Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Φίλε αεροπορε θα σου στείλω προδιαγραφές από ένα διπλάσιας ισχύος που δίνω εγώ.
Έχει δουλέψει δύο φορές.

Ευχαριστώ

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νέο εργαλείο
ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ PAS 4 A1

https://www.youtube.com/watch?v=ANA-uCyDOEs

Αν και σε λαθος θεμα
Τι ειπες τωρα!!!
Πολυ καλο!!!
Να το φερει κανενα 40αρι ευρω?
Θα γινει αναρπαστο!

Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ώπα... μετέφερε το Κυρ. Δεν το πρόσεξα...Εργαλεία LIDL.. πως το βλέπεις;

Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το μετεφερα Παναγιωτη!
Ειναι εκπληκτικο και μολις ειδα και την τιμη και ειναι ακομη καλυτερο!
Θα το παρω σιγουρα για την Χιο!

H μπαταρια μαλλον δεν αλλαζει. Και max 4 Νm? Λιγα δεν ειναι?

Σιγουρα δεν αλλαζει η μπαταρια εχει ενσωματωμενη υποδοχη ανταπτορα φορτισης.
Λιγα ειναι τα 4 νμ αλλα η ευκολια των γωνιων βιδωματος ειναι απιστευτη.
Αν το εβγαζε 7βολτο με 10 Nm θα ηταν τελειο.

το συγκεκριμένο που λέτε το έχω στην προηγούμενη έκδοση, 3.6V, και είναι απλά άχρηστο....το χρησιμοποιώ μόνιμα με μία φρέζα πάνω για να ανοίγω την τρύπα να χωνεύει το κεφάλι της (δεν έχει δύναμη για κάτι άλλο)....και αυτό το κάνω γιατί με την αδυναμία που το δέρνει δεν μπορεί να σου ξεφύγει η φρέζα και να ανοίξει μεγάλη τρύπα...το κατσαβιδάκι αυτό γυρνάει αργάαααα και ανοίγει την τρύπα χωρίς φόβο.

εγώ αυτό θέλω να δω εάν θα φέρει
279491_01_f.jpg

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

εγώ αυτό θέλω να δω εάν θα φέρει
279491_01_f.jpg
Εχοντας ηδη το αντιστοιχο της απο την Silverline μπορω να πω με σιγουρια πως ειναι εξαιρετικο σαν οδηγος κοπης δισκοπριονου!

Aν ειναι 3.6βολτο, η ροπη του (~3 Νm) θα φτανει μετα βιας για να βιδωσει κανα πομολακι απο συρταρι που εχει λασκαρει.
Δυστυχως, για να αποτελεσει χρησιμο εργαλειο χρειαζεται και λιγη δυναμη παραπανω.

Aν ειναι 3.6βολτο, η ροπη του (~3 Νm) θα φτανει μετα βιας για να βιδωσει κανα πομολακι απο συρταρι που εχει λασκαρει.
Δυστυχως, για να αποτελεσει χρησιμο εργαλειο χρειαζεται και λιγη δυναμη παραπανω.

Θα καταγραφει στα πρακτικα σαν η μοναδικη κρητικη σε εργαλειο που δεν σθυνοδευεται απο κατι θετικο!!!!!!!!!!!
Πρωτοφανες!!!!!!!!!!!!!
Μιχαλη εισαι καλα?

Το θετικο σε ενα κατσαβιδι μπαταριας ειναι....να βιδωνει καλα. Ε, αυτο δεν βιδωνει καλα, τι να τις κανεις τις εξτρα κεφαλες?

Οσο και αν συμπαθω τα parkside, και εχω παααρα πολλα, αυτο το μικρο 3βολτο κατσαβιδακι ειναι πεταμενα λεφτα λογω ελαχιστης ροπης.
Εκτος και εαν το χρειαζεσαι για συναρμολογηση κομπιουτερ. Οταν το παρεις, θα με θυμηθεις.

Oλα τα τριβολτα κατσαβιδακια ειναι αδυναμα και πολυ περιορισμενων δυνατοτητων με εξαιρεση το 3βολτο μπλε bosch που χτυπαει ανετα τα 10Νm.

Οπα οπα. Δηλαδη ποση ροπη ειχε το προηγουμενο 3.6 της parkside που εγω το χρησιμοποιω για να βαζω φρεζαριστες βιδες 3x40 χωρις προτρυπημα σε ολες τις κατασκευες μου σε ξυλο οπως πευκο και ελατο και με προτρυπημα 4x50 σε κοντρα πλακε;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οπα οπα. Δηλαδη ποση ροπη ειχε το προηγουμενο 3.6 της parkside που εγω το χρησιμοποιω για να βαζω φρεζαριστες βιδες 3x40 χωρις προτρυπημα σε ολες τις κατασκευες μου σε ξυλο οπως πευκο και ελατο και με προτρυπημα 4x50 σε κοντρα πλακε;
μιλάμε για το ίδιο εργαλείο?
αυτό που έχω εγώ είναι σε πλαστική βαλιτσούλα με μία σειρά μύτες στο ένα καπάκι και το εργαλείο στο άλλο. έχει ενσωματωμένη μπαταρία και φορτίζει από το κάτω μέρος της λαβής.

εάν μιλάμε για αυτό, τουλάχιστον το δικό μου είναι άχρηστο, όπως είπα και προηγούμενα...

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχοντας ηδη το αντιστοιχο της απο την Silverline μπορω να πω με σιγουρια πως ειναι εξαιρετικο σαν οδηγος κοπης δισκοπριονου!

Αυτο που εχεις εσυ Κυρ, τι μήκος εχει ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

μιλάμε για το ίδιο εργαλείο?
αυτό που έχω εγώ είναι σε πλαστική βαλιτσούλα με μία σειρά μύτες στο ένα καπάκι και το εργαλείο στο άλλο. έχει ενσωματωμένη μπαταρία και φορτίζει από το κάτω μέρος της λαβής.

εάν μιλάμε για αυτό, τουλάχιστον το δικό μου είναι άχρηστο, όπως είπα και προηγούμενα...
Πλαστική θήκη φορτίζει πάνω στη λαβή και όλα είναι στην μια πλευρά της θηκης. Μάλλον έχω παλαιότερη έκδοση.