Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Eγω παντως εχω μια αισθηση οτι τα παλαιοτερα εργαλεια parkside -γενικα μιλωντας- ηταν καλυτερα. Κατι σαν τα παλια με τα νεα Black and Decker.
Aυτο το βασιζω στο γεγονος οτι εχω σχεδον ολα τα πρωτα εργαλεια ρευματος οταν αρχισε να φερνει το Lidl τα parkside και τα συγκρινω με τα νεωτερα μοντελα απο αυτα που ακουω.
Το διαπίστωσα αγοράζοντας δυστυχώς το καινούριο κολονάτο. Γενικά δεν έχω σχεδόν τπτ από Lidl, αλλά βλέποντας σ έναν φίλο το παλιό κολονάτο, έβαλα τα κλάματα.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το διαπίστωσα αγοράζοντας δυστυχώς το καινούριο κολονάτο. Γενικά δεν έχω σχεδόν τπτ από Lidl, αλλά βλέποντας σ έναν φίλο το παλιό κολονάτο, έβαλα τα κλάματα.

Αυτο που αναφερω και εγω καθε φορα για το κολωνατο.

Μπράβο στο Lidl, αυτό θα πει επιτυχημένο προϊόν.

Άραγε η Σπαθόσεγα 20V θα έρθει;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ότι όλα έχουν εξαντληθεί;

Δεν το διατύπωσα σωστά
Που θα μπορέσω να βρώ τα προιόντα και θα πάρω απάντηση σε ποιά καταστήματα είναι διαθέσιμα ,ώστε να κρατηθούν

Ωραία, μακάρι να βρεις και να μην χρειαστεί να κάνεις το γύρο της Αθήνας.

Πάντως βρε παιδιά, εκπλήσσομαι που ένα εξειδικευμένο εργαλείο έγινε τόσο ανάρπαστο.

Πρεπει να αρχισουμε να βγαζουμε και το κατι της απο το ολο θεμα... χαχαχαχαχαχα

Γενικά πιστευω οτι, οτι βγει σε κατσαβιδιερα εχει περαση...μιας και ειναι ευρεως χρησιμοποιουμενο εργαλειο, ασχετα αν το παλμικο ειναι για βαρβατα βιδωματα ο κοινος πελατης του Lidl δεν πολυξερει την διαφορα...
ειναι και οτι φερνει σε οπλο και ολοι μας ντυνομασταν μικροι καουμποιδες οποτε παιζει και αυτο τον ρολο του...χαχαχαχαχαχα

Παρθενική κοπή με τον τροχό μπαταρίας 20V lidl.

Μου άφησε πολύ καλή εντύπωση. Η μπαταρία, όταν το έβγαλα από την κούτα έδειχνες 3 γραμμές. Μετά τη συγκεκριμένη κοπή, έδειχνε 2.

Ο δίσκος ήταν ο "μαμά" που έχει πάνω. Αρκετά καλός κ αυτός!

10b2811998ca09f7788301971d08fa23.jpg
8d32cfffa60d72f0da3cdc322bf8740e.jpg

Αυτος ο παγκος σε αυτα τα λεφτα σιγουρα αξιζει για καποιον που δεν εχει αρκετο χωρο για μονιμο παγκο...δλδ μαστορευει σε μπαλκονι ή μικρη αποθηκη...Νομιζω οτι μπορει καποιος να φτιαξει καλυτερο αλλα οχι με λιγοτερα απο 50ευρω...

Συμφωνω οτι αξιζει τα λεφτα του αυτος ο παγκος με την πλατη για εργαλεια. Εχω παρομοιο παγκο που με εχει βολεψει παρα πολυ παρ'οτι δεν ειναι βραχος σταθεροτητος.
Μπορει να ενισχυθει στα ποδια η να στερεωθει στον τοιχο, αν χρειαζεται.

Παιδιά πήρε κανενός το μάτι κάνα καρφωτικο σε κάποιο lidl;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk