Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είναι της ίδιας σειράς.οι μπαταριες ειναι συμβατες.τουλαχιστον μέχρι τώρα δεν δείχνει ότι έχει αλάξει κάτι. Έχει βγάλει βέβαια μια καινούργια σειρά brushless professional τα λέει η Parkside αλλά δεν νομίζω να έρθει ακόμα. Έτσι κι αλλιώς 1- 2 εργαλεία έχει βγάλει μόνο.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μη σε απασχολεί αυτό. Όλα τα εργαλεία της 20βολτης σειράς παίρνουν τον ίδιο τύπο μπαταρίας. Απλά να θυμάσαι ότι είναι ερασιτεχνικά εργαλεία και έχουν όρια αντοχής στην πολύωρη χρήση.

Το μικρό κολλητήρι από το Lidl παρέδωσε το πρωί με το κόλλημα στο φωτιστικό το πνεύμα του.
Έγινε επιστροφή στο κατάστημα κ επειδή ήταν εντός 3μηνου πήρα άμεσα τα χρήματα πίσω (12,99 ) χωρίς πολλές ερωτήσεις κ χρονοβόρες αναβολές.

Μπράβο ξανά στην πολιτική τους, κρίμα για το εργαλειάκι γιατί βγήκε προβληματικό.

Κώστα αυτό εννοείς?
Όταν λες παρέδωσε πνεύμα δεν λειτουργεί καθόλου η δείχνει το φωτάκι από κόκκινο ότι γίνεται πράσινο αλλά δεν ζεσταίνεται η μύτη?
b9769ac99f1c64fb97fd30bd8a51be1d.jpg

Αυτό. Μια άναβε το ledaki (φακός) μπροστά μια έσβηνε (=μια ζέσταινε μια όχι).
Δεν με βόλευε & η εργονομία του σε όλα τα σημεία που ήθελα οπότε το πήρε το ποτάμι.
Η αγορά του είχε γίνει 16/4.

Aυτο το κανει οταν ειναι στα τελειωματα η μπαταρια. Αν εχει καει η αντισταση δεν θα αναβε καθολου.

Το κολλητηρι αυτο θελει προσοχη στην φορτιση, να πατανε τα βυσμαστα σωστα γιατι αλλιως χανεται η επαφη και δεν φορτιζει.

Εμένα είχε χαλάσει η μύτη και ενώ άναβε πράσινο το λαμπάκι δεν ζεσταινοταν η μύτη. Μου έστειλαν άλλο και η καινούργια μύτη δούλευε και στα 2.μου ήρθε σήμερα και άλλη μια μύτη από aliexpress και δουλεύει μια χαρά και τώρα έχω 2.Δεν ξέρω εσένα ίσως είναι και κάτι άλλο.Παντως αν ξυστει λιγο η μύτη και χάσει την επικάλυψη που έχει δεν δουλεύει.εγω έτσι το έβγαλα off και νόμιζα ότι χάλασε,αλλά ήταν η μύτη.

Όχι δεν ήταν θέμα φόρτισης ή μύτης. Κάτι μέσα δεν έκανε καλή επαφή. Μόλις το πιεζα μονόπαντα άναβε το led κ ζέσταινε. Μόλις του άλλαζα ελάχιστα θέση έσβηνε κ σταματούσε να ζεσταίνει.

Νιρβάνα 94 στο τέλος της Λιοσίων. Στην εθνική.
Έχει στο φυλλάδιο κάποια μικροεργαλεια, την ηλεκτρική πλάνη και το ηλεκτρικό καρφωτικο.

Δεν έχω το φυλλάδιο. Το έχει ανεβάσει καποιος στο insomnia στις προσφορές εκτός τεχνολογίας. .

Ξαναφερνει και ρουχα εργασιας και ελπίζω να προλαβω το σορτσακι που εξαφανιστηκε την προηγούμενη φορα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Eμενα η σκουπα με την πριζα για εργαλεία

Είναι πάρα πολύ καλή για τα λεφτά της αξίζει, πάρτη. Εγώ πρόλαβα και την πήρα στην Black Friday στα 50 ευρώ (....super deal!!!!), και την έχω καταευχαρηστηθεί. :a0210:

Ξαναφερνει και ρουχα εργασιας και ελπίζω να προλαβω το σορτσακι που εξαφανιστηκε την προηγούμενη φορα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρε το και με ενα νουμερο μεγαλυτερο, με ζωνη ειναι τελειο, και οι τσεπες αντεχουν πολυ........