Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

https://www.lidl.de/de/parkside-kapp-und-zugsaege-pzks-1500-b2/p243383

Παιδια τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρός τό τέλος τού μήνα θά έρθει καί Ελλάδα το φαλτσοπρίονο radial,τώρα τό έχουν Ιταλία,αλλά κατά πάσα πιθανότητα μέ 120 ευρώ μάλλον θά έρθει Ελλάδα,δηλαδή 20 ευρώ ακριβότερα από τό προηγούμενο μοντέλο

Προσεχώς
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=1040

Ωπ! Το τριβειάκι "δέλτα" μου έκλεισε το μάτι. ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν εξαιρέσεις τον 1 χρόνο εγγύησης λιγότερο εγώ προσωπικά θα έπαιρνα το Lux.
Καλύτερο σε ορισμένα σημεία (Αριστερές και δεξιές προεκτάσεις, λείος πάγκος κοπής, πιο ευανάγνωστη κλίμακα μοιρών κ.λπ.).
Η διαφορά δε στην τιμή είναι πολύ μικρή για μένα!

Δηλαδη;

Ενα εργοστάσιο τά παράγει,κάνουν παραγγελία διάφορες εταιρίες,και απλά τό εργοστάσιο παραγωγής βάζει τήν εκάστοτε φίρμα της εταιρίας πού τά αγοράζει,καί αλλάζει τό χρώμα στήν καλύτερη περίπτωση γιά νά μήν φαίνονται όλα ίδια,λές και τό καλούπι πού είναι ολόιδιο μέχρι τελευταία βίδα δέν προδίδει ότι είναι φασόν.

Ενα εργοστάσιο τά παράγει,κάνουν παραγγελία διάφορες εταιρίες,και απλά τό εργοστάσιο παραγωγής βάζει τήν εκάστοτε φίρμα της εταιρίας πού τά αγοράζει,καί αλλάζει τό χρώμα στήν καλύτερη περίπτωση γιά νά μήν φαίνονται όλα ίδια,λές και τό καλούπι πού είναι ολόιδιο μέχρι τελευταία βίδα δέν προδίδει ότι είναι φασόν.
Ξερουμε σαν ποιο αλλο ειναι;

Ξερουμε σαν ποιο αλλο ειναι;

Για το σχετικό όχι δεν ξέρω. Άλλο παράδειγμα φασόν είναι και το κάτωθι.

Die-AEG-wiederaufladbare-18-V-lithium-batterie-elektrische-schraubendreher-RIDGID-schock-frei-.jpg

Δεν είναι το ίδιο. AEG και Ridgid ανήκουν στην ίδια εταιρεία, η οποία παράγει η ίδια τα προϊόντα της. Φασόν σημαίνει μια εταιρεία να βρίσκει προϊόν που παράγει άλλη εταιρεία και να της ζητά να το βγάλει και με τα χρώματα/λογότυπά της.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν εξαιρέσεις τον 1 χρόνο εγγύησης λιγότερο εγώ προσωπικά θα έπαιρνα το Lux.
Καλύτερο σε ορισμένα σημεία (Αριστερές και δεξιές προεκτάσεις, λείος πάγκος κοπής, πιο ευανάγνωστη κλίμακα μοιρών κ.λπ.).
Η διαφορά δε στην τιμή είναι πολύ μικρή για μένα!

Είναι καλή αγορά για τα λεφτά και της εργασίες που το χρειάζομαι για ερασιτεχνική χρήση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είναι καλή αγορά για τα λεφτά και της εργασίες που το χρειάζομαι για ερασιτεχνική χρήση.

Oντως Ηλία φαίνεται αξιόλογο τό φαλτσοπρίονο Lux

Aπό ότι έψαξα τό Lux zkgs1800 πού τό έχει τό Praktiker 169 ευρώ,είναι καρμπόν-φασόν μέ τό Graphite 59G812

Βγάζει καί ένα μικρότερο μοντέλο τό Lux zkgs 1600 πού τό έχει τό praktiker στήν ιστοσελίδα του στά 139 ευρώ.

Αλήθεια γιά τά προιόντα Graphite έχουμε κάποια άποψη ?

Πάντος έχει δίκιο ο Νικόλας (diabolic),τά φαλτσοπρίονα Lux από τό parkside φαίνεται καλύτερο,και από κοντά πού τό είδα,φαίνεται πιό στιβαρό από τά Einhell.

Συγγνώμη γιά τό off-topic,άν θέλουν οι διαχειριστές μπορούν νά τά μεταφέρουν τά θέματα μέ τά φαλτσοπρίονο Lux

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Oντως Ηλία φαίνεται αξιόλογο τό φαλτσοπρίονο Lux

Aπό ότι έψαξα τό Lux zkgs1800 πού τό έχει τό Praktiker 169 ευρώ,είναι καρμπόν-φασόν μέ τό Graphite 59G812

Βγάζει καί ένα μικρότερο μοντέλο τό Lux zkgs 1600 πού τό έχει τό praktiker στήν ιστοσελίδα του στά 139 ευρώ.

Αλήθεια γιά τά προιόντα Graphite έχουμε κάποια άποψη ?

Πάντος έχει δίκιο ο Νικόλας (diabolic),τά φαλτσοπρίονα Lux από τό parkside φαίνεται καλύτερο,και από κοντά πού τό είδα,φαίνεται πιό στιβαρό από τά Einhell.

Συγγνώμη γιά τό off-topic,άν θέλουν οι διαχειριστές μπορούν νά τά μεταφέρουν τά θέματα μέ τά φαλτσοπρίονο Lux
Το lux το 1800 στα 169 το βρηκες στο πρακτικερ;