Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ πάντως τους επέστρεψα και πήρα ένα νέο ζευγάρι τους ίδιους. Με την πρώτη ευκαιρία θα τους τσεκάρω, η αλήθεια είναι πως η τιμή τους είναι λαχταριστή.

Μπράβο στο LIDL όμως για την πολιτική των επιστροφών του, σε 2 λεπτά με την απόδειξη μου είχα ξεμπερδέψει, κύριος.

Οι δικοί μου σφιγκτήρες για την ώρα "κρατάνε" σφικτά ακόμα.
Φυσικά & δεν θέλουν να τους παραβιάσεις στο επάνω όριο τους γιατί το ελατήριο τους ίσως θα αποκτήσει μόνιμη παραμόρφωση (λόγω Καλκούτας που λέει & ο Νεκτ).

Για την ώρα τους κρατάω.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τώρα εάν το παρακάνεις με το άνοιγμα νομίζω κάπου είναι φυσιολογικό....

Πρεσάρισα σύνολο μια επιφάνεια 3cm για περίπου 2 ώρες, μετά από αυτό έχασαν λίγο το δάγκωμα τους σε πολύ λεπτότερες επιφάνειες.

Ίσως να είναι φυσιολογικό ίσως και όχι. Φυσικά και δε συζητάμε να τους "κακοποιήσεις" και να τους ανοίγεις τόσο ώστε να ακουμπούν τα χερούλια τους...

καλημέρα μας παίδες!

Και η ολόσωμη φόρμα είναι πολύ καλή την έχω 1-2 χρόνια τώρα για όταν κόβω χόρτα γιατί δεν κολλάνε εύκολα επάνω.
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ !
Αυτη ειναι η σωστη φορμα για εσενα!!!!!!!!!

DSCN1823 (Large).JPG

Ελατηριο απο τενεκε Καλκουτας....:flipout:

Εσυ ....γκουχ, γκουχ,............δεν πρεπει να .....γκουχ, γκουχ, ........μιλας για ελλατηρια!!!!!!!
(Ειμαι κωλοπαιδο το ξερω)

Και τα μανταλακια απο χειροτερης ποιοτητας ελατηριο ειναι, αλλα την δουλεια τους την κανουν!
Tι περιμενουμε απο σφιγκτηρακια των 70 λεπτων δηλαδη? :)))

Βροχή εργαλείων την άλλη βδομάδα στο ιταλικό.
Τα νέα 12βολτα δισκοπριονο με δυνατότητα κλίσης 45 και παλμικό.
2 τριβεία
Ραντιαλ φαλτσοπριονο
Σκαπτικό
20βολτο πολυμηχανήμα με 4 κεφαλές δραπανο-σεγατσα-τριβειο-πολυεργαλειο (έχει ξαναβγεί σε 14βολτη και 16βολτη έκδοση αλλά πρώτη φορά στην 20βολτη σειρά)
Καβαλέτο βάση για φαλτσοπριονο (αυτή την καλοβλεπω)
Και διάφορα άλλα κοκοψονια
Είμαι περίεργος αν και τι θα φτάσει εδώ
https://www.lidl.it/it/non-food.htm?id=514&week=2
Πάντως στην ιστοσελίδα με τα μανιουαλ ακόμα δεν έχει βγει τίποτε από τα καινούργια ούτε καν στα ιταλικα

Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχουν ενταχθεί στα ελληνικά μανιουαλ η βάση του ραντιαλ, το νέο ραντιαλ και το σκαπτικό. Κρίμα γιατί όντως η βάση θα γινόταν ανάρπαστη.
Αντίθετα έχουν ενταχθεί στη ελληνική έκδοση του lidl-servic τα δύο 12βολτα (δισκοπριονο και κρουστικό κατσαβίδι) καθώς και το 20βολτο τετρακέφαλο πολυμηχανημα, οπότε πιθανόν την άλλη βδομάδα θα τα δούμε στα ράφια.

Σήμερα ήταν η δεύτερη φορά που για ανεξηγητο λόγο το 20volt παλμικό του Lidl πατώντας τη σκανδάλη δε δούλευε.

Ενώ η μπαταρία και τις 2 φορές ήταν φορτισμένη. Φτιάχνει πατώντας της σκανδάλη απανωτά 3-4 φορές μέχρι να ξανανιώσει...

Ούτε ζεσταμενο ήταν ούτε τίποτα.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιστροφή στην μαμά του. Θα στο ξανακάνει.
Το θέμα είναι που είναι η απόδειξη.... Παίζει να την πέταξα μαζι με κάτι αποδείξεις από βενζίνες...φτου σου Αλέκο...

Ε δεν πειραζει, βαλτο στην ακρη για ανταλλακτικα. Παρε ενα καινουργιο, αλλωστε με τη τιμη αυτη τζαμπα ειναι...:grandpa:

:chinese::fahne90:

Χαχαχαχα

Τη βρήκα βρε, αμέσως να με ξεκινήσετε ψιλό γαζί!!

Είχα πάρει και κάτι πινέλα ο μπαγασας.
645e5093dcfa97a5dbbcf5e792e044d0.jpg

Εγώ αυτό που κάνω σε κάτι τέτοιες αγορές είναι να βάζω την απόδειξη μέσα στο κουτί του "εργαλείου" και αμέσως στην αποθήκη.. Άλλο να ψάχνεις ένα κουτί κι άλλο ένα χαρτάκι..

Same Sh1t... Different Day

Τη συγκεκριμένη απόδειξη την είχα καταχωνιασει για να μη τη δει η γυναικα.

Έφυγε email στη Χιούστον, πιστεύω να τα βλέπουν και να μου απαντήσουναλλιως τηλεφωνικά.

Θυμίστε μου παρακαλώ τι έχουμε πει για το μικρό πιεστικό (αυτό που έχει τώρα με τα 50 )... Χρειάζομαι κάτι ελαφρύ για πλύσιμο μηχανής/αυτοκινήτου/μπαλκονιού και των σκαλιών στο κτίριο όπου νοικιάζω τώρα... Αξίζει?