Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κατι δεν κανω καλα....και δεν το βρισκω

Τό έψαξα καί εγώ δέν τό έχει στήν ιστοσελίδα του τό Praktiker φίλε μου τό 1800 watt,τό είδα ιδίοις όμμασι σήμερα πού πέρασα μιά βόλτα από Praktiker.

Τό έψαξα καί εγώ δέν τό έχει στήν ιστοσελίδα του τό Praktiker φίλε μου τό 1800 watt,τό είδα ιδίοις όμμασι σήμερα πού πέρασα μιά βόλτα από Praktiker.
Λες αυτο καλυτερα απο το parkside των 120?ειναι 250mm δισκο?

Λες αυτο καλυτερα απο το parkside των 120?ειναι 250mm δισκο?

Τό Lux 1800 έχει δίσκο 254 mm και φυσικά μεγαλύτερο βάθος κοπής από τό Parkside,καί τά παρακάτω πού αναφέρει ο Νικόλας
Καί να προσθέσω εκτός από Laser πού έχουν καί τό Parkside-Lux,τό Lux έχει καί φωτισμό στό σημείο κοπής δίπλα από τό Laser,μέ μπαταρίες φυσικά πού ίσως είναι κάπως αρνητικό λόγο κόστους.

Δεν είναι το ίδιο. AEG και Ridgid ανήκουν στην ίδια εταιρεία, η οποία παράγει η ίδια τα προϊόντα της. Φασόν σημαίνει μια εταιρεία να βρίσκει προϊόν που παράγει άλλη εταιρεία και να της ζητά να το βγάλει και με τα χρώματα/λογότυπά της.
Ετσι ακριβως.
Πχ το ingco ειναι αντιγραφη του makita 3612.

20150807105847_ingco_rt22001.jpeg

51RF0m9YOjL._SR600%2C315_PIWhiteStrip%2CBottomLeft%2C0%2C35_PIStarRatingFIVE%2CBottomLeft%2C360%2C-6_SR600%2C315_SCLZZZZZZZ_.jpg

Σαν εταιρια τι λεει αυτη η INGCO Θελω να παρω μια ηλεκτροσυγκοληση τετοιας μαρκας αξιζει ?

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σαν εταιρια τι λεει αυτη η INGCO Θελω να παρω μια ηλεκτροσυγκοληση τετοιας μαρκας αξιζει ?
Δεν εχω δει καποιον απο εδω μεσα να αγοραζει εστω και ενα εργαλειο ingco. Τα εχω δει απο κοντα στο etools εδω στη Θεσσαλονικη. Τα διαφημίζουν ως "επαγγελματικα". Τα βρηκα χοντροκομμενα , οπως βλεπεις ειναι κοπιες αλλων μοντελων και λογω Κινας ειναι φτηνα. Το συγκεκριμενο router κανει 104 και ειναι το φτηνοτερο με 12mm collet, ενω το makita κανει 500 ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορ

Oντως Ηλία φαίνεται αξιόλογο τό φαλτσοπρίονο Lux

Aπό ότι έψαξα τό Lux zkgs1800 πού τό έχει τό Praktiker 169 ευρώ,είναι καρμπόν-φασόν μέ τό Graphite 59G812

Βγάζει καί ένα μικρότερο μοντέλο τό Lux zkgs 1600 πού τό έχει τό praktiker στήν ιστοσελίδα του στά 139 ευρώ.

Αλήθεια γιά τά προιόντα Graphite έχουμε κάποια άποψη ?

Πάντος έχει δίκιο ο Νικόλας (diabolic),τά φαλτσοπρίονα Lux από τό parkside φαίνεται καλύτερο,και από κοντά πού τό είδα,φαίνεται πιό στιβαρό από τά Einhell.

Συγγνώμη γιά τό off-topic,άν θέλουν οι διαχειριστές μπορούν νά τά μεταφέρουν τά θέματα μέ τά φαλτσοπρίονο Lux

Δημήτρη το είδα και εγώ από κοντά και μου εντυπωσίασε ,είναι πολύ στιβαρό και τελικά δεν θα κοιτάξω για κάτι άλλο αυτό μου κάνει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προ

Δημήτρη το είδα και εγώ από κοντά και μου εντυπωσίασε ,είναι πολύ στιβαρό και τελικά δεν θα κοιτάξω για κάτι άλλο αυτό μου κάνει.

Ηλία στά πράκτικερ υπάρχει τό Προγράμμα Ανταμοιβής Vodafone άν έχεις vodafone η κάποιος φίλος σου,μπορείς να στείλεις ένα sms νά πάρεις έναν κωδικό και νά έχεις έκπτωση 10 % στά πράκτικερ,σε αγορές πάνω από 40-60 ευρώ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά,προχθές αγόρασα το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι και παρατήρησα ότι το συρόμενο κουμπί λειτουργίας, on-off,είναι αρκετά σκληρό στην κίνηση του και το κάνει δύσχρηστο,ειδικά για χρήση παιδιών και γυναικών.
Μήπως το παρατήρησε και κάποιος άλλος που το πήρε; η συμβαίνει μόνο στο δικό μου;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προ

Ηλία στά πράκτικερ υπάρχει τό Προγράμμα Ανταμοιβής Vodafone άν έχεις vodafone η κάποιος φίλος σου,μπορείς να στείλεις ένα sms νά πάρεις έναν κωδικό και νά έχεις έκπτωση 10 % στά πράκτικερ,σε αγορές πάνω από 40-60 ευρώ.

Ισχύει μόνο για τα είδη που δεν είναι σε προσφορά και μόνο για αγορές από το κατάστημα.
Αν δεν είναι σε προσφορά αυτό σημαίνει ότι θα το πάρει 16 ευρώ κάτω (πολύ καλή διαφορά).

Εννοείται ότι θα μας κάνεις και ένα review όποτε το πάρεις! :)

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα και χρόνια πολλά,προχθές αγόρασα το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι και παρατήρησα ότι το συρόμενο κουμπί λειτουργίας, on-off,είναι αρκετά σκληρό στην κίνηση του και το κάνει δύσχρηστο,ειδικά για χρήση παιδιών και γυναικών.
Μήπως το παρατήρησε και κάποιος άλλος που το πήρε; η συμβαίνει μόνο στο δικό μου;

ναι ειναι λιγο σκληρο, αλλα να μην να μπορει να το πατησει μια γυναικα??? Οχι

Χρόνια πολλά σε όλους! Αν βοηθάει εως αύριο με οποιαδήποτε κάρτα eurobank έχει 10% (επιστροφή βέβαια ) στα πάντα. Πάω για χορτοκοπτικό NEC στα 1500w με 72 .

Το Μπεκ παλμικού ποτίσματος με λόγχη που βγάζει αύριο λέει τιποτε; Περισυ που πήρα το άλλο σαν βεντάλια χαλούσε συνέχεια. Έχω 20μ Χ12μ μερος και μάλλον χρειάζομαι 4. Μη τα πάρω τζάμπα.
Επίσης το ψαλίδι μπαταρίας στα 19 το δούλεψε κάποιος; Είναι σαν αυτό της Bosch;

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
Καλησπερα και χρονια πολλα.Εχει καποιος αποψη για την ηλεκτιρκη σκουπα που εχει απο σημερα στο Lidl? Εχει και μια εξτρα βουρτσα στα 17.99 ευρω.Αν την εχει αγορασει καποιος παλιοτερα ας μας πει μια γνωμη

Αν εννοείς την κόκκινη που δεν θέλει σακουλα είναι μάπα. Την είχα πάρει​ και μετά την πρώτη χρήση την πήγα πίσω. Μου παρουσίασε από την αρχή πρόβλημα το κουμπί εκκίνησης αλλά εκτός από αυτό έχει κακή σχεδίαση ο κάδος και το φίλτρο. Τραβάει καλά, αλλά είναι δύσκολη στον καθαρισμό μετά τη χρήση, ο οποίος πρέπει να γίνεται σε εξωτερικό χώρο και μακριά από το σπίτι, γιατί θα ξαναλερωσεις τα πάντα από τις σκόνες που φεύγουν. Απαιτεί κόπο και χρόνο να καθαριστεί και μετά πρέπει να κάνεις μπάνιο και να πλύνεις και όλα τα ρούχα που φοραγες όσο την πάλευες.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντυπωσεις απο το σκουπακι μπαταριας.

Καλουτσικο αλλα οχι καταπληκτικο.
Δεν εχω δυνατοττητα συγκρισης με αλλα συγχρονα του, αλλα η εντυπωση μου ειναι οτι θα μπορουσε να ειναι δυνατοτερο.
Κανει οριακα για το αυτοκινητο.
Σιγουρα δεν περιμενει κανεις να εχει δυναμη κανονικης σκουπας για να τραβα τα σκουπιδακια απο την μοκετα, αλλα δεν εχει εκεινη την σπιρταδα να βλεπεις τα σκουδακια να κινουνται προς το στομιο.

Εντοπισα ενα στοιχειο κακου σχεδιασμου στο στομιο αναρροφησης. Εχει μεγαλη επιφανεια μπρος και πισω του. Το παλιο μας των 2,4βολτ ειχε κατι σαν "κοψη" και "ανοιγε" το πελος του χαλιου. Στου λιντλ πρεπει απλα να ερθεις απο πανω ακριβως.

Κατα τα αλλα επιβεβαιωθηκα για αυτα που ελεγα για την μπαταρια του που ειναι λιθιου (που αφορα ολα τα παρομοια σκουπακια).
Απο το μανουαλ

Πληροφορίες για τους συσσωρευτές
β–* Για τη συντήρηση των συσσωρευτών, προτείνουμε το εξής: Αφού φορτιστούν
οι συσσωρευτές, τραβήξτε το τροφοδοτικό από την πρίζα.
Συνδέστε
πάλι το τροφοδοτικό με την πρίζα, όταν η λυχνία ελέγχου φόρτισης
αναβοσβήνει πράσινη και πάλι.

Φόρτιση
Μόλις λήξει η διαδικασία φόρτισης, η οποία σε πλήρως αποφορτισμένους
συσσωρευτές μπορεί να διαρκεί περ. 5 ώρες, η συσκευή γυρίζει αυτόsματα στη
φόρτιση διατήρησης (λειτουργία προστασίας). Η λυχνία ελέγχου φόρτισης
ανάβει πράσινη. Ωστόσο μην αφήνετε τη συσκευή μόνιμα συνδεδεμένη στο
τροφοδοτικό , ώστε να αποφεύγετε ενδεχόμενες φθορές των συσσωρευτών.

Από 27 Ιανουαριου περιμενω αντικατασταση ταινιολειαντηρα...
Τηλεφωνικα με πανε απ τον Αννα στον Καιαφα.Μια δεν φορτωσε η νταλικα,μια εχει απογραφη το εργοστασιο...

Μπαταρια για το 18 βολτο κρουστικο,εκανε δυο μηνες για να ερθει ...

Τερμα...εγκαταλείπω (Νικο osatosa).Θα το γυρισω σε bosch...:flipout: