Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

To παλιο δισκοπριονο εχει 2.200–4.700 min ρυθμιζομενες στροφες. Λογικα τις ιδιες και το νεο. ΑΥτο σημαινει οτι μπορουμε να βαλουμε επανω δισκο και για αλλα υλικα οπως μεταλλο που κοβουν τα evolution;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

θεωρητικά ναι..αρκεί να βρεις δίσκο με τρύπα 30μμ γιατί των εβο είναι 20μμμ. και φυσικά να εχει αρκετή ροπή παρα την μύωση των στροφών
πριν κάποια χρόνια που το έψαχνα για το δικό μου parkside κατέληξα πως συμφέρει καλύτερα να πάρεις ενα evolution rage μιας και συμπεριλαμβανει και τον δίσκο με 90 e απο amazon
εν τέλει εγω βρήκα ενα κομματι με 40 ε αν θυμάμαι καλα στον παλέτα

Έχω κόψει στα 52 χρόνια εκατοντάδες τετραγωνικά φύλλα λαμαρίνας σε διάφορα πάχη, μήκη, φύσει υλικών.

Την κοπή λαμαρίνας με δισκοπρίονο χειρός ποτέ μου δεν την ακολούθησα κ ποτέ δεν την συμπάθησα για λόγους ασφαλείας.

Καλημέρα.Αγόρασα την σκούπα και πρόσεξα ότι δεν υπάρχει το λάστιχο μεταξύ του κάδου και με το καπάκι του μοτέρ.Την γύρισα πίσω και πήρα μια δεύτερη.Και σε αυτή λείπει το λάστιχο.Στο YouTube βρήκα βίντεο για την 1500 b3 που υπάρχει το λάστιχο.Όποιος την έχει αγοράσει μπορεί να επιβεβαιώσει την ύπαρξη ή μη του λάστιχου;Στο βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=YLMttAXKKUU στο 2:00 φαίνεται το λαστιχο της 1500 β3.

καλημερα.επειδη πηρα και εγω την σκουπα αλλα δεν την ανοιξα ακομα,αμα δεν εχει το λαστιχο επηρεαζει την λειτουργια της?

Μου φαίνεται ότι το μοντέλο της είναι C4, όχι B3 όπως φαίνεται στο YouTube. Μπορεί να άλλαξε το σχέδιο και να μην χρειάζεται λάστιχο.

Την πήρα κι εγώ την σκούπα. Μάλιστα την δοκίμασα για να ξεβουλώσω την αποχέτευση της μπανιέρας. Έχω τις εξής παρατηρήσεις να κάνω:
1) δεν είναι τόσο ισχυρή όσο φανταζόμουν
2) η ποιότητα των υλικών της είναι πολύ φτωχή (σκληρό πλαστικό παντού)
3) το στόμιό της σωλήνας της ήταν μικρότερο από το σιφώνι της μπανιέρας κι έτσι "έχανε" την δύναμή της. Έφτιαξα ένα λαστιχιένο "δαχτυλίδι" με πατέντα και ήταν πολύ πιο αποδοτικό. Θα βοηθούσε εαν είχε παραμετρικό στόμιο

Τέλος, δεν κατάλαβα ποιό λάστιχο εννοείται (στο 2:00 του video δεν μπορώ να δω κάποιο λάστιχο). Η σκούπα παρόλα αυτά είχε στη συσκευασία της πολλά εξτρά

Επιπλέον, στο 1.43 φαίνονται και κάποιου τύπου ροδάκια που δεν έχει. Όλα τα ροδάκια της είναι τα ίδια και του άλλου είδους που φαίνονται στο video.

Εγώ αντιθέτως, την βρήκα αρκετά δυνατή. Την χρησιμοποίησα να καθαρίσω το μηχανικό πληκτρολόγιο μου και σήκωσε ένα cap από πλήκτρο. Για υγρά δεν την έχω δοκιμάσει πάντως και δεν ξέρω.

Μιας και την πήρα και εγώ να επιβεβαιώσω πως όντως λάστιχο περιμετρικά του κάδου δεν έχει, το έλυσα όμως εύκολα τοποθετώντας ένα λαστιχάκι σαν αυτό http://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=product_info&products_id=5721 .
Βέβαια δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο αλλά δεν φαντάζομαι να πειράζει. Έχει κάποιες διαφορές το νέο μοντέλο C4 σε σχέση με αυτό του βίντεο αλλά όχι κάτι σημαντικό. Στο δια ταύτα, η σκούπα για μένα είναι πολύ καλή. Τουλάχιστον σ´αυτά τα λεφτά, με τις ευκολίες και τα αξεσουάρ της, δεν νομίζω να υπάρχει άλλη. Το στόμιό της κουμπώνει σε όλα τα εργαλεία μου, έχει μακρύ λάστιχο και καλώδιο, με την χαρτοσακούλα δεν περνά ίχνος σκόνης στον κάδο, το αυτόματο on/off μαζί με το εργαλείο είναι στα συν και η αναρρόφησή της για πριονίδι και σκόνη που την πήρα είναι υπεραρκετή ακόμα και στο μισό που τη βάζω. Γενικά πολύ ευχαριστημένος.

Δε θα μπορούσατε να βγάλετε τη σκούπα έξω απο το σπίτι και να αφήσετε ένα φίλτρο για τα χοντρά ώστε να αυξήσετε τη δύναμή της?

Η σκόνη δε νομίζω να πειράζει το μοτέρ.

Αν βέβαια "χωράει" έξω λόγο γειτόνων!

νομιζω οτι ηρθε η ωρα να καταργηθει το νημα αυτο!!θα χρεοκοπησουμε!!!εκει που τα ψιλοσνομπαρα καθε βδομαδα παιρνω και κατι!

Το παγκοπρίονο θα το φέρει άραγε αυτή τη φορά η πάλι με το κυαλι θα το βλέπουμε..

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι κι αλλιώς, φασον προϊόντα είναι. Δεν χρειάζεται να τους περιμενουμε να φέρουν κατι, υπαρχουν αντίστοιχα μηχανήματα..

Πχ παγκοπριονο... https://www.bestprice.gr/item/2154990308/matrix-bts2500.html

Και πολλά άλλα...

Δεν δίνουν την ίδια εγγύηση όμως που είναι κάτι πολύ σημαντικό.