Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θέλω τη γνώμη σας για το "PBH 1050 B2". Το βρήκα Θεσσαλονίκη.
1050w - 3 Joule - 26mm σε μπετόν, 13 σε μέταλλο, 32 σε ξύλο.
Σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω σε τοποθέτηση μόνωσης με φύλλα XPS σε πυλωτή. Επομένως αρκετές τρύπες.
Θα μου κάνει δουλειά ; Θα με κουράσει ; Θα ανοίγει εύκολα τις τρύπες ; Σαν σκαπτικό κάνει δουλειά ; (σε σοβά περισσότερο ή τούβλο)

Υ.Γ. Νομίζω ότι ο Χιώτης το έχει.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θέλω τη γνώμη σας για το "PBH 1050 B2". Το βρήκα Θεσσαλονίκη.
1050w - 3 Joule - 26mm σε μπετόν, 13 σε μέταλλο, 32 σε ξύλο.
Σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω σε τοποθέτηση μόνωσης με φύλλα XPS σε πυλωτή. Επομένως αρκετές τρύπες.
Θα μου κάνει δουλειά ; Θα με κουράσει ; Θα ανοίγει εύκολα τις τρύπες ; Σαν σκαπτικό κάνει δουλειά ; (σε σοβά περισσότερο ή τούβλο)

Υ.Γ. Νομίζω ότι ο Χιώτης το έχει.

Θα τη βγαλει τη δουλεια, μην αγχωνεσαι. Ενα καλο τρυπανι να του βαλεις μπροστα, 8mm νομιζω χρειαζονται τα καρφια και μην φοβασαι τιποτα.

τρυπάνι πάρε αμέσως γιατί αυτό που έχει είναι "trial" έκδοση
φυσικά όχι Lidl αλλά κάποιο απο σοβαρή εταιρία

απλά είναι αρκετά βαρύ και θα κουράσει πολύ νομίζω

και βάζετε xps για κάποιο λόγο?
η διογκωμένη είναι για εξωτερική θερμομόνωση λόγο διαπνοής

στο εξωτερικό δεν έχω δεί να βάζουν xps
μόνο στην Ελλάδα το κάνουμε μάλλον λόγο "Ελληνικής εξυπνάδας"

Θα κανεις την δουλεια σου και στο τρυπημα και στο σκαψιμο σοβα/τουβλου.
Oσο για την κουραση, ολα τα σκαπτικα δραπανα εχουν καποιο βαρος αλλα το SDS για πολλες τρυπες σε μπετον ειναι μονοδρομος.

Παρε ενα σετακι SDS της DeWALT, δεν ειναι ακριβα αλλα ειναι καλα.https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=9016
Τα υπαρχοντα καλεμια στη συσκευασια ειναι οκ για τις χοντροδουλειες.

Πριν καθε χρηση του σκαπτικου βαζε λιγο γρασσο που εχει η συσκευασια γυρω απο τη βαση του τρυπανιου.
Μειωνει την θερμοκρασια και διατηρει τα τρυπανια/τσοκ.

Δεν εχει trickle charge mode ο φορτιστης του λιντλ Κυριακο?

Εχει προγράμμα συντήρησης...ΑΛΛΑ...
πρεπει να διαβάσει καποιο φορτίο για να στείλει ρεύματα και να καταλάβει περί τίνος (είδος μπαταρίας) πρόκειται...οπότε όπως είχα πει και απο οτι φαινεται επιβαιβεωνει και ο Κυριάκος αν δεν διαβάσει δεν θα στείλει ρεύμα...
Για αυτο τον λογο δεν προτείνετε για ολική φόρτιση μπαταρίας αλλα για μερική απο μια τιμη και πάνω δλδ...

Sent from my iPad using Tapatalk

Το εχω το εργαλειο εδω και αρκετα χρονια, ειναι μια χαρα αλλα χρησιμοποιω μονο τον τροχο. Ο λειαντηρας δεν με βολευει πολυ.

Παιδιά μια ερώτηση!
Τη ζυγαριά μπάνιου που βγάζει την ερχόμενη Πέμπτη 12/10 την έχει ξαναβγάλει προς πώληση; αν ναι την έχει κανείς να μας πει μια γνώμη αν κάνει αυτά που λέει και αν τα κάνει με ακρίβεια; κάτι λέει για μυϊκή μάζα, μάζα λίπους κλπ αλλά μου ακούγονται λίγο βερεσέ... Αν όμως όντως δίνει αξιόπιστες μετρήσεις, μπορείς να συγκρίνεις κάθε μήνα τα δεδομένα σου κι έτσι να έχεις ένα μπούσουλα. Σε αυτή την περίπτωση θα την αγόραζα. Γιατί έχω μια αντίστοιχη από Κωτσόβολο η οποία μετράει το νερό του σώματος και το λίπος και κάθε φορά που ανεβαίνω μου δείχνει άλλα... Εδώ η ζυγαριά SILVERCREST PERSONAL CARE® Διαγνωστική ζυγαριά
https://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/...deLocaleAttr=el&productId=4304&countryCode=GR

Θωμά, αν προβλέπω σωστα το όνομα σου, φαντάζομαι θα εισάγεις το ύψος σου χειροκίνητα και εκείνη με κάποιο αλγόριθμο αφού έχει μετρήσει το βάρος σου θα υπολογίζει όλα τα υπόλοιπα.
Τώρα πόσο αξιόπιστα είναι δε ξέρω.

Υποτίθεται ότι έχει δύο μεταλλικές ράγες από τις οποίες περνάει ένα μικρό φορτίο ρεύματος από το σώμα σου και κάνει κύκλωμα και μετράει εκεί κάποια πράγματα.... Αυτό που ψάχνω είναι αν είναι μαρκετινίστικα κόλπα ή αν δίνει αξιόπιστες τιμές! Μόνο κάποιος διαιτολόγος-διατροφολόγος θα μπορούσε να βοηθήσει!! Ή αν την έχει κάποιος να μας πει τη γνώμη του!

Εχει δοκιμασει κανεις τις κουκουλες αυτοκινητων του lidl? Ειναι λεπτες σαν τσιγαροχαρτο?
Εχω αγορασει τις φτηνες των 15 ευρω απο την αγορα αλλα με τον αερα και την τριβη σκιζονται πανευκολα.

Πήρε μια ο ξάδερφος μου (όχι από τα lidl) αλλά αντίστοιχα φτηνή χωρίς επενδυση μέσα και του έκανε ζημιά στο χρώμα από το τρίψιμο. Δεν σκίστηκε αλλά τα αυγουστιάτικα μελτέμια φρόντισαν να του φάει η κουκούλα το βερνίκι σε αρκετά σημεία.

Υποτίθεται ότι έχει δύο μεταλλικές ράγες από τις οποίες περνάει ένα μικρό φορτίο ρεύματος από το σώμα σου και κάνει κύκλωμα και μετράει εκεί κάποια πράγματα.... Αυτό που ψάχνω είναι αν είναι μαρκετινίστικα κόλπα ή αν δίνει αξιόπιστες τιμές! Μόνο κάποιος διαιτολόγος-διατροφολόγος θα μπορούσε να βοηθήσει!! Ή αν την έχει κάποιος να μας πει τη γνώμη του!

Μαρκετινιστικα δεν ειναι...αλλα τα αποτελεσματα διαφερουν αναλογα με το ποσο νερο εχεις πιει ή την διατροφη των προηγουμενων ημερων. Σε γενικες γραμμες παντως τα αποτελεσματα ειναι αξιοπιστα για να κανεις μια προσωπικη παρακολουθηση. Να κανεις τις μετρησεις ανα περιπου 10 μερες και την ιδια ωρα καθε φορα νηστικος.

Μολις ειδα αυτη του lidl και δεν θα κανει τιποτα απο αυτα,,,

Εγω εχω μια Omron των 70 περιπου ευρω. Για να κανει λιπομετρηση πρεπει να εχει και λαβες οπου κρατας ωστε να περναει το ρευμα απο τα πελματα μεχρι τα χερια.
Χωρις λαβες δεν δουλευει καμμια.

Εχει δοκιμασει κανεις τις κουκουλες αυτοκινητων του lidl? Ειναι λεπτες σαν τσιγαροχαρτο?
Εχω αγορασει τις φτηνες των 15 ευρω απο την αγορα αλλα με τον αερα και την τριβη σκιζονται πανευκολα.

εγω ειχα μια ημικουκουλα (ψιλη). ελιωσε απο τον ηλιο :guitarist:....ΝΑΙ. σιγα σιγα (μεσα λιγοτερο απο μηνα) το πλαστικο λεπτυνε και αλλο κια αρχισε να σχιζεται.

Μία από το praktiker που έχω από το 2003 δεν έχει πάθει τίποτα σχεδόν. Την είχα πάρει 45 ευρώ.
TNF γράφει πάνω και με σχετικά αρκετή χρήση. Μερικές φορές και έξι μήνες το χρόνο. Στο δρόμο παρκαρισμένο το αυτοκίνητο. Πρέπει να τις πουλάνε τώρα γύρω στα 60 ευρώ τις ίδιες χωρίς να είμαι σίγουρος για την ποιότητα.
H autoplus από την άλλη κατά την άποψή μου απλά πιάνει κ@λους σε όλα τα αξεσουάρ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες!
Εχω δει τις ακριβες των 60 ευρω και γιαυτο ρωταω για του Lidl που εχει σε τετοια τιμη μεγεθος και για SUV.
Oι φτηνες λεπτες ειναι για τα μπαζα... Μαλλον θα δοκιμασω του lidl ετσι να μου φυγει η απορια :))

Καλησπέρα παιδιά.Τα σετάκια με τα τρυπάνια που έχει την δευτέρα αξίζουν τίποτα?Με ενδιαφέρουν γιατί βλέπω ότι έχει αρκετά νούμερα στον κάθε τύπο.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα παιδιά.Τα σετάκια με τα τρυπάνια που έχει την δευτέρα αξίζουν τίποτα?Με ενδιαφέρουν γιατί βλέπω ότι έχει αρκετά νούμερα στον κάθε τύπο.

Αξιζουν για την τιμη που τα εχει. Αμα θελεις ποιοτητα δεν αξιζουν.