Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μιχαλη εννοει ποτέ απο τα λιντλ. Γνωστος για την αντιλιντλικη του συμπεριφορα.
Χαχαχαχαχαχαχα

Άδικο έχει ο άνθρωπος?
Τώρα είμαι Ιεράπετρα. .....αν το πάω αύριο και τους το τρίψω στη μούρη θα βγάλω άκρη ή θα χαλασω την διάθεση μου?

Εννοείται αν θέλεις κάτι από Ηρακλειο πες το.
Όμως αφού έχεις συγγενείς με μεταφορική Ρέθυμνο, γιατί δεν τους λες να πάνε να το πάρουν τώρα (το Ρέθυμνο έχει ενταχθεί στο τουριστικό ωράριο και είναι ανοιχτά σήμερα)
Το βάζουν στο βραδινό καράβι και το παραλαμβάνεις αύριο στις 7 το πρωί από Πειραιά.
Πάντως ξανασκεψου το. Καλή η τιμή αλλά δεν έχει και καμιά καλή κριτική το κολωνατο του λιντλ βρε Κυριάκο. Είσαι σίγουρος ότι το θέλεις;

Έχω το συρόμενο φαλτσοπρίονο στην κούτα του εδώ και ένα χρόνο περίπου. Επειδή δε με βλέπω να το χρησιμοποιώ σύντομα όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
Έχει δουλέψει 10 δευτερόλεπτα για να δώ ότι δουλεύει!
Έχεις pm φίλε μου

Προσθήκη στο καλάθι 12v impact Και δισκοπρίονο .Ταινιολειαντήρας και παίζει και το 18v multi Αλλά μάπα μου φαίνεται το έχει πάρει κανείς πριν;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για καποιον που χρησιμοποιει εργαλεια αραια και που, θεωρω οτι το multi εχει αξια. Προσωπικα προτιμω καθε εργαλειο χωριστα.

Τα τραπεζακια ειναι χρησιμα αλλα θελω μονο ενα. Οποιος παρει το σετ αλλα χρειαζεται μονο τα δυο, αγοραζω το ενα.

Έχω το 16βολτο multi. (To 20v νομίζω πρώτη φορά το φέρνει)
Χρησιμοποίησα πολλές φορές την σπαθοσεγα σε κλαδιά και κάδρονια. Εύχρηστη και ικανοποιητική είναι αλλά όχι με πριονολαμες parkside.
Επίσης πολύ βολική είναι η κεφαλή του πολυεργαλειου που προσαρμόζεις τα εξαρτήματα με μοχλό χωρίς εργαλεία.
Το δραπανο με ροπή 12βολτου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το ίδιο και η κεφαλή τριγωνικου τριβειου.

Αυτο ειναι κρουστικο πιστολετο με συστημα SDS plus, αν θες διατρηση σε μπετον μεχρι 10μμ τοτε αυτο ειναι πολυ καλυτερο απο το κοινο 20βολτο κρουστικο.

Αυτό το 12ν κατσαβίδι με 90αρα ροπή και κόστος 40 είναι πρόκληση.
Το ίδιο και το πριόνι με 45μοιρες φαλτσοκοπης που το αντίστοιχο 500αρι ηλεκτρικό δεν την έχει
Άσε που οι μπαταρίες είναι της ίδιας σειράς με το 12βολτο σβουρακι.
Δεν ξέρω αν θα το κάνω το λάθος
Ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει κανένα βίντεο γι αυτά τα δύο;

Το multi το προηγούμενο ,το έχω κ εγώ.Μια χαρά εργαλείο είναι,κ βολικοτατο (Εκτός ίσως την σεγα που την κρατάς κάπως περιεργα).Εάν δεν ήθελα να ξοδεψω αυτη τη περιοδο για ένα φαλτσοπριονο radial ή αν δεν ειχα καθολου το multi,θα το χτυπαγα χαλαρα μιας κ ειναι 20v

Με το επαναφορτιζόμενο δισκοπριονο για τα λεφτά του είναι καλό η να περιμένω για το πιο μεγάλο.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτό το 12ν κατσαβίδι με 90αρα ροπή και κόστος 40 είναι πρόκληση.
Το ίδιο και το πριόνι με 45μοιρες φαλτσοκοπης που το αντίστοιχο 500αρι ηλεκτρικό δεν την έχει
Άσε που οι μπαταρίες είναι της ίδιας σειράς με το 12βολτο σβουρακι.
Δεν ξέρω αν θα το κάνω το λάθος
Ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει κανένα βίντεο γι αυτά τα δύο;

Eιναι οντως προκληση. Εχει και δυο ταχυτητες που κατα την γνωμη μου ειναι απαραιτητες σε ενα παλμικο κατσαβιδι. Κανενα απο 12βολτα παλμικα που εχω δεν εχουν 2 ταχυτητες.
Η ροπη του ειναι μετρια συγκρινομενη με αντιστοιχα 12βολτα παλμικα που εχουν >120Νm ροπης, αλλα αυτο ειναι εντελως δευτερευον μπροστα στο value for money αυτου του εργαλειου.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Με το επαναφορτιζόμενο δισκοπριονο για τα λεφτά του είναι καλό η να περιμένω για το πιο μεγάλο.

Αυτο εξαρταται αποκλειστικα απο το εαν σε βολευει ο μικρος 85μμ δισκος που εχει περιορισμενο βαθος κοπης. Εαν το βαθος κοπης σε ικανοποιει, δεν βλεπω τον λογο να πας στο μεγαλυτερο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτο εξαρταται αποκλειστικα απο το εαν σε βολευει ο μικρος 85μμ δισκος που εχει περιορισμενο βαθος κοπης. Εαν το βαθος κοπης σε ικανοποιει, δεν βλεπω τον λογο να πας στο μεγαλυτερο.

Μιχάλη δεν ξέρω μέχρι τη βάθος κοπής έχει αν είναι 2 εκατοστά βάθος με βολεύει.