Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά πήρε κανενός το μάτι κάνα καρφωτικο σε κάποιο lidl;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2 ανοιχτές συσκευασίες στην Ραφήνα.

Ο πάγκος όπως και κάθε εργαλείο είναι χρήσιμος ανάλογα με τον χρήστη και τις δυνατότητες που έχει αλλά και με τι ασχολείται.
Άν π.χ. κάποιος κάνει μικροεργασίες επάνω σε κανένα νοβοπάν στηριγμένο σε δυό καρέκλες ή επάνω σε καμιά κασέλα ...μιά χαρά είναι ο πάγκος και σοβαρότατη αναβάθμιση.
Είπαμε ο μάστορας ζυγίζει τι χρειάζεται και αναλόγως αγοράζει ..... οι ανάγκες και τα κρητήρια του καθενός δεν είναι στάνταρ.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

2 ανοιχτές συσκευασίες στην Ραφήνα.
Μου πέφτει μακριά από Περιστέρι(ξέχασα να το διευκρινίσω).Ευχαριστώ πάντως.Το δούλεψε κανένας;

Στο Ρίον έχει καμιά δεκαριά κομμάτια καρφωτικό σφραγισμένα ..... εγώ δεν πήρα γιατι έχω ενα χειροκίνητο ... και έχω 2-3 χρόνια να το χρησιμοποιήσω.

Ας το παρουμε αλλιως...ποιες ειναι οι εναλλακτικες που εχει καποιος για πτυσομενο παγκο...
τους πτυσσομενους παγκους που βγαζει η εκαστωτε εταιρια...
K%20134-500x500watermark.jpg

οι οποιοι ποικιλουν απο 20ευρω το τεμαχιο εως και 50-60 ευρω αν ειναι επωνυμος (δλδ αυτοκολλητο γνωστης εταιριας)...
εχω δυο πτυσσομενους τους οποιους εξ αναγκης εχω μιας και δεν μπορω να εχω κατι καλυτερο...επουδενη δεν τους θεωρω καλους και value for money...μιας και θεωρω οτι ειναι απλα λυση αναγκης και ισως πολλες φορες ουτε λυση...απλα αναγκη... ασταθεις...μικροι...σχεδον αχρηστοι (ειμαι λιγο αυστηρος αλλα οκ)...
ο παραπανω παγκος Lild τουλαχιστον εχει μια καλη επιφανεια εργασιας και αποτελει μια καλη βαση που με καποιες παρεμβασεις μπορει να γινει αξιοπρεπεστατος...
δλδ βιδωνοντας τον σε εναν τοιχο...αμεσως αλλαζει ολη η συμπεριφορα του μιας και θα γινει "βραχος" για τις κοινες εργασιες...εχει επιφανεια εργασιας και οχι δειγμα απο επιφανεια εργασιας...εχει τον τοιχο απο πισω για αναρτηση των οποιων εργαλειων αρα ενα μεγαλο συν...και μπορει να τον εχεις και σαν πτυσομενο αν δεν επιθυμεις να τον εχεις καπου σχετικά μονιμα...
Προσωπικά αν ειχα λιγο παραπανω χωρο θα τον κολλαγα σε εναν τοιχο πχ μπαλκονι...και θα τον ειχα σαν μονιμο πτυσσομενο παγκο...δλδ να μην πιανει ολο τον χωρο οταν δεν θα τον χρειαζομαι...
και να σας πω την αληθεια αυτο σκεφτομαι να κανω γιατι πιστευω οτι στα 50ευρω η τιμη ειναι ΣΟΥΠΕΡ για τοσο παγκο...

Κάτι σε Δυτική Αττική η κέντρο.Ειναι δυνατό για τα λεφτά του...Το δοκίμασα και το επέστρεψα καθώς το ελατήριο που συγκρατούσε τα καρφιά μετά από κάθε χτύπημα έβγαινε εκτος

Συμφωνω οτι αξιζει τα λεφτα του αυτος ο παγκος με την πλατη για εργαλεια. Εχω παρομοιο παγκο που με εχει βολεψει παρα πολυ παρ'οτι δεν ειναι βραχος σταθεροτητος.
Μπορει να ενισχυθει στα ποδια η να στερεωθει στον τοιχο, αν χρειαζεται.

Μιχάλη δεν νομίζω να πάει πακέτο με την πλάτη.
Τουλάχιστον δεν το αναφέρει κάπου...

Μόλις πρίν λίγο με πληροφόρησαν ότι δεν υπάρχουν άλλα αποθέματα ,από τις προσφορές ,πλήν εκείνων που βρίσκονται στα καταστήματα .
Με απλά λόγια όσοι πρόλαβαν ,πρόλαβαν

Δηλ. να πάρω τον πάγκο από το Lidl & να τον ξαναφτιάξω μετά από την αρχή ?

Βρε αν το δεις από κοντά & τον επεξεργαστείς δεν κάνει λέμε, ίσως μόνο για μοντελισμό.

Μιχάλη δεν νομίζω να πάει πακέτο με την πλάτη.
Τουλάχιστον δεν το αναφέρει κάπου...

Αν δεις προσεκτικα το σχεδιο στο φυλλαδιο, δινει δυο διαστασεις, μια διασταση συνολικα για τον παγκο και την πλατη και μια ξεχωριστα για τον παγκο.

Αν δεις προσεκτικα το σχεδιο στο φυλλαδιο, δινει δυο διαστασεις, μια διασταση συνολικα για τον παγκο και την πλατη και μια ξεχωριστα για τον παγκο.

Μάλλον έχεις δίκιο, δεν έχω το φυλλάδιο, αλλά λέει ύψος 1.46εκ. στο site οπότε δε νομίζω ο πάγκος να είναι τόσο ψηλός μόνος του

Μάλλον έχεις δίκιο, δεν έχω το φυλλάδιο, αλλά λέει ύψος 1.46εκ. στο site οπότε δε νομίζω ο πάγκος να είναι τόσο ψηλός μόνος του

Αυτο ειναι το υψος του παγκου μαζι με την πλατη. Παγκος και πλατη ειναι δεμενα μαζι. Και εχω την εντυπωση οτι η πλατη στερεωνεται στον τοιχο κανοντας ετσι τον παγκο πιο σταθερο.
Το υψος του παγκου το υπολογιζω γυρω στα 80 εκατοστα.

Εγω παιδια παντός δεν το βρήκα στη ροδο που μένω έγινε χαμος με τα παλμικα κρίμα,του χρόνου παλι

Μετα απο μερες που ειχα παρατηρησει προβλημα στη λειτουργια του ρουτερ σημερα βρηκα χρονο να το ανοιξω. Επειδη ηταν αναποδα στον παγκο ειχε μπουκωσει και δεν γυρνουσε το μοτερ. Ενα φλιτζανι ψιλη σκονη εβγαλα απο μεσα. Το ρουλεμαν που φοβομουν οτι χαλασε γυρναει αψογα. Και λεω να ανοιξω και απο πανω να δω τα καρβουνακια μετα απο 5 χρονια. Και τι να δω; Το ενα καρβουνακι σχεδον αθικτο , το αλλο εξαφανισμενο και να εχει μεινει μονο το συρμα και το ελατηριο!
Γνωριζει καποιος αν υπαρχουν συμβατα καρβουνακια στην αγορα; Μην φεσωθω τζαμπα μεταφορικα απο το service για τοσο μικρο ποσο.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μετα απο μερες που ειχα παρατηρησει προβλημα στη λειτουργια του ρουτερ σημερα βρηκα χρονο να το ανοιξω. Επειδη ηταν αναποδα στον παγκο ειχε μπουκωσει και δεν γυρνουσε το μοτερ. Ενα φλιτζανι ψιλη σκονη εβγαλα απο μεσα. Το ρουλεμαν που φοβομουν οτι χαλασε γυρναει αψογα. Και λεω να ανοιξω και απο πανω να δω τα καρβουνακια μετα απο 5 χρονια. Και τι να δω; Το ενα καρβουνακι σχεδον αθικτο , το αλλο εξαφανισμενο και να εχει μεινει μονο το συρμα και το ελατηριο!
Γνωριζει καποιος αν υπαρχουν συμβατα καρβουνακια στην αγορα; Μην φεσωθω τζαμπα μεταφορικα απο το service για τοσο μικρο ποσο.

Πολυ περιεργο το ενα καρβουνακι να ειναι αθικτο και το άλλο τελειωμενο!
Σιγουρα θα βρεις καρβουνακια στην αγορα, θα παρεις μαζι το "καλο" και θα βγεις στην αγορα. Αν σου πουν σε καποιο καταστημα οτι δεν υπαρχουν, γιατι προφανως δεν τους ζητανε αυτο το νουμερο, συνεχισε στο επομενο καταστημα.

Bλεπω οτι φερνει και ενα 3.6βολτο επαναφορτιζομενο κολλητηρι το lidl. Μια χαρα μου φαινεται, θα το παρω.
Εβγαζε μεχρι προσφατα ενα κολλητηρι με ΑΑ μπαταριες, 1.5 βολτ.

http://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=1325

Θα το εμπιστευτεις? Για 'μενα θερμοκρασια και μπαταριες δεν πανε μαζι!

Σωστος ο προβληματισμος σου για την θερμοκρασια και τις λιθιου, ομως αφ'ενος ειμαι φανατικος των εργαλειων μπαταριας και αφ'ετερου το κολλητηρι το χρησιμοποιω συχνα.

Εβγαλε προσφατα ενα 12βολτο κολλητηρι η Milwaukee και ζηλεψα! Προφανως θα εχουν προνοησει για το θεμα της θερμοκρασιας. Το πολυ πολυ να ψοφανε πιο γρηγορα οι μπαταριες.

Μια δοκιμη που θα μου κοστισει 12 ευρω για κατι που χρησιμοποιω συχνα, νομιζω οτι αξιζει τον κοπο. Μεχρι να βγαλει κολλητηρι μπαταριας η bosch ειτε η Ryobi :))