Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και εγώ στο μυαλό μου έτσι το φανταζόμουν Μιχάλη ...να φυσάει από το μέσα μέρος του φίλτρου δια μέσου της τρύπας επάνω και να σπρώχνει να σκουπίδια ώστε να ξεκολλάνε από το φίλτρο και να πέφτουν στον κάδο.
Στις οδηγίες όμως δεν περιγράφει κάτι τέτοιο.

Τα σφιγκτηρακια που εφερε το λιντλ αυτη την βδομαδα μου φανηκαν πολυ καλα.
2.99 καθε σετ, ενα σετ με 4 μικρα και ενα σετ με 2 μεγαλυτερα.

Τα σφιγκτηρακια που εφερε το λιντλ αυτη την βδομαδα μου φανηκαν πολυ καλα.
2.99 καθε σετ, ενα σετ με 4 μικρα και ενα σετ με 2 μεγαλυτερα.
Μια χαρά είναι. Πήρα από δύο σετάκια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μικρά είχα από την προηγούμενη φορά ... τα μεγαλύτερα πήρα και είναι αρκετά καλά με ωραίο "πάτημα".
Και η ολόσωμη φόρμα είναι πολύ καλή την έχω 1-2 χρόνια τώρα για όταν κόβω χόρτα γιατί δεν κολλάνε εύκολα επάνω.

Mιας και μιλαμε για σφιγκτηρες, να πω οτι κατα την γνωμη μου οι καλυτεροι που εχω δοκιμασει ειναι οι Bessey για σφιγκτηρες μαραγκου (F-clamps) και οι Irwin για σφιγκτηρες σκανδαλης και ελατηριου.
Μια μεση προς καλη ποιοτικη κατασταση ειναι οι σφιγκτηρες της wolfcraft. Οι σφιγκτηρες του Lidl, που εχω αρκετους και ειναι αποδεκτοι ποιοτικα, ειναι επαρκεις για τις ερασιτεχνικες εργασιες μας.

Οι pro ναι, οι απλοί έτσι κ έτσι.
Σφιγκτήρες από το Lidl ήθελα να πάρω κ εγώ αλλά σε κάνα δυο που πήγα την Παρασκευή είχαν όλοι φύγει.

Δεν έχω Irwin για να ξέρω.
Έχω αρκετούς κ τεράστιους Stanley fatmax.
Όντως αυτοί είναι άκρως επαγγελματικοί. Ότι σφίξουν δεν το αφήνουν με τίποτα.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Mιας και μιλαμε για σφιγκτηρες, να πω οτι κατα την γνωμη μου οι καλυτεροι που εχω δοκιμασει ειναι οι Bessey για σφιγκτηρες μαραγκου (F-clamps) και οι Irwin για σφιγκτηρες σκανδαλης και ελατηριου.
Μια μεση προς καλη ποιοτικη κατασταση ειναι οι σφιγκτηρες της wolfcraft. Οι σφιγκτηρες του Lidl, που εχω αρκετους και ειναι αποδεκτοι ποιοτικα, ειναι επαρκεις για τις ερασιτεχνικες εργασιες μας.

Επιτρέψτε μου μια παρέμβαση: Σε σφιγκτήρες σκανδάλης και ελατηρίου οι stanley που έχω είναι καλύτεροι από τους αντίστοιχους irwin, και ποιο εύχρηστοι κιόλας...

https://www.xristoueshop.gr/sfigkthras-fatmax-typoy-l-stanley-300cm-fmht0-83235.html

https://www.baxevanos.gr/products.asp?id=1416&category=220

Όταν δε τους είχα αγοράσει τους stanley τους είχα πετύχει σε προσφορά και ήταν και ποιο οικονομικοί από ότι οι irwin, και θεωρούσα τους irwin καλύτερος από θέμα ονόματος. Στην πράξη όμως διαψεύστηκα ...

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Επιτρέψτε μου μια παρέμβαση: Σε σφιγκτήρες σκανδάλης και ελατηρίου οι stanley που έχω είναι καλύτεροι από τους αντίστοιχους irwin, και ποιο εύχρηστοι κιόλας...

https://www.xristoueshop.gr/sfigkthras-fatmax-typoy-l-stanley-300cm-fmht0-83235.html

https://www.baxevanos.gr/products.asp?id=1416&category=220

Όταν δε τους είχα αγοράσει τους stanley τους είχα πετύχει σε προσφορά και ήταν και ποιο οικονομικοί από ότι οι irwin, και θεωρούσα τους irwin καλύτερος από θέμα ονόματος. Στην πράξη όμως διαψεύστηκα ...

Kωστα αυτοι της Irwin που εχεις στο λινκ ΔΕΝ ειναι οι αντιστοιχοι με τους στανλευ fatmax που λες. Oι αντιστοιχοι ειναι οι Irvin heavy duty, βλεπε φωτο που ειναι αλλη κλαση.
100-770_base.jpg

Για την ιστορια η δυναμη συγκρατησης των σφιγκτηρων των λινκ που εχεις βαλει ειναι η ιδια. Η δυναμη του heavy duty irwin ομως ειναι η διπλασια.

Παντως σαν γενικοτερη αισθηση αλλα και λειτουργια οι irwin μου φανηκαν καλυτεροι απο τους stanley. Bεβαια αυτα ειναι υποκειμενικα. Αντικειμενικο ειναι μονο το ποσο πολυ και καλα σφιγγει ο καθενας.

Παρα πολυ καλα σφιγκτηρακια σκανδαλης αλλα και ελατηριου ειναι και αυτα της Dremel. Τα πιο καλοκατασκευασμενα και ποιοτικα απ'ολα. Ειναι ομως περιορισμενων δυνατοτητων λογω μεγεθους.

Γυρνώντας σήμερα Κυριακή από την παραλία έκανα μια στάση για λιγκουίνι (σε πολύ καλή τιμή/ποιότητα πάντα) στο Lidl Γλαύκου & εκεί βρήκα τα σφικτήρια. Ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα στην Πάτρα λόγω εκπτώσεων.

....Έτσι κατά λάθος έπεσαν μέσα στο καλάθι μου τα πιο μεγάλα.
Έχουν πολύ καλό άνοιγμα, σφίγγουν πολύ δυνατά & τιμή χώμα 2,99 . Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Βρήκε κάποιος το πολυεργαλείο που έχουν προσφορά; Εδώ δυστυχώς δεν εμφανίστηκε στα καταστήματα..

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γυρνώντας σήμερα Κυριακή από την παραλία έκανα μια στάση για λιγκουίνι (σε πολύ καλή τιμή/ποιότητα πάντα) στο Lidl Γλαύκου & εκεί βρήκα τα σφικτήρια. Ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα στην Πάτρα λόγω εκπτώσεων.

....Έτσι κατά λάθος έπεσαν μέσα στο καλάθι μου τα πιο μεγάλα.
Έχουν πολύ καλό άνοιγμα, σφίγγουν πολύ δυνατά & τιμή χώμα 2,99 . Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Καλησπέρα, πήρα και εγώ τους συγκεκριμένους.

Τα πρώτα "δαγκώματα" ήταν πολύ δυνατά, όμως οφείλω να πω ότι μετά από λίγη χρήση που τους έκανα έχασαν από τη δύναμη τους.

Το καταλαβαίνω γιατί όλους μου τους σφικτήρες τους έχω κάθετα τοποθετημένους να δαγκώνουν ένα λεπτό φύλλο αλουμινίου (όπως στη φωτογραφία σου, αλλά κάθετα), οι συγκεκριμένοι, μετά από 2 ώρες που τους άφησα να πιέζουν δύο κομμάτια ξύλου (σύνολο 3cm) τώρα πια δε δαγκάνουν σωστά το αλουμίνιο και πέφτουν...

με χάλασε λίγο αυτό άλλα εφόσον τους πήρα για να πιέζω μεγαλύτερα μεγέθη δεν έγινε και τίποτα, κουβέντα να γίνεται.

Καλησπέρα, πήρα και εγώ τους συγκεκριμένους.

Τα πρώτα "δαγκώματα" ήταν πολύ δυνατά, όμως οφείλω να πω ότι μετά από λίγη χρήση που τους έκανα έχασαν από τη δύναμη τους.

Το καταλαβαίνω γιατί όλους μου τους σφικτήρες τους έχω κάθετα τοποθετημένους να δαγκώνουν ένα λεπτό φύλλο αλουμινίου (όπως στη φωτογραφία σου, αλλά κάθετα), οι συγκεκριμένοι, μετά από 2 ώρες που τους άφησα να πιέζουν δύο κομμάτια ξύλου (σύνολο 3cm) τώρα πια δε δαγκάνουν σωστά το αλουμίνιο και πέφτουν...

με χάλασε λίγο αυτό άλλα εφόσον τους πήρα για να πιέζω μεγαλύτερα μεγέθη δεν έγινε και τίποτα, κουβέντα να γίνεται.

Θα τους τσεκάρω κ αν μου κάνουν πρόβλημα επιστροφή κ αγορά .....μπανάνες.

Ελατηριο απο τενεκε Καλκουτας....:flipout:

Μπορώ να τους επιστρέψω χωρίς το πλαστικό κουτάκι;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορώ να τους επιστρέψω χωρίς το πλαστικό κουτάκι;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
άνετα δεν κολλάνε σε αυτα

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόνο να θυμηθείς να πάρεις & την απόδειξη αγοράς μαζί σου.
Αν έχεις πληρώσει με μετρητά θα πάρεις άμεσα τα χρήματα σου πίσω.
Αν έχεις πληρώσει με κάρτα θα χρειαστεί να έχεις την κάρτα μαζί σου & θα δεις τα χρήματα στον λογαριασμό σου σε 2 εργάσιμες ημέρες.

Θα τους τσεκάρω κ αν μου κάνουν πρόβλημα επιστροφή κ αγορά .....μπανάνες.

Τελικά τι έγινε τους τσεκάρησες, και .... αγόρασες μπανάνες ή όχι; Εγώ πάντως δεν εντόπισα κάτι... Τώρα εάν το παρακάνεις με το άνοιγμα νομίζω κάπου είναι φυσιολογικό....

Τελικά τι έγινε τους τσεκάρησες, και .... αγόρασες μπανάνες ή όχι; Εγώ πάντως δεν εντόπισα κάτι... Τώρα εάν το παρακάνεις με το άνοιγμα νομίζω κάπου είναι φυσιολογικό....

Είμαι"εκτός" ακόμα. Έχουμε 3 μήνες περιθώριο άλλωστε.