Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πήρα το ψηφιακό γωνιόμετρο που είχε το lidl την προηγούμενη Πέμπτη. Τις ορθές γωνίες (μέτρησα 4-5 για σιγουριά) μου τις δείχνει 90,5 μοίρες. Μία γωνία 45° μου την βγάζει 45,1°, αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν την μέτρησα καλά. Η διαφορά στις ορθές γωνίες είναι τουλάχιστο ίδια κάθε φορά, οπότε νομίζω θα είμαι οκ - έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα με το συγκεκριμένο γωνιόμετρο ή μου έκατσε το ελαττωματικό;

gammaomeganuiotamuepsilontaurhoomicron_zpsdoceqflr.png
Το 45.1 είναι οκ, το 90.5 οριακά εκτός
Από την ελάχιστη χρήση που του έκανα, σε γωνίες ακριβείας παραδόξως μου δείχνει ακριβώς πχ 90.0, 45.0.
Πάντως πρέπει να κάνεις καλό μηδενισμό, και να λάβεις υπόψη ότι η ανάλυση είναι 0.1° και η ακρίβεια ±0.3°.

To μηδενισες κλειστο?
Ναι φίλε, ξέχασα να το αναφέρω.

Το 45.1 είναι οκ, το 90.5 οριακά εκτός
Από την ελάχιστη χρήση που του έκανα, σε γωνίες ακριβείας παραδόξως μου δείχνει ακριβώς πχ 90.0, 45.0.
Πάντως πρέπει να κάνεις καλό μηδενισμό, και να λάβεις υπόψη ότι η ανάλυση είναι 0.1° και η ακρίβεια ±0.3°.
Για το ±0.3° δεν το ήξερα... Αν πάντως δείχνει ακριβώς 90.0 και σε άλλον φίλο (δεν είσαι ο μοναδικός τυχερός), να το γυρίσω.

Ναι φίλε, ξέχασα να το αναφέρω.

Για το ±0.3° δεν το ήξερα... Αν πάντως δείχνει ακριβώς 90.0 και σε άλλον φίλο (δεν είσαι ο μοναδικός τυχερός), να το γυρίσω.

Μολις βγηκα και το δκιμασα σε 3 γωνιες. Με 0.0 κλειστο και στις 3 μου δειχνει 90.0.

Μολις βγηκα και το δκιμασα σε 3 γωνιες. Με 0.0 κλειστο και στις 3 μου δειχνει 90.0.

Ευχαριστώ, για το τσεκάρισμα.
Το γωνιόμετρο πάει για επιστροφή.

Και το δικο μου μια χαρα ειναι το γωνιομετρο.
Το παχυμετρο παντως σε σχεση με το αναλογικο που εχω , χανει. Αλλα για μετρησεις που θες να κανεις χρηγορα και δεν σε νοιαζει το δευτερο δεκαδικο , ειναι μια χαρα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νέα σειρά εργαλείων Parkside με κοινή μπαταρία.

https://www.youtube.com/watch?v=jgnMtKbnEh4

Να μπαίνουν άραγε και στα 18 βολτα ???

Αν είναι να πάρουμε νέα σειρά εργαλείων τι θα τα κάνουμε τα παλιά που δεν λένε να χαλάσουνε ??? :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να μπαίνουν άραγε και στα 18 βολτα ???

Αν είναι να πάρουμε νέα σειρά εργαλείων τι θα τα κάνουμε τα παλιά που δεν λένε να χαλάσουνε ??? :flipout::flipout:

Λογικά όχι... και δεν νομίζω να δεις το Lidl να πουλάει solo οπότε θα είναι ακριβή σειρά στο σύνολο. Θα μπορείς να πάρεις πχ άλλη μπαταρία μόνη της από κατάστημα;
Και να μην κάνει η μπαταρία το δεύτερο εργαλείο θα σε πειράξει αν θελήσεις να "χτίσεις" μια σειρά; :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Λογικά όχι... και δεν νομίζω να δεις το Lidl να πουλάει solo οπότε θα είναι ακριβή σειρά στο σύνολο. Θα μπορείς να πάρεις πχ άλλη μπαταρία μόνη της από κατάστημα;
Και να μην κάνει η μπαταρία το δεύτερο εργαλείο θα σε πειράξει αν θελήσεις να "χτίσεις" μια σειρά; :flipout:

Παναγιώτη λογικά θα τα πουλάνε κομπλέ που σημαίνει ότι αν πάρεις 3 εργαλεία θα φορτωθείς 3 μπαταρίες και 3 φορτιστές.
Χαζομάρα αυτό για κάποιον που θέλει πχ όλα τα εργαλεία αλλά με μικρότερο αριθμό μπαταριών και κυρίως φορτιστών...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορ

Παναγιώτη λογικά θα τα πουλάνε κομπλέ που σημαίνει ότι αν πάρεις 3 εργαλεία θα φορτωθείς 3 μπαταρίες και 3 φορτιστές.
Χαζομάρα αυτό για κάποιον που θέλει πχ όλα τα εργαλεία αλλά με μικρότερο αριθμό μπαταριών και κυρίως φορτιστών...

αυτό ακριβώς λέω Νικόλα, θες δεν θες θα πληρώνεις κάθε φορά μπαταρία και φορτιστή εκτός και αν αλλάξει πολιτική που δεν το νομίζω.

είναι πολύ καλή κίνηση αυτή του λιντλ.

μόνες μπαταρίες πουλάει πάντα στο σέρβις χιούστον.

και, συνήθως κάθε εργαλείο έχει την μπαταρία και τον φορτιστή του, μην ξεχνάς πως είναι μικρές μπαταρίες και δεν κρατάνε πάρα πολύ, οπότε καλά κάνουν και τα πουλάνε έτσι (μην ξεχνάμε πως δεν είναι και Α ποιότητα, οπότε η καβάτζα πάντα καλό κάνει) .

οι τριπλέτες με τα εργαλεία 18V που είχε βγάλει παλιότερα ήταν τρομερά εξυπηρετικές σε αυτό το σημείο.

Για τις μπαταρίες δεν διαφωνώ αλλά Σώτο με τους φορτιστές τι θα κάνεις?
2 φορτιστές είναι καλά αλλά 4-5 δεν είναι περίσσια?
Μπορεί βέβαια να είναι για τα μπάζα και να καίγονται εύκολα!!! :p

Πως να χαλάσουν οι φορτιστές ??? αφού σπανίως χρειάζονται .... δεν αδειάζουν αυτές οι μπαταρίες γμτ. :flipout::flipout::flipout:

Πως να χαλάσουν οι φορτιστές ??? αφού σπανίως χρειάζονται .... δεν αδειάζουν αυτές οι μπαταρίες γμτ. :flipout::flipout::flipout:

Οι 2.0 Ah δεν αδειάζουν εύκολα?
Με χρήση σε δισκοπρίονα και σέγες, δεν κρατάνε και πολύ!

Μαστορια με μπερδευετε...!!!

Απο ποτε οι εξτρα μπαταριες θεωρουνται μειονεκτημα?
Μπας και ειναι μειονεκτημα και οταν ενα εργαλειο ερχεται και με βαλιτσα μεταφορας?

η αναγκη πωλησης εργαλειων solo ηρθε για να ριξει το κοστος κτησης και οχι γιατι οι μπαταριες και οι φορτιστες ειναι κακο να τους εχεις σε περρισευμα...και ετσι με το μειωμενο κοστος ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΕ καποιος με το να χρησιμοποιει κοινες μπαταριες μεταξυ εργαλειων...