Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παππούς Κώστας?
Το δικό μου τραπέζι Ferm είναι μια χαρά. Τώρα το έχω έξω σττην ταράτσα επάνω σε έναν πάγκο γιατί αυτό είναι πολύ χαμηλό κ εγώ 1.90 cm κ με έχει βολέψει αφάνταστα στις δικές μου (μικρές) κατασκευές.

Παππούς Κώστας?
Το δικό μου τραπέζι Ferm είναι μια χαρά. Τώρα το έχω έξω σττην ταράτσα επάνω σε έναν πάγκο γιατί αυτό είναι πολύ χαμηλό κ εγώ 1.90 cm κ με έχει βολέψει αφάνταστα στις δικές μου (μικρές) κατασκευές.

:a0210:

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θυμάται κανείς αν έχει έρθει αυτό;
https://www.lidl.de/de/parkside-akku-multifunktionswerkzeug-pamfw-12-b1/p248095
Είδα πρόσφατα το ρεύματος, αλλά στο συγκεκριμένο εργαλείο είναι πιο βολικό το μπαταρίας.

Έκανα μια αναζήτηση στο αρχείο και είδα ότι τελευταία φορά το είχε φέρει 19/01/2015! Από 44ε στα 39ε. Είχα την εντύπωση ότι το είχε βγάλει στο μεταξύ σε κάποιο "Σουπερ Σάββατο", αλλά δεν κατάφερα να το βρω.

Ελπίζουμε τότε να το φέρει σύντομα.. Εκτός ότι το χρειάζομαι, έχω και τα άλλα 2 εργαλεία της σειράς 12V και θα ήθελα να κλείσω το σετ με αυτό.

Θυμάται κανείς αν έχει έρθει αυτό;
https://www.lidl.de/de/parkside-akku-multifunktionswerkzeug-pamfw-12-b1/p248095
Είδα πρόσφατα το ρεύματος, αλλά στο συγκεκριμένο εργαλείο είναι πιο βολικό το μπαταρίας.

Το είχα πάρει εγώ και το χρησιμοποιώ για να κόβω λεπτά τελειώματα ξύλου όπως καβίλιες κλπ. Με βολευει πολύ σε τέτοιες δουλειές.

Καλησπέρα Έχει παρει ανεις τις πένσες κόφτες και λοιπά που έχει τώρα αυτήν την εβδομάδα αξίζουν τα 2 ?
Ψήνομαι για την τσιμπιδα και την ταναλια

Οντως απο αλλα εργαλεια των δυο ευρω (που βρισκεις στην λαικη) ειναι καλυτερα.
Ομως γενικως δεν λενε. Τα εχω ολα απο παλια και ειναι μιζερα, μετριοτοτατα και μη εργονομικα.

Αν δεν έχεις καθόλου τέτοια εργαλεία να τα πάρεις γιατί μπορεί να σου χρειαστεί κάποιο ξαφνικά. Όταν αργότερα μπορείς και εφ όσον τα χρησιμοποιεις παίρνεις κάτι καλύτερο.

Για καμια εργασια για το σπιτι τα θελω απλα και οικονομικα :)

εχω αγορασει στο παρελθον τα παρακατω:
πλαγιοκοφτη – ψιλοακαταλληλος
πενσα - καλη
μυτοτσιμπιδο - πολυ καλο
γαλλικο κλειδι - καλο (ιδια ειναι σχεδον ολα)
Αλλά για 2 ευρω το κομματι ολα ειναι παρα πολυ καλα

και εγω μια απο τα ιδια ,τα εχω παρει ολα
τελικα ισχυει το οτι πληρωσεις περνεις

θελω να πω οτι ειναι για δουλειες ελαφριας χρησης αλλα για 2 μην περιμενεις και πολλα

Εγώ τα βλέπω μια χαρά,τα έχω δουλέψει αρκετά,όταν φαγωνονται τα πλακωνω με τον τροχό και ένα που έσπασε το έκανα πείρο...

Ειχα αγορασει την προηγουμενη παλμικη σεγα που ειχε φερει την ηλεκτρικη με τιποτα δεν εκοβε ισια απορω γιατι ειχε χαρακα τεσπα το γυρισα πισω γιατι δεν εκοβε καθολου ισια.
Τωρα παρατηρησα οτι εφερε αλλη μια σεγα ταλαντωσης η οποια δεν γνωριζω καθολου την διαφορα της με την προηγουμενη που ανεφερα θα μπορουσε να μου εξηγησει καποιος τις διαφορες ? Αν αξιζει να την παρω ?
Η χρήση που θέλω είναι με χάρακα ίσιες κοπες και μερικα λοξα κοψίματα αυτά ..

Την παλμική σέγα την πήρα και εγώ και είχα το ίδιο πρόβλημα στην πρώτη κοπή. Ολα στραβά.

Άλλαξα τα πριονάκια και πήρα επώνυμα, τα κατάλληλα για κάθε χρήση (ξύλο, μέταλλο, plixiglass κλπ) κατάργησα τον δικό του οδηγό και χρησιμοποίησα δικούς μου χάρακες και κόβει μια χαρά.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την παλμική σέγα την πήρα και εγώ και είχα το ίδιο πρόβλημα στην πρώτη κοπή. Ολα στραβά.

Άλλαξα τα πριονάκια και πήρα επώνυμα, τα κατάλληλα για κάθε χρήση (ξύλο, μέταλλο, plixiglass κλπ) κατάργησα τον δικό του οδηγό και χρησιμοποίησα δικούς μου χάρακες και κόβει μια χαρά.

Δηλαδη δεν εφταιγε το μηχανημα εφταιγαν τα πριονακια ηταν μαλακα και γιαυτο στραβοναν οταν ζεστενοταν ?

Ακριβώς. Τα πριονάκια που συνοδεύουν το μηχάνημα είναι μέτριας ποιότητας. Δοκίμασε την σέγα με ένα καλό πριονάκι, στην κατάλληλη ταχύτητα και θα δεις ότι κόβει μια χαρά, σωστά και ίσια. Εγώ έκοψα, ξύλο, αλουμήνιο, plexiglass .. όλα μια χαρά. Βέβαια χρησιμοποίησα για οδηγό μεγάλα ξύλινα πηχάκια, όπου πλευρίζει όλο το μήκος στης σέγας και όλα τα υλικά κόπηκαν σωστά

Μαλιστα ευχαριστω για την συμβουλη οσο για την διαφορα των δυο παραπανω εργαλειων που ερωτω γνωρίζεις μήπως ?