Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

θα τα πάρω και εγώ. Έχω δει να δουλεύει παρόμοιο (no name) σε φίλο και είχα εντυπωσιαστεί.

Απλά να ξέρεις ότι σηκώνει για μερικά εκατοστά έπιπλα και συσκευές (πλυντήριο, ψυγείο) που είναι πολύ κοντά στο έδαφος. Το κρεβάτι δεν νομίζω να το σηκώσει. Εξαρτάται βεβαια και από το κρεβάτι.

Ξεκινησαν για φανοποιους που ηθελαν να φέρουν πορτες και φτερα στη θεση τους.
Χρησιμοποιουνται κατα κόρον και απο κλεφτες αυτοκινητων για να ανοιγουν το τελαρο της πορτας και τις ασφαλειες....

Καλημερα, Χρονια πολλα, ειμαι καινούργιος εδω, να ρωτησω αν το εξης https://www.lidl.de/de/parkside-tauchsaege-mit-schiene-ptss-1200-b1/p248105 το εχουν φερει στα Ελληνικά Lidl, αν γνωριζουμε αν και ποτε θα το (ξανα)φερουν αν υπαρχει καποιος που το εχει και μπορει να το προτείνει η οχι και αν υπαρχει κατι παρόμοιο που προτείνεται? Ευχαριστω θερμα.

Γεια σου, δεν ξερω γιατι σε παει στα Ελληνικα?? ειναι αυτο εδω, https://youtu.be/qAYu5Rv71Rs η νεα έκδοση Β1 οχι η παλιά Α1!

ΥΓ: να αναφερω οτι παντου ειναι ανάρπαστο και δυσκολα το βρισκεις καινουργιο και σιγουρα σε αυτη την τιμη δεν βρισκεις κατι παρομοιο σε ποιοτητα και δυναμη

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

θα τα πάρω και εγώ. Έχω δει να δουλεύει παρόμοιο (no name) σε φίλο και είχα εντυπωσιαστεί.

Απλά να ξέρεις ότι σηκώνει για μερικά εκατοστά έπιπλα και συσκευές (πλυντήριο, ψυγείο) που είναι πολύ κοντά στο έδαφος. Το κρεβάτι δεν νομίζω να το σηκώσει. Εξαρτάται βεβαια και από το κρεβάτι.

Βαζεις αποστατες για πιο ψηλα αντικειμενα.

Παληκάρια εγώ ετοιμάζω πρωινή εξόρμηση για τα 12βολτα παντός !!!!

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαι καλα θα κανεις. Τα 12βολτα γενικως ειναι πολυ χρησιμα και πολυ βολικα εργαλειακια για τις περισσοτερες δουλειες.

Τα 12βολτα αυτα του lidl, η σεγα και το ψαλιδι, ειναι πανομοιοτυπα των αντιστοιχων μπλε bosch 12βολτων!!

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Kαι καλα θα κανεις. Τα 12βολτα γενικως ειναι πολυ χρησιμα και πολυ βολικα εργαλειακια για τις περισσοτερες δουλειες.

Τα 12βολτα αυτα του lidl, η σεγα και το ψαλιδι, ειναι πανομοιοτυπα των αντιστοιχων μπλε bosch 12βολτων!!
Για αυτό πάω σε αυτά ! Γιατί χτιζω 12βολτ Brussels bosch blue και 12βολτ parkside brussed ! Έτσι μέχρι να βγουν τα bosch βολεύονται τα πράγματα με τα parkside !!! Ιδικά το δυσκοπριονο με makita δισκο με βολευει απίστευτα!!!!

Εγω που πέρασα το πρωΐ ηταν κλειστά!!στο κατάστημα κοντα στο περιστέρι!

Βγήκα από lidle με 12βολτα μια σκούπα στάχτης κ κάτι σπρέι . Είμαι αρρωστος?