Φίλε αεροπορε θα σου στείλω προδιαγραφές από ένα διπλάσιας ισχύος που δίνω εγώ.
Έχει δουλέψει δύο φορές.
Το μετεφερα Παναγιωτη!
Ειναι εκπληκτικο και μολις ειδα και την τιμη και ειναι ακομη καλυτερο!
Θα το παρω σιγουρα για την Χιο!
Εχοντας ηδη το αντιστοιχο της απο την Silverline μπορω να πω με σιγουρια πως ειναι εξαιρετικο σαν οδηγος κοπης δισκοπριονου!εγώ αυτό θέλω να δω εάν θα φέρει
![]()
Aν ειναι 3.6βολτο, η ροπη του (~3 Νm) θα φτανει μετα βιας για να βιδωσει κανα πομολακι απο συρταρι που εχει λασκαρει.
Δυστυχως, για να αποτελεσει χρησιμο εργαλειο χρειαζεται και λιγη δυναμη παραπανω.
μιλάμε για το ίδιο εργαλείο?Οπα οπα. Δηλαδη ποση ροπη ειχε το προηγουμενο 3.6 της parkside που εγω το χρησιμοποιω για να βαζω φρεζαριστες βιδες 3x40 χωρις προτρυπημα σε ολες τις κατασκευες μου σε ξυλο οπως πευκο και ελατο και με προτρυπημα 4x50 σε κοντρα πλακε;
Εχοντας ηδη το αντιστοιχο της απο την Silverline μπορω να πω με σιγουρια πως ειναι εξαιρετικο σαν οδηγος κοπης δισκοπριονου!
Πλαστική θήκη φορτίζει πάνω στη λαβή και όλα είναι στην μια πλευρά της θηκης. Μάλλον έχω παλαιότερη έκδοση.μιλάμε για το ίδιο εργαλείο?
αυτό που έχω εγώ είναι σε πλαστική βαλιτσούλα με μία σειρά μύτες στο ένα καπάκι και το εργαλείο στο άλλο. έχει ενσωματωμένη μπαταρία και φορτίζει από το κάτω μέρος της λαβής.
εάν μιλάμε για αυτό, τουλάχιστον το δικό μου είναι άχρηστο, όπως είπα και προηγούμενα...
Αυτο που εχεις εσυ Κυρ, τι μήκος εχει ;
Sent from my iPad using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.