Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ναι...θα ηθελα και εγω να ξερω τι εννοειτε με τη λεξη controller.
μιλατε για μετασχηματιση τασης (για το μοτερ) ή μηπως για κυκλωμα ελεγχου φορτισης? (BMS Battery management system)

επειδη χρησιμοποιει 2 μπαταριες σε σειρα αν εχει BMS θα υπαρχει ενα καλωδιο που θα ξεκινα αναμεσα απο τις 2 μπαατριες και θα καταληγει στα ηλεκτρονικα

Όντως έτσι ειναι.
Απο τη φόρτιση φεύγουν 2 καλώδια (μαύρο & κόκκινο) και πανε σε μια πλακέτα. Στην ίδια πλακέτα καταλήγουν και 3 καλώδια απο τις 2 μπαταρίες. Τα 2 χοντρά μαύρο, κόκκινο κι ενα λεπτό κίτρινο με ακροδεκτη JST που κουμπώνει στην πλακέτα.
Φορτίζοντας με εξωτερικό φορτιστή IMAX τις μπαταρίες, τις δείχνει μια χαρά. Μολις αναλάβει το "κύκλωμα" της σκούπας, δουλεύει για 1 λεπτό το πολυ και μετά σβήνει, ενώ οι μπαταρίες εχουν πλήρη φόρτιση. Εγω αναμένω αντικατάσταση αν και απο οτι λέτε και το καινούργιο εχει το ιδιο πρόβλημα.
Πρέπει να το λύσουμε μεταξύ μας.
Σχετικα με την ανακύκλωση Νίκο, μη το πετάξεις.
Οι 2 μπαταρίες τύπου 18650 που εχει μεσα, ειναι καλές.
Αν θες ντε και καλα να το πετάξεις, στείλτο μου στην αθηνα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν θα το πετάξω ....θα μου πεις τι θα κάνω και θα το φτιάξω.... τόσους ειδικούς έχει το forum μια πλακέτα από σκουπάκι δεν μπορούμε να φτιάξουμε :flipout::flipout:-bye-

Αυτο που ονομαζουν τα παιδια "κοντρολερ" ειναι ενα κυκλωμα BMS. Εαν γινει η επεμβαση και ακυρωθει το μαμα BMS και το σκουπακι ειναι μονιμως στη φορτιση, τοτε το παιζεις και λιγο κορονα γραμματα, αναλογως των ορεξεων της μπαταριας, εαν θα σκασει απο υπερφορτωση, με οτι αυτο συνεπαγεται - απο ενα απλο μπαμ μεχρι και φωτια!
Καλυτερα να τοποθετηθει ενα νεο BMS 2S (2S = 2 μπαταριες) και να γινει η δουλεια σωστα, και παλι ομως λιγο προσοχη τις πρωτες ημερες ωστε να εξακριβωθει οτι το BMS δουλευει σωστα.

τοτε θα πρεπει να δουμe τι ρευμα τrαβα το μoτερ. Σε βολτ και αμπερ. Τα κυκλωματακια BMS ειναι φθηνα και μικρα

Λοιπόν όσοι το χουν το ηλεκτρονικό, ας δώσουν τα φώτα τους.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για όποιον αγόρασε την πλάνη αυτήν την εβδομάδα (NikosXP ακούει?)
Ο αντάπτορας για την απορρόφηση της σκόνης βγαίνει ή όχι? Έβαλα αρκετή δύναμη αλλά δεν μου γυρίζει για να ξεκλειδώσει. Δεν με νοιάζει και πολύ να αλλάζω πλευρά στην απορρόφηση, απλά να ξέρουμε τι παίζει...

Ο αντάπτορας για την απορρόφηση της σκόνης βγαίνει ή όχι? Έβαλα αρκετή δύναμη αλλά δεν μου γυρίζει για να ξεκλειδώσει. Δεν με νοιάζει και πολύ να αλλάζω πλευρά στην απορρόφηση, απλά να ξέρουμε τι παίζει...
και εγω την αγορασα, βγαινει..αφου στο ειπα και στο αλλο νημα
δες τη φορα που δειχνουν τα βελακια

IMG_20170410_121914.jpg
IMG_20170410_121929.jpg

Ευχαριστώ φίλε. Μου το 'πες αλλά δεν κατάλαβα ότι την αγόρασες τώρα. Θα το δοκιμάσω ξανά το απόγευμα

Τίμησα και εγώ την πλάνη αλλά θέλουμε ψωμιά για να την μάθουμε ,με μια δοκιμή που έκανα μου φάνηκε αθόρυβη.

Attachments

• 20170410_190008.jpg
    20170410_190008.jpg
    107.6 KB · Views: 330
  • 20170410_190043.jpg
    20170410_190043.jpg
    103 KB · Views: 326
Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει το δράπανοκατσαβιδο 20V που είχε βγάλει το λιντλ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η πλάνη όταν πλανίζει είναι από τα πιο θορυβώδη εργαλεία.... χωρίς ωτοασπίδες δεν αντέχεις για πολύ.

Ναι βγαίνει με λίγο ζόρι. Τον γυρνάς προς την ανοιχτή κλειδαριά. Μου φάνηκε πολύ ανθεκτικό και δύσκολο να σπάσει.

Μην με μελώνεται παίδες η δοκιμή έγινε όταν πάτησα τον διακόπτη, όταν πράγματι πλανίζεις το ξύλο κάνει θόρυβο.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά η "φυσούνα" βγήκε πιέζοντας απαλά με τον κάβουρα. Μετά την πρώτη φορά μπαινοβγαίνει άνετα.

Τίμησα και εγώ την πλάνη αλλά θέλουμε ψωμιά για να την μάθουμε
Αυτό κατάλαβα και εγώ. Σε δοκιμές με παλετόξυλα είναι δύσκολο να βγάλω επίπεδη την σανίδα. Ειδικά στις σανίδες που έχουν μεγαλύτερο πλατος από το πλάτος της πλάνης μου κάνει σκαλοπάτι - το παλεύω με ρηχά περάσματα για να γίνει όσο γίνεται μικρότερο το σκαπλοπάτι και μετά το "σβύνω" με τον λειαντήρα. Το τελικό αποτέλεσμα ακόμα δεν μου αρέσει αλλά σιγά-σιγά βελτιώνομαι. Συμπληρώνω και λίγο χειροκίνητα με το ροκανάκι.

Λεπτά σε βάθος (1mm) και περισσότερα περάσματα κάθε φορά από την αντίθετη πλευρά και θα της πάρεις τον αέρα.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά η "φυσούνα" βγήκε πιέζοντας απαλά με τον κάβουρα. Μετά την πρώτη φορά μπαινοβγαίνει άνετα.

Αυτό κατάλαβα και εγώ. Σε δοκιμές με παλετόξυλα είναι δύσκολο να βγάλω επίπεδη την σανίδα. Ειδικά στις σανίδες που έχουν μεγαλύτερο πλατος από το πλάτος της πλάνης μου κάνει σκαλοπάτι - το παλεύω με ρηχά περάσματα για να γίνει όσο γίνεται μικρότερο το σκαπλοπάτι και μετά το "σβύνω" με τον λειαντήρα. Το τελικό αποτέλεσμα ακόμα δεν μου αρέσει αλλά σιγά-σιγά βελτιώνομαι. Συμπληρώνω και λίγο χειροκίνητα με το ροκανάκι.

Έχεις δίκιο και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά που θα πάει .

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

https://www.lidl.de/de/parkside-kapp-und-zugsaege-pzks-1500-b2/p243383

Παιδια τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι μια από της αγορές που θα κάνω σίγουρα για τα λεφτά του είναι καλό.