνηκε πάντως ότι είναι πιο δυνατός από τον προηγούμενο. Όπως και να χει, αν και με μεγάλη καθυστέρηση, το σέρβις ανταποκρίθηκε για ακόμη μια φορά.

και εγώ χτες το παρέλαβα το τανκ σφραγισμένο στο κουτί του και μάλιστα μου έστειλαν το νεότερο μοντέλο, τους είχα στείλει το pbs900-b1 και μου έστειλαν το b2....όπως είναι μόλις βρω λιγο χρόνο θα το βάλω για πούλημα μαζί με κάτι άλλα από το λιντλ (δισκοπρίονο μπαταρίας και τροχό μπαταρίας)

Αν ειναι σε τεραστια κουτια...τοτε ισως να ειναι τα συρρομενα φαλτσοπροιονα...θυμαμαι οτι το κουτι τους ηταν γομαρι...

ΑΡΕ αυτα τα 3 χ (χρονος, χωρος και χρημα) να ειχαμε...το τσιμπαγα ειδικά με το -35%...

Το λοιπόν, μετά από μια μικρή εμπειρία για το c3 κολωνάτο του Lidl έρχομαι να δικαιώσω τον Νίκο (toasted).
Αγορασμένο στις 9/2 καί μετά από 2-3 ελαφριές χρήσεις, σήμερα τα κακάρωσε. :rip::rip::
Όπως έκανα τρύπα με 18mm τρυπάνι πεταλούδα και σήκωσα τον άξονα με το τσοκ, έπεσε κάτω. :behead:χαχα γλέντια λέω.:furious3:
Γυρίζω τους λεβιέδες να σηκωθεί αλλά μάταια. Είχε παραδώσει το πνεύμα όπως και εγώ θα πάω να το παραδώσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.
Αν και γενικά δεν έχω παράπονο από τα εργαλεία του LIDL με αυτό μάλλον τελειώνει (90%) το κεφάλαιο εργαλεία του LIDL. Έχω αρκετά.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το λοιπόν, μετά από μια μικρή εμπειρία για το c3 κολωνάτο του Lidl έρχομαι να δικαιώσω τον Νίκο (toasted).
Αγορασμένο στις 9/2 καί μετά από 2-3 ελαφριές χρήσεις, σήμερα τα κακάρωσε. :rip::rip::
Όπως έκανα τρύπα με 18mm τρυπάνι πεταλούδα και σήκωσα τον άξονα με το τσοκ, έπεσε κάτω. :behead:χαχα γλέντια λέω.:furious3:
Γυρίζω τους λεβιέδες να σηκωθεί αλλά μάταια. Είχε παραδώσει το πνεύμα όπως και εγώ θα πάω να το παραδώσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.
Αν και γενικά δεν έχω παράπονο από τα εργαλεία του LIDL με αυτό μάλλον τελειώνει (90%) το κεφάλαιο εργαλεία του LIDL. Έχω αρκετά.
Αριστερά έχει ένα καπάκι με το ελατήριο. Γύρισε το αριστερά μέχρι να καργαρει και μετά σφιξε τα δύο παξιμάδια.
b14cc9ad2460adffbf5a0213c414d480.jpg

Αυτο που έλεγες ειναι Αντώνη ;
Εμένα δείχνει αρκετά σφιγμενο.
Να το σφίξω κι αλλο ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αριστερά έχει ένα καπάκι με το ελατήριο. Γύρισε το αριστερά μέχρι να καργαρει και μετά σφιξε τα δύο παξιμάδια.

Ευχαριστώ για τις υποδείξεις αλλά δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να δω τι φταίει σε εργαλεία εντός εγγύησης και 30μερη επιστροφή χρημάτων.
Έγινε επιστροφή και τα 80 είναι στην τσέπη. Γίνεται πλέον έρευνα αγοράς.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστώ για τις υποδείξεις αλλά δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να δω τι φταίει σε εργαλεία εντός εγγύησης και 30μερη επιστροφή χρημάτων.
Όπως νομιζεις

Eαν θα χρησιμοποιεις συχνα κολωνατο Παναγιωτη, το bosch ειναι αλλο πραμα. Ακριβο μεν, αλλα μαγικο δε, εργαλειο πραγματικα απολαυστικο να το δουλευεις.
Ψηφιακο καντραν, ρυθμιζομενες στροφες, φως led, αλλαγες χωρις κλειδι, ανετη διαχειριση, φοβερη ποιοτητα. Ελα να το δεις οποτε θες.

Θυμαμαι που εψαχνα εναλλακτικη -λογω τιμης- και καθυστερουσα την αγορα του.
Οταν το πηρα, ο πατερας μου -που το δοκιμασε και αυτος- ελεγε οτι επρεπε να το ειχα παρει απο την αρχη, αντι να παιρνω ολες τις αλλες βλακειες που επαιρνα..:))

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Eαν θα χρησιμοποιεις συχνα κολωνατο Παναγιωτη, το bosch ειναι αλλο πραμα. Ακριβο μεν, αλλα μαγικο δε, εργαλειο πραγματικα απολαυστικο να το δουλευεις.
Ψηφιακο καντραν, ρυθμιζομενες στροφες, φως led, αλλαγες χωρις κλειδι, ανετη διαχειριση, φοβερη ποιοτητα. Ελα να το δεις οποτε θες.

Οταν το πηρα, ο πατερας μου -που το δοκιμασε και αυτος- ελεγε οτι επρεπε να το ειχα παρει απο την αρχη, αντι να παιρνω ολες τις αλλες βλακειες που επαιρνα..:))

Οχι Μιχάλη, που σπάνια χρήση.

Ναι κρίμα, θα κοιτάξω αργότερα για κάτι καλύτερο.
Ευτυχώς που έβγαλε το πρόβλημα μέσα στον μήνα.

Μιχάλη το φανταζόμασταν, αν κ κράταγες μυστικές τις εντυπώσεις του! Όπως το χαμέ πει, το φθηνό το πληρώνεις ακριβό!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

χαχα, δεν ηταν μυστικες, ειχα αναφερθει στις εντυπωσεις του πατερα μου γιατι οταν το παρελαβα ειμουν στο εξωτερικο και το δοκιμασε εκεινος.
Παντως δεν το φανταζομουν να σου πω την αληθεια. Τα bugdet κολωνατα κανουν τη δουλεια τους. Τρυπες κανουν οχι κατι πολυπλοκο και ο μηχανισμος απλουστατος.
Εχουμε πανω απο 25 χρονια ενα ανατολικογερμανικο φτηνο κολωνατο. Ακομα τραβαει μια χαρα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κι εγώ το σκεφτόμουν το Bosch, apαλλά όταν με τα ίδια λεφτά παίρνεις αυτό δεν είναι κοροϊδία;

501252_inset4_xl.jpg

Αυτο δεν ειναι δραπανο.

Bushed to take 3/4" shank mortice chisels

Παιρνει τσοκ τρυπανιου σαν εξτρα που κανει 25 λιρες.
Και νομιζω πως δεν μπορεις να τρυπησεις μεγαλο κομματι χωρις να καταργησεις την μεγγενη.