Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα,

όσον αφορά τον αεροσυμπιεστή, επειδή τον έχω από πέρσι που τον είχε βγάλει ξανά, είναι φυσιολογικό να "φτύνει" λάδι στην έξοδο του αέρα ; Επίσης, καθώς το καζάνι του είναι μικρό, αν τον έχω και δουλεύει 10 - 15 λεπτά συνεχόμενα, ψιλομυρίζει λάδι.

Σκέφτομαι για την αεροκαστάνια, αξίζει τον κόπο ; Ή να βρω καμιά "επώνυμη" σε τιμή 2-3 φορές πάνω ; Περιστασιακή χρήση, όχι πολύ βαριά πράγματα.

Έχει βλάβη για να φτύνει λάδι.

Η καστανια δεν αξιζει...καλύτερα παλμικό.

Λοιπόν, πήρα το πιστόλι βαφής στην εξωπραγματικη τιμή των......... 12 euro, εμπιστευόμενος την άποψη του Νίκου ( osatosa) ότι αξίζει. Από μια πρώτη ματιά δείχνει μια χαρά, εντάξει δεν είναι επιπέδου Sata, αλλά έχει και μόνο το 1/20 της αξίας του. Όσο κρατήσει.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://youtu.be/w8I7m6_BUIs
Η parkside βγάζει καλοδιο σύνδεσης με αυτοκίνητο άντε να βγει και μετασχηματιστή για 220v γιατί αρκετοί έχουμε μείνει από μπαταρία και θα θέλαμε να τελειώσουμε την δουλειά με ρεύμα χορις να ξεθάψουμε τεράστια εργαλεία ρεύματος ..
ecfe95c4ed56d73f30ab1b147d26c1fd.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όποιος ενδιαφέρεται για την εργαλειοθήκη των 33 θέσεων για 10 ευρώ να την πάρει με κλειστά τα μάτια . Εγώ σήμερα το σκεφτόμουν και μόλις την είδα την άρπαξα και η δεύτερη είναι αρκετά καλή πάντως εγω τις προτείνω , για 10 ευρα δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά κάτι τέτοιο.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. τον πήρα τελικά τον αεροσυμπιεστή. καλός φαίνεται, τον δούλεψα λίγο για φυσήματα.Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να "κρατάει" πιο πολύ ώρα χωρίς να πάρει μπροστά το μοτέρ.
Με καλύπτει πάντως για απλά φουσκώματα και καθαρισμό φίλτρων σκούπας και απλές εργασίες.
Τον αφήνετε με αέρα μέσα; το βιβλίο του λέει μετά από κάθε χρήση να ανοίγω τη βαλβίδα που έχει κάτω ώστε να φεύγει αέρας και υγρασία.με βολεύει όμως να έχει αέρα μέσα, ώστε άμα θέλω να φυσήξω κάτι να είναι έτοιμος και όχι κάθε φορά να τον γεμίζω και μετά να τον αδειάζω πάλι.

Δεν είναι μεγάλος μπελάς μετά από κάθε χρήση να ανοίγεις λίγο τη βαλβίδα εξυδάτωσης, αλλά και αν ξεχαστείς καμιά φορά δεν είναι κ τόσο μεγάλο θέμα.

Εγω τσίμπησα προχθες το 20μετρο καρούλι - μπαλαντέζα αέρα, ένα πιστόλι βαφής, ένα πιστόλι αμμοβολής και 1 + 1 από τις θήκες μικροαντικειμένων με τα συρταράκια :P

Σκεφτόμουν κ την καστάνια, αλλά δε με έπεισε ποιοτικά.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κυριακο για φυσήματακια σκεφτόμουν!!

Όχι για φυσηματάκι δεν κάνει. Μόνο για το καρφωτή Κω το οποίο δεν έχει μεγάλη κατανάλωση αέρα και το λάστιχο δουλεύει ως καζάνι. Και πάλι όχι με τεράστια επιτυχία σε συνεχή καρφώματα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπορεις να παρεις μια πριζα σουκο που βγαζει 12bolt αλλα τι να το κανεις???

Ειναι μονο για φουσκωματα.

04743_m.jpg

Αν βαλει αυτο, και δυναμη δεν θα εχει (μετα απο καποια psi θα αγκομαχαει), και τον διακοπτη θα λειωσει, και τα καλωδια θα καινε.
Μιλαω εκ πειρας, καθως το εχω δουλεψει σε μετασχηματιστη που ειναι για μοτερ σουβλας και εχει δυναμη.

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=16794

Το πολυ καλο κομπρεσσερακι αυτοκινητου την ερχομενη εβδομαδα!

298835_40.jpg

Σήμερα παρέλαβα μετά από αντικατάσταση - στα πλαίσια της εγγύησης - το 3 κομμάτι. Το έχω από το 2015 και σε όλα χάλασε ο διακόπτης με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί . Τώρα πως τους συμφέρει αντί να βάλουν ένα ποιοτικότερο διακόπτη και προτιμούν να στέλνουν νέο ……..!!!!

Εχει παρει κανενας τη συσκευή ακονισματος;

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για διαμορφωση της ακμης των μαχαιριων πολυ καλο αλλά και για χοντρο τροχισμα, για φινο τροχισμα θελεις άλλα εργαλεια
επισης παρα πολυ καλο για τρυπανια