Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ωραιο δειχνει το καρφωτικο...οντως σε αυτα τα λεφτα...το πολυ πολυ να παρεις επωνυμο χειρος...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το επαναφέρω γιατί πολλοί από εμάς δεν το πρόσεξαν.
Τέρμα οι 30 μέρες για επιστροφή.Μπράβο στη λιντλ

Δικαίωμα επιστροφής
Εντός τριών μηνών από την ημερομηνία αγοράς, μπορείτε επιδεικνύοντας την απόδειξη αγοράς και με την πλήρη συσκευασία να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας για οποιαδήποτε προϊόν αγοράσατε από τα καταστήματά μας. Φυσικά και στη συνέχεια οι νομικές εγγυήσεις θα ισχύουν για εσάς χωρίς περιορισμούς.

Οντως καλη κινηση. Καλλιστα θα μπορουσε να το αφησει ως ειχε, οι 30 μερες ηταν ικανονοποιητικες.
Αυτο μαλλον θα αυξησει και τις πωλησεις.

Πολύ καλή κίνηση αλλά θα πρέπει να βάλουν άλλο ένα ταμείο για αυτή τη δουλειά.

Επ' ευκαιρία που μάλλον θα βγει το νέο παλμικό κατσαβίδι.
Βάζω φωτογραφία του παλιού με το αντίστοιχο Bulle που είναι ακριβώς ίδιο φασόν.
19030731_10213565764282918_3422145748510239443_n.jpg

λες να κάνουν και οι μπαταρίες του bulle στο σώμα του parkside ?

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εργαλεία και από Δευτέρα. Ξεχωρίζει το -πολύ καλό ως τώρα και δοκιμασμένο σε δύο εκδόσεις- επαναφορτιζόμενο PBSA με αποσπώμενο τσοκ.
Το δοκίμασα σήμερα σε βαριά χρήση και δηλώνω υπερευχαριστημένος! Ξέρει κανείς που βρίσκουμε έξτρα μπαταρία;

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

λες να κάνουν και οι μπαταρίες του bulle στο σώμα του parkside ?

Δεν το γνωρίζω, αλλά ειδικά οι μπαταρίες μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό ακόμη και τα αυτοκόλλητα στο πλάι είναι ίδια. Μόνο αν κάποιος το έχει δοκιμάσει θα μας σιγουρέψει..!
Ένα σχετικό άρθρο στο link που ακολουθεί, συγκρίνει αντίστοιχους γωνιακούς τροχούς.

http://living-journal.blogspot.gr/2016/07/bulle-parkside.html

Έβαλε την μπαταρία bulle στο φορτιστή Parkside...... Μάλιστα

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν το γνωρίζω, αλλά ειδικά οι μπαταρίες μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό ακόμη και τα αυτοκόλλητα στο πλάι είναι ίδια. Μόνο αν κάποιος το έχει δοκιμάσει θα μας σιγουρέψει..!
Ένα σχετικό άρθρο στο link που ακολουθεί, συγκρίνει αντίστοιχους γωνιακούς τροχούς.

http://living-journal.blogspot.gr/2016/07/bulle-parkside.html

και πάλι από αυτό που διάβασα δεν βγάζω σίγουρα συμπεράσματα , γιατί να πας να πάρεις μπαταρία και στο τέλος να μπεις σε περιπέτειες είναι κρίμα βέβαια αν δεν κάνει αντί να σου μείνει αχρείαστη παίρνεις και το σώμα και έχεις το εργαλείο αλλά με 145 ευρώ , άρα με λίγα ακόμα παίρνεις makita ή dewalt , ευχαριστώ για την απάντηση wwdiy :2thumb22sup:

Ηθελα να ανοιξω καποιες τρυπες 20μμ στον μικρο παγκο εργασιας γιατι οι υπαρχουσες των 15μμ δεν παιρνουν τα κλασσικα stop και hold down clamps για παγκους οπως οι παγκοι Black & Decker κλπ.

Ενω καποιες τρυπες των 15μμ τις ανοιξα με το τρυπανι forstner απο το σετ του lidl, το τρυπανι των 20μμ του ιδιου σετ δεν προχωρουσε με τιποτα. Χρησιμοποιησα λοιπον ενα τρυπανι φτερου της bosch.
Tα forster της bosch ομως κοστιζουν 50+ ευρω το σετακι εναντι ~10 του λιντλ. Ισως η διαφορα τιμης να ειναι οντως ενδεικτικη της διαφορας ποιοτητας. Προς αγορα λοιπον καποιου αξιοπρεπους σετ..

35243883235_63eec83b69_c.jpg

Για την ιστορια η τρυπα εγινε και δεχεται σφιγκτηρες παγκου των 20μμ. Το συγκεκριμενο ειδος τρυπανιου φτερου της bosch ειναι το καλυτερο και ταχυτερο που υπαρχει στην αγορα.
34856727040_3107b6821a_c.jpg

Εγω κατεληξα στο 20mm froster της wolfcraft των 6 αν θυμαμαι απο το leroy. Εχει και πιο ακριβο με μακρυτερο λαιμο για μεγαλυτερο βαθος, αλλα την εκανα μια χαρα τη δουλεια μου. Σε δοκιμη μετα, καβιλια 20mm οξια , ηθελε γυαλοχαρτο για να μπορεσει να περασει ευκολα. Αλλιως χτυπημα με ματσολα και σφηνωμα.

Νομιζω οτι εχω και καποιο σετακι κινεζικα forstner.
Αλλιως μαλλον και γω θα παρω ξεχωριστα ενα των 20μμ της wolfcraft η ενα σετακι tactix με ~20 ευρω.
Παρεμπιπτοντως η ταιβανεζικη tactix βγαζει αξιοπρεπεστατα budget εργαλεια.

Καλησπερα παιδια σχετικά με το παλμικο που λόγικα θα φέρει το lidl αξίζει να το πάρουμε;σε σχέση με το παλμικο brushless 10,8 που εχω απο Θέμα δύναμης εχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το Bosch;

Νομίζω πως είναι δυνατότερο, αλλά... έχεις εξαντλήσει το GDR σου; Εγώ όπου το έχω χρησιμοποιήσεις ως τώρα δεν έχει "κολλήσει" πουθενά!

Νομίζω πως είναι δυνατότερο, αλλά... έχεις εξαντλήσει το GDR σου; Εγώ όπου το έχω χρησιμοποιήσεις ως τώρα δεν έχει "κολλήσει" πουθενά!

Όχι απλά σαν δεύτερο και για κανένα μπουλόνι για το αυτοκίνητο

Αν εχεις τοσο καλο μηχανημα γιατι να κοιταξεις για budget εργαλειο απο τα Lidl...???

Αν εχεις τοσο καλο μηχανημα γιατι να κοιταξεις για budget εργαλειο απο τα Lidl...???

Σωστή η σκέψη σας καλητερα να επενδύσω σε κατι άλλο απλώς το ειδα σαν ποιο δυνατό και γιατι λεει 180 nm στα χαρακτηρίστηκα γιαυτο είπα σε θέμα δύναμης θα υπερέχει βέβαια σε θέμα όγκου ειναι πολυ μεγαλύτερο σε σχέση με το gdr