Για μια φορά δεν είναι σίγουρα μιας και τα έχω χρησιμοποιήσει εγώ περισσότερες από μία φορές. Σίγουρα δεν είναι η κορυφαία ποιότητα, π.χ. vogel SKC ή δεν ξέρω εγώ ποια άλλη επώνυμη μάρκα, όμως σίγουρα δεν είναι της μιας φοράς ή του πεταματού....
Κώστα χωρίς νά είμαι εξπέρ στά κολαούζα,απλά νά αναφέρω ότι πρόσφατα πήρα μιά συλλογή φιλιέρες κολαούζα τής Mannesman καί σέ κάθε διάμετρο έχει 3 κολαούζα πού αναγράφει τό manual ότι ξεκινάμε μέ τό πρώτο,μετά βάζουμε τό δεύτερο και τελευταία τό τρίτο τό fine ,εδώ βλέπω ένα μόνο κολαούζο σέ κάθε διάμετρο καί απλά αναρωτιέμαι χωρίς να είμαι γνώστης επαναλαμβάνω,ανοίγει βόλτες μόνο τό ένα κολαούζ, και άν ναί τότε πολλές συλλογές γιατί έχουν σέ κάθε νούμερο 3 κολαούζα ?
καλημερα! αν και δεν ειναι εργαλειο...μας βοηθαει σε ολες τις δουλειες μας απο το πρωιperator:
η μηχανη του εσπρεσσο λεει τιποτα? ειμαι ασχετος απο τετοια. μεχρι τωρα φτιαχνουμε παραδοσιακα στο γκαζακι με την κλασικη εσπρεσσιερα που ειναι σαν κανατα μικρη. 1-2 καφεδες τη μερα δηλαδη...
την εχει αγορασει κανεις απο εδω μεσα?
καλημερα! αν και δεν ειναι εργαλειο...μας βοηθαει σε ολες τις δουλειες μας απο το πρωιperator:
η μηχανη του εσπρεσσο λεει τιποτα? ειμαι ασχετος απο τετοια. μεχρι τωρα φτιαχνουμε παραδοσιακα στο γκαζακι με την κλασικη εσπρεσσιερα που ειναι σαν κανατα μικρη. 1-2 καφεδες τη μερα δηλαδη...
την εχει αγορασει κανεις απο εδω μεσα?
εμένα πάλι αυτή η λογική με βρίσκει και με παραβρίσκει σύμφωνο. δηλ. πως το βλέπεις εσύ; πας το παίρνεις από το κατάστημα, δεν σου σου λένε πως δουλεύει, δεν ξέρεις αν δουλεύει και κυρίως δεν ξέρεις πως θα σε βολέψει. τσπ απόψεις....Η λογική Την πήρα γιατί έχει τρίμηνο δικαίωμα επιστροφής χρημάτων δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Έτσι μπράβο Ελληναρες. Όταν δεν θα μπορείς να επιστρέψεις τίποτα λόγο προβλημάτων και θα ψάχνεσαι με ΙΝΚΑ κτλ δεν θα σου αρέσει.
Αν είμαι εκτός θέματος ας διαγράψουν οι διαχειριστές το μήνυμα.
Κώστα χωρίς νά είμαι εξπέρ στά κολαούζα,απλά νά αναφέρω ότι πρόσφατα πήρα μιά συλλογή φιλιέρες κολαούζα τής Mannesman καί σέ κάθε διάμετρο έχει 3 κολαούζα πού αναγράφει τό manual ότι ξεκινάμε μέ τό πρώτο,μετά βάζουμε τό δεύτερο και τελευταία τό τρίτο τό fine ,εδώ βλέπω ένα μόνο κολαούζο σέ κάθε διάμετρο καί απλά αναρωτιέμαι χωρίς να είμαι γνώστης επαναλαμβάνω,ανοίγει βόλτες μόνο τό ένα κολαούζ, και άν ναί τότε πολλές συλλογές γιατί έχουν σέ κάθε νούμερο 3 κολαούζα ?
μακάρι και άλλα μαγαζιά να υιοθετήσουν την ίδια πολιτική επιστροφών που έχει το lidl.
εάν το lidl δεν είχε τέτοια πολιτική με την ω ποιότητα που πουλάει...δεν θα πούλαγε τίποτα...και ένα 10-15% να επιστρέφονται πάλι κέρδος έχει με τον τζίρο που κάνει...εξάλλου ένα 20-25% από αυτά που πουλάει χαλάνε λόγω κακής ποιότητας μέσα σε 1-2 χρόνια οπότε πάνε στην εγγύηση....αλλά είναι τόσο μεγάλος ο τζίρος που δεν ενοχλεί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.