Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το εργαλείο αυτό το αγόρασα καινούργιο από τα lidl Πειραιά για το εξοχικο!
Το άνοιξα χτες, μετα από 3 μήνες και είναι στην κατάσταση που το βλέπετε.
Εμφανώς χρησιμοποιημενο ,δεν κάνανε τον κόπο ούτε να το καθαρίσουν καλά,και ποιος ξέρει σε τι κατάσταση.
Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα ,απλά σας το αναφέρω για την ιστορία.
Συμπεράσμα ........ πότε αγορά εργαλείων από το lidl χωρίς να τα ανοίξετε ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΟΥΣ!:violent-smiley-030:

Attachments

• 20180814_144548.jpg
    20180814_144548.jpg
    80.4 KB · Views: 203
  • 20180814_144442.jpg
    20180814_144442.jpg
    89.6 KB · Views: 200
  • 20180814_144434.jpg
    20180814_144434.jpg
    85.7 KB · Views: 199
  • 20180814_144413.jpg
    20180814_144413.jpg
    84 KB · Views: 199
  • 20180814_144337.jpg
    20180814_144337.jpg
    74.7 KB · Views: 197
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το εργαλείο αυτό το αγόρασα καινούργιο από τα lidl Πειραιά για το εξοχικο!
Το άνοιξα χτες, μετα από 3 μήνες και είναι στην κατάσταση που το βλέπετε.
Εμφανώς χρησιμοποιημενο ,δεν κάνανε τον κόπο ούτε να το καθαρίσουν καλά,και ποιος ξέρει σε τι κατάσταση.
Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα ,απλά σας το αναφέρω για την ιστορία.
Συμπεράσμα ........ πότε αγορά εργαλείων από το lidl χωρίς να τα ανοίξετε ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΟΥΣ!:violent-smiley-030:
ΠΟΤΕ,

Να ρωτήσω κ εγώ τους φίλους από την Κρήτη,αν σε κάποιο κατάστημα στην Κρήτη δείτε το μεγάλο δισκοπριονο ξύλου, πείτε το,το ψάχνω εδώ κ καιρό.Ξερω ότι αυτές τις μέρες θα "ξεστοκαρουν" εργαλεια,ανάλογα με τα αποθέματα του κάθε καταστήματος.

Μου θύμισε την ιστορία με τις μπαταρίες που πλέον τις ελέγχουν.
Η καλή πολιτική επιστροφών του λιντλ προβλέπω ότι σε λίγο θα τελειώσει με κύριο υπαίτιο την βλαχομαγκια μας.
Το πιθανότερο Νεκτάριε είναι ότι κάποιος που θεωρεί τον εαυτό το πανέξυπνο να αγοράσει το συγκεκριμένο καινούργιο, να το πήγε σπίτι, να έβαλε στην συσκευασία το παλιό δικό του και να το επέστρεψε την επόμενη μέρα παίρνοντας τα λεφτά του πίσω, ολοχαρος που κορόιδεψε τους Γερμαναραδες.
Το έχω ξαναπεί
Όταν λίγοι δεν τηρούν τους κανόνες τότε οι κανόνες αλλάζουν σε βάρος ολων

Οκ manos αν το πετύχω σε ένα από τα 4 του Ηρακλείου θα σε ειδοποιήσω. Υποθέτω εννοείς το 1350 ρεύματος.
Φίλε μου,καλά που με ρώτησες διότι μάλλον το έκανα το λαθάκι μου.Το φαλτσοπριονο ξύλου ψάχνω (https://m.youtube.com/watch?v=p8OKMmDK0_s#).
Έχω το μικρότερο ξαδερφάκι του, που ομως δεν ειναι συρομενο.

Οκ αλλά αν θέλεις το radial ίσως να περιμένεις λίγο. Βγήκε πριν 2 βδομάδες στο ιταλικό λιντλ το νεότερο μοντέλο 2000w και με 7,5 η 8 cm βάθος κοπής. Εγώ θα το έχω υπόψη. Πάντως την προηγούμενη βδομάδα είχαν ξεσκαρταρισμα κάθετου δραπανου χωρίς όμως αγοραστικό ενδιαφέρον.

Αν βρω κάπου στη Κρήτη το radial, θα το πάρω κ ας μην είναι το καινούριο μοντελο.Αλλιως ελπίζω να ακολουθήσουμε κ εδώ μετά την Ιταλία.
Σχετικά με το κάθετο δραπανο,σήμερα στο κατάστημα Ακρωτηρίου στα Χανιά,είχε καμία δεκαριά. Ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια.

Οκ αλλά αν θέλεις το radial ίσως να περιμένεις λίγο. Βγήκε πριν 2 βδομάδες στο ιταλικό λιντλ το νεότερο μοντέλο 2000w και με 7,5 η 8 cm βάθος κοπής. Εγώ θα το έχω υπόψη. Πάντως την προηγούμενη βδομάδα είχαν ξεσκαρταρισμα κάθετου δραπανου χωρίς όμως αγοραστικό ενδιαφέρον.

Ποσο το ειχαν?
Το εχουν ακομα????

Αν εννοείς το κάθετο δράπανο Κυριάκο, το είχαν νομίζω στα 60 . Δεν ξέρω αν έχουν ακόμα, πάντως το Σάββατο που πήγαμε με την κυρά για ψώνια είχε πάρα πολλά. Όμως δεν του έδιναν σημασία...
Αν εννοείς το ραντιαλ το είχαν στο ιταλικό στα 120 . Εδώ δεν ξερω πότε θα έρθει και πόσο θα το βάλουν

Έχω το συρόμενο φαλτσοπρίονο στην κούτα του εδώ και ένα χρόνο περίπου. Επειδή δε με βλέπω να το χρησιμοποιώ σύντομα όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
Έχει δουλέψει 10 δευτερόλεπτα για να δώ ότι δουλεύει!

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

To καθετο το καθετο! Σε ποιο νομο εισαι???
Στα Χανιά,αν σε ενδιαφερει,στο καταστημα στο Ακρωτήρι,είχε σήμερα καμία 10αρια.