Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν ειναι μονο για σιδερα αυτα τα τροχακια, ειναι πολυεργαλειο.
Τις προαλλες εκοψα σε δευτερολεπτα -με το μαυρο δισκακι το universal- τον πατο δυο μεγαλων πλαστικων γλαστρων για να τις βαλω στον χωμα σαν προστασια καποιων φυτων που φυτεψα. (αβοκαντο:)

Τελικά πηρα το παλμικό και τον γωνιακό.
Το μόνο που τσεκαρα ήταν αν λειτουργούν και όλες τις στροφές του γωνιακού 1-6 (πολύ χρήσιμο αυτό)
Η μπαταρία είναι η 4ah τελικά.
Τεστ θα κάνω αύριο η μεθαύριο
Σημείωση σημαντική που στην αρχή με παραξένεψε αλλά από συζήτηση με τον υπεύθυνο καταστήματος έβγαλα λαγό
Όλοι οι ταμιες στα λιντλ έχουν πλέον εντολή να ανοίγουν τα εργαλεία και να τσεκαρουν τις μπαταρίες. Έχουν πολλά κρούσματα επιστροφών με το σχόλιο ότι όταν τα αγόρασαν δεν είχαν μπαταρίες.
Επειδή το μυαλό μου πάει μακριά η ερώτηση που κάνω είναι:
Αν όμως όντως είχαν;
Αν ο αγοραστής το πήρε, έβγαλε την μπαταρία, το επέστρεψε την επόμενη με το παράπονο ότι δεν έχει μπαταρία και πήρε ένα άλλο πλήρες;
Έτσι θα του μείναν 2 μπαταρίες και το εργαλείο.
Ψευτομαγκιες μεν αλλά υπάρχουν πολλοί που εκμεταλλεύτηκαν την πολιτική που είχαν τα λιντλ 1) να μην ανοίγουν τα μηχανήματα στο κατάστημα (εκτός από ένα για δείγμα - που πολλές φορές το έβλεπα λειψό) και 2) να αντικαθιστούν το μηχάνημα χωρίς καμία ερώτηση εντός 3μηνου
Προσωπικά είπα στα παιδιά να προσέχουν και τις επιστροφές του γωνιακού. Μπορεί να έχει μπαταρία αλλά να τσεκαρουν αν είναι η 4αρα η αν κάποιος αποφάσισε να αντικαταστήσει όλες τις μπαταρίες του με 4αρες και μάλιστα ολοκαίνουργιες.
Δεν ξέρω αν έκανα ζημιά αλλά δεν θα ήθελα να χαλάσει η καλύτερη πολιτική επιστροφών και σέρβις στη Ελλάδα από "ψευτομαγκιες"

Περίεργο, έχω πάρει 4 εργαλεία της σειράς 20V και όλα βέβαια είχαν μπαταρίες. Ούτε το έχω ακούσει αυτό ποτέ, μεγάλη καφρίλα ακούγεται.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Βεβαίως και είχαν. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όλα είχαν τις μπαταρίες τους όταν αγοράστηκαν.
Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ψευτομαγκιες και οι καφριλες μπορεί να επιφέρουν αλλαγές πολιτικών και μέτρα με δυσμενές αντίκτυπο στο σύνολο (αυτό είναι γενική κοινωνική αρχή που την βιώσαμε στο πετσί μας τα τελευταία 10 χρόνια - αλλά μυαλό δεν βάζουμε)

Καλοδουλευτα φίλε μου και τα 2 εργαλεία που πήρες.
Όσο για το άλλο που λες δεν είναι να απορεί κανένας. Είναι δυστυχώς μια νοοτροπία κουτοπονηριας που έχουμε σαν άνθρωποι και σαν λαός αρκετές δεκαετίες τώρα σε όλους τους τομείς και σε όλες τις δομές τις κοινωνίας μας.
Δεν είναι ότι με αυτό που γίνεται στα Lidl και οχι μόνο, κοροϊδεύουμε την πολυεθνικη και τον οποιοδήποτε, αλλα πρωτα απ όλα δε σεβόμαστε ούτε τον εαυτό μας.γι αυτό έχουμε έρθει εδώ που έχουμε έρθει τώρα και μας πατάνε όλοι.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To προηγούμενο φθινόπωρο σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης, όχι πολύ κεντρικό, παρατήρησα άνδρα μεγάλης ηλικίας, ο οποίος αποδείχθηκε στη συνέχεια Βούλγαρος, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό, να ψειρίζει συσκευασία με εργαλείο και να αφαιρεί τη μπαταρία. Σε σχετική παρατήρησή μου, δεν έδωσε καν σημασία, οπότε κάλεσα το παιδί με τα μαύρα και κατευθυνθήκαμε στο ταμείο για τα περαιτέρω. Εκεί κατάλαβα ότι ήταν Βούλγαρος και η ατυχία του ήταν ότι γνωρίζω βουλγαρικά του μίλησα στα βουλγαρικά επομένως το κατάστημα μπορούσε να προχωρήσει στις νόμιμες ενεργειες. Αλλιώς θα χρειαζόταν διερμηνέα.

Αυτούς τους ψιλικατζήδες βοηθά το γεγονός ότι τα καλάθια είναι στο βάθος, προσωπικό υπάρχει μόνο στα ταμεία και ο σεκουριτάς προτιμά να βρίσκεται κοντά στα ταμεία και να λήγει τις υποθέσεις κι όχι να κάνει τη δουλειά του.

Πάντως το μεγαλύτερο κλέψιμο γίνεται στα καλσόν και στα στα γυναικεία σλιπ, η δυσκολία ελέγχου προφανής, γι αυτό και σπανίως πλέον φέρνουν τέτοιο εμπόρευμα.

Κάποιος που έχει το ηλεκτρικό καρφωτικό μπορεί να μου πει τι πλάτος έχουν τα δίχαλα που παίρνει. Προσοχή το πλάτος όχι το μήκος που καρφώνεται.
Ρωτάω γιατί έχω πολλά δίχαλα σε 10 & 12 mm πλάτος από καρφωτικά χειρός.

Κάποιος που έχει το ηλεκτρικό καρφωτικό μπορεί να μου πει τι πλάτος έχουν τα δίχαλα που παίρνει. Προσοχή το πλάτος όχι το μήκος που καρφώνεται.
Ρωτάω γιατί έχω πολλά δίχαλα σε 10 & 12 mm πλάτος από καρφωτικά χειρός.
Νίκο σου παραθέτω φώτο από το δικό μου το ηλεκτρικό που έτυχε να έχω μια αποθηκευμένη στο κινητό μου.
30888a96accf65af29f7b50cb2c21633.jpg

Δεν μου λέει το πλάτος Κώστα ... γράφει 300 τεμ σε μήκος 25mm εγώ θέλω το πλάτος που συρταρώνει μέσα.Και απ´ότι βλέπω πρέπει να είναι λιγότερο από 10mm.

Δεν μου λέει το πλάτος Κώστα ... γράφει 300 τεμ σε μήκος 25mm εγώ θέλω το πλάτος που συρταρώνει μέσα.
Έχεις δίκιο βιαστικα και δεν το πρόσεξα

Παιδιά καλησπέρα,

και εγώ πήρα σήμερα και τον τροχό και το παλμικό. Βέβαια είχα πάρει και το προηγούμενο μικρό τροχό 12V.

Θέλω να αποφασίσω ποιος με βολεύει καλύτερα. Ο 20v τροχός είναι λίγο αρκούδι σε σχέση με τον 12V.

Καλοριζικα!
Είναι μεγάλος αλλά κόβει αυτά που δεν μπορεί το μικρό.

καλοδουλευτα παιδιά σκέφτομαι και εγώ για το παλμικο παρόλο που εχω της bosch το 12v αν το δω μπροστα μου δεν ξερω τι θα κανω

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τελικά πηρα το παλμικό και τον γωνιακό.

Οτι ηθελα να στο γραψω χθες αλλα δε προλαβα.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!!!

Τωρα για το αλλο ασχολιαστο με τους γκιοζιδες που θα κερδισουν 25 ευρω.

Παιδιά καλησπέρα,

και εγώ πήρα σήμερα και τον τροχό και το παλμικό. Βέβαια είχα πάρει και το προηγούμενο μικρό τροχό 12V.

Θέλω να αποφασίσω ποιος με βολεύει καλύτερα. Ο 20v τροχός είναι λίγο αρκούδι σε σχέση με τον 12V.

Ολα εχουν την χρηση τους αλλα εξαρταται κυριως με τις αναγκες του καθενος.
Εγω χρησιμοποιω πολυ συχνα το μικρο τροχακι και σπανιοτερα τον 20βολτο.

Απο περιεργεια, ποσο ζυγιζει και τι μηκος εχει ο 20βολτος, με την 4αρα μπαταρια επανω?
Εχω εναν που ζυγιζει 2.7κιλα και μηκος ~40 εκατοστα απο ακρη σε ακρη.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για τον γωνιακό αλλά δεν μπορώ να πάω ακόμα σε κατάστημα να τον αγοράσω.Όσοι τον αγοράσατε είχε απόθεμα ή θα περάσω όλα τα καταστήματα στην Αθήνα ;