Από τότε που μπήκα εδώ έχω ξεσκίσει τα lidleΕισαι μελος στο σωστο φόρουμ ομως.
Χαχαχαχα
Καλοδουλευτα Μανώλη!
Καλημέρα αν τη σκούπα σταχτης την χρησιμοποιήσεις για τα πριονίδια πες μας τις εντυπώσεις σου. Σκέφτομαι να την πάρω αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά. Ευχαριστώ και Καλοδούλευτα...Βγήκα από lidle με 12βολτα μια σκούπα στάχτης κ κάτι σπρέι . Είμαι αρρωστος?
Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η απόλυτη τρολιά! :worshippy:Και το κοπτικό το 12βολτο έκοψε όλο το προσπέκτους της stanley 100+ σελίδες άνετα !!!!
Άνοιξα την μπαταρία και είναι πανομοιότυπες η διαφορά είναι ότι οι οδηγοί εισαγωγής στο εργαλείο είναι σε Αλή θέση οπός βλέπουμε στην φωτογραφία.Η μπαταρία του κοπτικού δεν συνεργάζεται με τα άλλα 12βολτα;
Μήπως το δοκίμασες με γεωυφασμα;
Σεγα !!!!!Χαχαχαχαχα!!!!!
Καλοδουλευτα Μανωλη!!!
7 εκ εκοψες με τη σεγα η με το κλαδευτικο?
Αααα γεωπανο το ξέρω !!! Οι μπαταρίες συνεργάζονται με μια πατέντα οπω είδες . Απλά με ένα dremel τρως τα εξογκώματα και τέλος ! Λοιπόν μια χαρά τα πάει με το γεωυφασμα . Τι μια χαρά διλαδι τέλεια . Σαν βούτυρο το κοβει χωρίς να χρειάζεται τεντομα οπός αν κοβόταν με φαλτσέτα. Θα είναι ιδανικό να απλώσεις το πανί και να κόψεις άνετα και γρήγορα τις άκρεςΟκ Μανώλη σ' ευχαριστώ. Έλεγα να πάρω το κοπτικό αλλά αν δεν συνεργάζονται οι μπαταρίες το αφήνω.
Το γεωυφασμα χρησιμοποιείται πολύ στους μικρούς κήπους, παρτέρια κλπ, είναι υδατοδιαπερατο και βολεύει πολύ στην διαμόρφωση καθαρων χώρων, αποφυγή αγριάδας κλπ. Άσε που στις γλάστρες γλιτώνεις από τα γατιά. Πίστευα ότι λόγω ενασχόλησης θα το χρησιμοποιούσες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.