Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και δν θα βγαλεις ακρη...
Και μενα αυτο μου στειλαν! Ασε που περιμενω σκομη για τον αυτοματο ποτιστη...

Έχει δουλέψει κάνεις το σκαπτικό που βγάζει την Πέμπτη ? Συγκριτικά με ένα 3J Bosch μπλε (π.χ. GBH 2-26) σκάβει πολύ λιγότερο ?

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχει δουλέψει κάνεις το σκαπτικό που βγάζει την Πέμπτη ? Συγκριτικά με ένα 3J Bosch μπλε (π.χ. GBH 2-26) σκάβει πολύ λιγότερο ?

Το θεμα ειναι οχι αν σκαβει λιγοτερο αλλα πως και με τι αντοχες.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το θεμα ειναι οχι αν σκαβει λιγοτερο αλλα πως και με τι αντοχες.

Κατά την δική άποψη/εμπειρία/χρήση δυο είναι τα κριτήρια για περιστροφικό πιστολέτο, αν σκάβει και πόσο ζυγίζει... έχω πιάσει στα χέρια μου einhell/kawasaki 1500w 5-6 kg να σκάβουν όσο ένα μικρό dewalt 2.5kg, με ότι αυτό συνεπάγεται σε κούραση κλπ. To bosch σίγουρα θα σκάβει για χρόνια χωρίς να κάνει "τσίκ"... αλλά με την περιορισμένη χρήση που κάνω εγώ δεν νομίζω να παρουσιαστούν θέματα αντοχής με το parkside.

Αν και έχω προσωπική εμπειρία με ένα Einhell BT-RH 1500 των 75,00, που έχει χρησιμοποιείται επαγγελματικά για 2 χρόνια σε σκαψίματα για μετατροπή παραδοσιακών τζακιών σε ενεργειακά, με δημιουργία θερμοθαλάμου (καθημερινά 3-4ώρες σκάψιμο) με μόνο πρόβλημα τον διακόπτη, που επισκευάστηκε μέσα σε 2-3 μέρες.

Δεν το θέλω όμως, γιατί είναι πραγματικά βαρύ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κατά την δική άποψη/εμπειρία/χρήση δυο είναι τα κριτήρια για περιστροφικό πιστολέτο, αν σκάβει και πόσο ζυγίζει... έχω πιάσει στα χέρια μου einhell/kawasaki 1500w 5-6 kg να σκάβουν όσο ένα μικρό dewalt 2.5kg, με ότι αυτό συνεπάγεται σε κούραση κλπ. To bosch σίγουρα θα σκάβει για χρόνια χωρίς να κάνει "τσίκ"... αλλά με την περιορισμένη χρήση που κάνω εγώ δεν νομίζω να παρουσιαστούν θέματα αντοχής με το parkside.

Αν και έχω προσωπική εμπειρία με ένα Einhell BT-RH 1500 των 75,00, που έχει χρησιμοποιείται επαγγελματικά για 2 χρόνια σε σκαψίματα για μετατροπή παραδοσιακών τζακιών σε ενεργειακά, με δημιουργία θερμοθαλάμου (καθημερινά 3-4ώρες σκάψιμο) με μόνο πρόβλημα τον διακόπτη, που επισκευάστηκε μέσα σε 2-3 μέρες.

Δεν το θέλω όμως, γιατί είναι πραγματικά βαρύ.

Αρα ξερεις...
Οποτε δες τα χαρακτηριστικα που δινει, ποσα joule, πιστεψε και συγκρινε. Οποιο δινει περισσοτερα ειναινπιο δυνατο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αρα ξερεις...
Οποτε δες τα χαρακτηριστικα που δινει, ποσα joule, πιστεψε και συγκρινε. Οποιο δινει περισσοτερα ειναινπιο δυνατο.

Το πρόβλημα είναι σε αυτό το πίστεψε...! 3Joule και τα δυο, αλλά ήθελα να μάθω αν κάποιος τα έχει συγκρίνει σε πραγματικές συνθήκες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προ

Το πρόβλημα είναι σε αυτό το πίστεψε...! 3Joule και τα δυο, αλλά ήθελα να μάθω αν κάποιος τα έχει συγκρίνει σε πραγματικές συνθήκες.

Ετυχε να ειμαι στον ιδιο χωρο με καποιον που ειχε αυτο του lidl. Δεν το δουλεψα αλα το επιασα στο χερι μου. Αισθητικα και σχεδιαστηκα δεν μου αρεσε. Ειναι και λιγο ποιο ογκωδες. Αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το εξης. Οταν δουλευε εξουδετερωνε ολους τους αλλους ηχους. Δεν ακουγοταν τιποτα αλλο, δεν ακουγες τον διπλανο σου οταν μιλαγε. Ειτε στον αερα ειτε οταν χτυπαγε. Με το dre 2-26 που εχω δεν συνεβαινε αυτο. Να μην αναφερω καθολου το makita hk 1820 που πηρα προσφατα που οταν ηταν στο αερα, ηταν σαν γουργουρητο μεγαλης γατας.

Αυτο που λες για το μακιτα μου ειχε κανει εντυπωση κι εμενα οταν εκανα την ανακαινιση στο σπιτι προ διετιας. Απο οσους δουλεψαν, ενας ειχε πιστολετα μακιτα τα οποια ηταν με διαφορα τα λιγοτερο θορυβωδη.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εχω αυτο¨Makita HR2630X7/2 και μονο με γατα δεν μοιαζει...
εχω και του λιδλ παλιότερο μοντέλο και ειμαι υπερευχαριστημενος..μαλλον ενα απο τα 3 καλύτερα εργαλεία του λιδλ που έχω δουλέψει
και τα 2 εχουν κάτι τζόγους στο sds να κλαις...