Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ολα εχουν την χρηση τους αλλα εξαρταται κυριως με τις αναγκες του καθενος.
Εγω χρησιμοποιω πολυ συχνα το μικρο τροχακι και σπανιοτερα τον 20βολτο.

Απο περιεργεια, ποσο ζυγιζει και τι μηκος εχει ο 20βολτος, με την 4αρα μπαταρια επανω?
Εχω εναν που ζυγιζει 2.7κιλα και μηκος ~40 εκατοστα απο ακρη σε ακρη.

Μιχάλη
O 20V τρόχος από το Lidl έχει μήκος 400 mm & βάρος 2.390 gr (χωρίς το χερούλι) + το χερούλι πάει στα 2.500 gr.

Εξαιρετικο βαρος κατα την γνωμη μου ακομη και με 4αρα μπαταρια.
Τωρα το ζυγισμα που λες ειναι θεμα αλλα επειδη πρεπει να δουλευεται με 2 χερια θα σε προβληματισει ελαχιστα.

Εξαιρετικο βαρος κατα την γνωμη μου ακομη και με 4αρα μπαταρια.
Τωρα το ζυγισμα που λες ειναι θεμα αλλα επειδη πρεπει να δουλευεται με 2 χερια θα σε προβληματισει ελαχιστα.

Θα τον συνηθίσω που θα μου πάει !

Eυχαριστω Κωστα.

Αρα ο τροχος ειναι σε πολυ νορμαλ βαρος σε σχεση με ολους τους επωνυμους τροχους και ισως και ελαφρυτερος απο πολλους.

Πήρα και εγώ εχτές το παλμικό κατσαβίδι. Μόνο καλά έχω να πω για την ώρα. Η μόνη εμπειρία που είχα με κατσαβίδια καστάνιας ήταν τα αδερφάκια Makita 10.8V οπότε καταλαβένετε ότι η άποψη μου σίγουρα δεν είναι σφαιρική.

Πάντως για έναν ερασιτέχνη σαν και εμένα, για να μαστορέυω το σπίτι μου, τον κήπο μου και ότιδήποτε άλλο νομίζω πως έκανα μια πάρα πολύ καλή αγορά.

Πλέον έχω τον πρώτο-πρώτο τροχό Χ20V, το κρουστικό δραπανακατσάβιδο X20V και τώρα το παλμικό. Πέραν ότι του τροχού η μπαταρία δεν κρατάει ιδιαίτερα πολυ (εμένα είναι 3Αh) δεν έχω κανένα άλλο παράπονο. Η μόνη ανησυχία είναι αν θα έχουν τα εργαλεία δύναμη και αυτονομία σε βάθος χρόνου καθώς τώρα είναι τερατάκια.

Πήρα και εγώ εχτές το παλμικό κατσαβίδι. Μόνο καλά έχω να πω για την ώρα. Η μόνη εμπειρία που είχα με κατσαβίδια καστάνιας ήταν τα αδερφάκια Makita 10.8V οπότε καταλαβένετε ότι η άποψη μου σίγουρα δεν είναι σφαιρική.

Πάντως για έναν ερασιτέχνη σαν και εμένα, για να μαστορέυω το σπίτι μου, τον κήπο μου και ότιδήποτε άλλο νομίζω πως έκανα μια πάρα πολύ καλή αγορά.

Πλέον έχω τον πρώτο-πρώτο τροχό Χ20V, το κρουστικό δραπανακατσάβιδο X20V και τώρα το παλμικό. Πέραν ότι του τροχού η μπαταρία δεν κρατάει ιδιαίτερα πολυ (εμένα είναι 3Αh) δεν έχω κανένα άλλο παράπονο. Η μόνη ανησυχία είναι αν θα έχουν τα εργαλεία δύναμη και αυτονομία σε βάθος χρόνου καθώς τώρα είναι τερατάκια.

Με το καλό το κατσαβίδι σου.

Να είστε καλά παιδιά, τη σπαθοσέγα περιμένω τώρα πως και πως καθώς είναι το μόνο εργαλείο που μου έχεις χρειαστεί πολλές φορές. Άντε να δούμε αν θα μας κάνουν τη χάρη.

Αυτούς τους ψιλικατζήδες βοηθά το γεγονός ότι τα καλάθια είναι στο βάθος, προσωπικό υπάρχει μόνο στα ταμεία και ο σεκουριτάς προτιμά να βρίσκεται κοντά στα ταμεία και να λήγει τις υποθέσεις κι όχι να κάνει τη δουλειά του.

Πάντως το μεγαλύτερο κλέψιμο γίνεται στα καλσόν και στα στα γυναικεία σλιπ, η δυσκολία ελέγχου προφανής, γι αυτό και σπανίως πλέον φέρνουν τέτοιο εμπόρευμα.

Πάνω σε αυτό, μου έκανε θετική εντύπωση τις προάλλες που ήμουν στο ένα από τα κοντινά μου καταστήματα, ότι ο Security ήταν στο βάθος και παρακολουθούσε γενικώς την κίνηση. Μάλιστα κάποια στιγμή τον είδα που έλεγξε μια συσκευασία που αμέσως πριν είχε αφήσει πίσω στο καλάθι μια κυρία, αφού την κράταγε για μερικά λεπτά.

Προφανώς δεν είναι άξιον αναφοράς ως στατιστικό δείγμα, παρά μόνο ως μεμονωμένο παράδειγμα.

Πάνω σε αυτό, μου έκανε θετική εντύπωση τις προάλλες που ήμουν στο ένα από τα κοντινά μου καταστήματα, ότι ο Security ήταν στο βάθος και παρακολουθούσε γενικώς την κίνηση. Μάλιστα κάποια στιγμή τον είδα που έλεγξε μια συσκευασία που αμέσως πριν είχε αφήσει πίσω στο καλάθι μια κυρία, αφού την κράταγε για μερικά λεπτά.

Προφανώς δεν είναι άξιον αναφοράς ως στατιστικό δείγμα, παρά μόνο ως μεμονωμένο παράδειγμα.

μακάρι έτσι να είναι όλοι.

και στην Αγ. Παρασκευή που τους παρακολουθώ, προσέχουν πολύ. Και κάνουν και παρατηρήσεις αν κάποιος ανοίξει μια συσκευασία. Το τελευταίο χωρίς μεγάλη επιτυχία, βέβαια.

Καλημέρα, για το καρφωτικό του Lidl (PET 25 C2)που δεχεται τα καρφιά 300x32mm, έχει αγοράσει κανείς από εξωτερικό μαγαζί; Θα μπορούσατε να μου πείτε κάποια που να είναι 100% συμβατά για άμεση αγορά;

Καποια πιο μικρα stanley που εχω αγορασμενα απο πρακτικερ καρφωνονται μια χαρα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καποια πιο μικρα stanley που εχω αγορασμενα απο πρακτικερ καρφωνονται μια χαρα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.pavlatos-tools.gr/set-dichala-prokes-einhell-gia-p-1594-html
Καλημέρα αυτά έχω πάρει εγώ και είναι συμβατά
Κάπου το είχα διαβασει σε κάποιο νημα

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να είστε καλά παιδιά, τσίμπησα το σετάκι από Pavlatos-Tools.

Αυτό το Parkside τι είναι ρε παιδιά, πρώτη φορά το βλέπω...
Τοποθετούσαμε σε φίλο μια ντουλάπα σήμερα και χρειάστηκε να ανοίξουμε σε τοίχο υπογείου που ήταν όλο μπετόν κάμπισες τρύπες γθα να τη στερεώσουμε.
Ευτυχώς ειλχα πάρει και το Μakita μαζί μου κι έκανα τη δουλειά μου, γιατί αν περίμενα απ´ αυτό... :argue:
Καλό το value for money αλλά σε μηχανάκια που είναι δοκιμασμένα και που πραγματικά αξίζουν.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    316 KB · Views: 396