Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

το εχει βαψει γιατι εναι γαυρος
Μπαμπη ασε τις ιστοριες σου ... εβαλες το φαγωμενο τρυπανι στο Parkside
:flipout:

Πες τα πες τα Θανασση για να προμοταρει αυτα τα παλιο πρασινομπλε.

Ρε απατεώνες... :laugh:
Το ίδιο τρυπάνι χρησιμοποίησα, πρώτα στο Parkside, κι αφού δεν έκανε τίποτε είπα να του βάλω και τον SDS αντάπτορα μήπως κι έφταιγε το τρυπάνι.Αφού και με το SDS τρυπάνι δεν έκανε τίποτε τότε δοκίμασα στο Makita το πρώτο τρυπάνι.

Απ' το Lidl το αγόρασε ο άνθρωπος... Πρίν 2-3 χρόνια μου είπε.
Μάλιστα το πρώτο του είχε χαλάσει και πήγε και του το αλλάξανε.

Απ' το Lidl το αγόρασε ο άνθρωπος... Πρίν 2-3 χρόνια μου είπε.
Μάλιστα το πρώτο του είχε χαλάσει και πήγε και του το αλλάξανε.

Εγώ δεν το θυμάμαι εδώ στο Εllada να το είχε φέρει. Ίσως να κάνω & λάθος.
Πάντως η εξωτερική του εμφάνιση (το ντιζάιν του !!!) είναι σαν αυτά που πουλούσαν στις λαϊκές αγορές οι ερχόμενοι από χώρες του Ανατολικού μπλοκ πριν κάποια (πολλά) χρόνια.
Μήπως το είχε φέρει από άλλη χώρα ? Μήπως αυτό που του χάλασε ήταν διαφορετικό μετά δεν είχαν & του έφεραν από άλλο κατάστημα της Ευρώπης ?

Αλλά τι σκας, μήπως θέλεις κάτι τέτοιο για να αγοράσεις ? !!!!

Όχι, το πήρε απ´το Lidl... Επιμένει.
Αν δεν το είχε πάρει απ´αυτούς υπήρχε περίπτωση ποτέ να του το αλλάξουν; Και το δεύτερο που το βρήκαν;

Όχι, το πήρε απ´το Lidl... Επιμένει.
Αν δεν το είχε πάρει απ´αυτούς υπήρχε περίπτωση ποτέ να του το αλλάξουν; Και το δεύτερο που το βρήκαν;

Tο ίδιο λέμε Μr Babis.
Nα πήρε ο άνθρωπος ένα δράπανο από το Lidl εδώ στο Ellada & να ήταν "Φιατ 124". Mετά να του χάλασε (όπως σου είπε) να μην υπήρχε πλεόν άλλο το ίδιο ή να είχε εξαντληθεί & να του έφεραν από άλλο "ευρωπαικό" Lidl π.χ. "Seat 124".

Η εξωτερική του εμφάνιση δεν μοιάζει με τίποτα για εργαλείο που σου λέει ότι το πήρε πριν 2-3 χρόνια πάντως.

Πράγματι και μένα μου είχαν στείλει ένα σκουπάκι που προοριζόταν για την Αγγλική αγορά. Δεν είχε κυκλοφορήσει εδώ.
Μάλιστα είχε μέσα και ανάλογο EU plug πρόσθετο.

Ππ]
9bf3e1.jpg
[/url]

Αυτά πάντως δεν άντεξαν...

καλησπέρα και καλώς σας βρήκα

Ξερει καποιος να μου πει αν πρόφατα ειχε βγάλει προσφορά το 20V δραπανοκατσάβιδο? και εάν ναι.... προκειται να το ξαναβγάλει συντομα?

ή εστω αν εχει δει στοκ σε καποιο μαγαζί εντός αττικής?

Παλμικό κατσαβίδι, όπως το αναφέρει, 20ν έχει 4-5 στο λιντλ του Ρέντη, που είναι απέναντι από τα village cinemas. 49,90 και τα είδα σήμερα το πρωί. Με μπαταρία που κάνει για όλη τη σειρά των 20ν

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Αν θυμάμαι καλά πριν 1-1,5 μήνα το είχε βγάλει με έκπτωση σε περιορισμένο στοκ και σε λίγα καταστήματα.
Δεν νομίζω ότι θα βρεις ή ότι θα το ξαναβγάλει σύντομα.
Εκτιμώ ότι σειρά έχουν σύντομα το αντίστοιχο κρουστικό και η σπαθοσεγα.
Αν όντως βγάλει το κρουστικό ίσως σε βολεύει καλύτερα. Είναι περίπου ίδιο μ αυτό που ψάχνεις και έχει πρόσθετα την κρούση και 5Ν μεγαλύτερη ροπή. (40 έναντι 35)

Κανονικά το 20V δραπανοκατσαβιδο το είχε βγάλει μέσα Νοεμβρίου του 2017. Συμφωνώ με το φίλο πιο πάνω, να πας στο κρουστικο καλύτερα που θα μπορείς να κάνεις και τα 2.και να βιδώνεις και να τρύπας με κρούση. Και εγώ θέλω το 20V και το περιμένω από πέρσι.Πιστευω και εγώ ότι σύντομα θα το βγάλει το κρουστικο και σίγουρα προηγείται του απλού.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.... παλμικό και γωνιακό το αγόρασα από Ρεντη την περασμένη βδομάδα , θα περιμενω το κρουστικό τοτε.... αρκει να είναι 20V για τη συμβατότητα των μπαταριων

επίσης θα περιμένω την επαναφορτιζόμενη ΣΕΓΑ....