Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παω κι εγώ με χαρά να πάρω το 12 ν δισκοπριονο.βλεπω στο ράφι είχε αρκετά,ωραία λέω.παιρνω ένα στα γρήγορα γιατί έπρεπε να πάω για δουλειά.διαπιστωνω στο ταμείο ότι το Τάι ραπ της θήκης είναι λευκό αλλά το προσπερνάω.φτανω στη δουλειά και παιρνω θέση μάχης...ανοιιιιγω και μαααααλιστα....λείπει η μπαταρια!!!
Μετά μας φταίνε οι άλλοι για όλα τα προβληματα

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μπορεί να έτυχα το φλουρί,φαντάζομαι θα έχει πολλά φλουριά τώρα τελευταία λόγω μεγάλης προσφοράς 12v....αλλιώς πάω για τζόκερ!

Παω κι εγώ με χαρά να πάρω το 12 ν δισκοπριονο.βλεπω στο ράφι είχε αρκετά,ωραία λέω.παιρνω ένα στα γρήγορα γιατί έπρεπε να πάω για δουλειά.διαπιστωνω στο ταμείο ότι το Τάι ραπ της θήκης είναι λευκό αλλά το προσπερνάω.φτανω στη δουλειά και παιρνω θέση μάχης...ανοιιιιγω και μαααααλιστα....λείπει η μπαταρια!!!

Άρα καλό είναι να το ανοίγει κάποιος μέσα στο κατάστημα στην διαδρομή προς το ταμείο αν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια παραβίασης... αφού υπάρχει και αυτό το σπορ τώρα ...
Ευχαριστούμε για την πληροφορία Αλέξανδρε.
Εγώ όταν υπάρχουν πολλά στο ράφι πάντα κοιτάω για την λιγότερο ταλαιπωρημένη συσκευασία και οπωσδήποτε για μην είναι παραβιασμένα τα διάφανα αυτοκόλλητα που έχουν στα καπάκια του κουτιού.

Και το αυτοκόλλητο ήταν παραβιασμενο (κομμένο ) αλλά και το ται ραπ λευκό(συνήθως είναι μαύρο)
Το σκέφτηκα στιγμιαία αλλά φαντάστηκα ότι λόγω προσφοράς ή ξεστοκαρισματος να ήταν έτσι.
Προς γνώση και συμμόρφωση!!
Εννοείται ότι ή θα μου δώσουν άλλο ή θα μου το αντικαταστησουν (δεν έχω το παραμικρό παράπονο από προηγούμενες συναλλαγές)

Να πας στο ίδιο κατάστημα με την απόδειξη ...αν αφμισβητήσουν την ειλικρίνεια σου να ζητήσεις τον υπεύθυνο καταστήματος γιατί η ευθύνη είναι δική τους που δεν ελέγχουν συχνά το ράφι για τέτοιου είδους παραβιάσεις αλλά και του ταμείου που έπρεπε αμέσως να προσέξει την παραβιασμένη συσκευασία.

Άν θέλουν θα στο κάνουν, συνήθως το κάνουν.
Γιατί, εδώ που τα λέμε, η ευθύνη είναι δική μας. Πως θα αποδείξεις οτι όταν πέρασε απ´το ταμείο ήταν σε αυτή τη κατάσταση;
"Μετά την απομάκρυνση απ´το ταμείο..." 'Ετσι δε λένε;

Καλά, αν τους πας στα... δικαστήρια υπάρχει και το βίντεο που θα δικαιωθείς. Το λυπηρό είναι η καφρίλα των κλεφτών και όχι οι εργαζόμενοι που έχουν 1000 πράγματα να κάνουν.
Να σου πω αν αύριο σταματήσουν τα εργαλεία με κάτι τέτοια καλά να μας κάνουν.

Στο καταστημα των Μελισσιων εχει μπολικα 12v δισκοπριονα, παλμικα και σεγες, οπως επισης και μπολικα δραπανα.
(Δυστυχως, δεν εχει καρφωτικα και δεν προλαβα να παω Μεταμορφωση)

Να υποθέσω ότι το 12v δραπανοκατσάβιδο με το εργαλείο τύπου dremel δεν έχουν ίδια μπαταρία. Τι γνώμη έχετε για τα εργαλεία αυτά;

Καλημέρα σε όλους
Για την ιστορία η αντικατάσταση έγινε τώρα το πρωί χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση.
Πήρα το πρωί στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν να πάω σε οποιοδήποτε κατάστημα όπου και μου το αλλαξαν

Καλημέρα σε όλους
Για την ιστορία η αντικατάσταση έγινε τώρα το πρωί χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση.
Πήρα το πρωί στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν να πάω σε οποιοδήποτε κατάστημα όπου και μου το αλλαξαν

Αυτή είναι σοβαρή αντιμετώπιση πελάτη

Μου άρεσε και το "σε οποιοδήποτε κατάστημα"
Πες τε μου τώρα μια άλλη επιχείρηση εντός του ηλιακού μας συστήματος που χωρίς καμία άλλη κουβέντα θα το έκανε αυτό !!!

Παντως μεγαλο πολυκαταστημα ηλεκτρικων συσκευων, αντικατεστηε την σπασμενη 50αρα τηλεοραση,
15 μερες μετα την αγορα, οταν δλδ ο αγοραστης επεστρεψε απο τις διακοπες , ανοιξε τη συσκευασια και
βρηκε σπασμενη οθονη.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Kαλησπερα το δισκοπριονο ποτε το εβγαλε και δεν το πηρα ειδηση?

Ευκαιρίας δοθείσης ... συγχωρέστε με ...αλλά θα γίνω λίγο αντιπαθής και κακός ....(και Προσοχή...η αιτία του σχολίου μου δεν είναι τα εντελώς πρόσφατα σχόλια ...αλλά ξεκινάει από πολύ καιρό)
Πότε δεν κατάλαβα τόσα χρόνια εδώ μέσα όσο και αν προσπάθησα γιατί μερικοί προσπαθείτε να παρουσιάσετε τα εργαλεία του Lidl εντελώς άχρηστα. Το κάνετε από αντίδραση ??? ή νομίζετε ότι υποβιβάζοντας αυτού του τύπου τα φτηνά εργαλεία ανεβαίνετε σε εκτίμηση ?? Ξεφτιλίζοντας τα τι προσπαθείτε να κάνετε να προστατέψετε τον άλλο που το μόνο που χρειάζεται είναι κάτι φτηνό για να ξεκινήσει ή να κάνει μια απλή δουλειά μια φορά στο τόσο. Δεν χρειάζεται...αφήστε τον να "πάθει" όπως εσείς και να αποφασίσει μόνος του τις ανάγκες του. Που ξέρεις καμία φορά μπορεί να κάνετε και λάθος και πράγματι να κάνει την δουλειά του με κάτι τέτοια "ξεφτίλα" εργαλεία και να μην χρειάζεται να φτάσει εξ αρχής στην "απόλυτη αγορά" και την καθολική εκτίμηση.
Αυτού του τύπου τα εργαλεία είναι για να κάνεις απλές δουλειές που αλλιώς θα τις έκανες με εργαλεία χειρός με πολύ χειρότερα αποτελέσματα ή τουλάχιστον με περισσότερη κούραση. Τίποτα λιγότερο και σίγουρα τίποτα περισσότερο.
Πολύ σωστά το τοποθετείς Γιάννη για το φαλτσοπρίονο δεν είναι καλό ούτε το απόλυτο εργαλείο γιατί απλά είναι ένα φτηνό εργαλείο για να κόψεις μια σανίδα για μια χοντροκατασκευή ...δεν είναι μηχάνημα ακριβείας για να φτιάξεις έπιπλα πολυτελείας ούτε εργασία ακριβείας και που αν δεν το είχες θα την έκοβες με το πριόνι πολύ πιο στραβά και σίγουρα πιο αργά και με κούραση.
Όλοι και οι πιο χαζοί ακόμα ξέρουν ότι "ότι πληρώνεις παίρνεις" Άλλα εδώ υπάρχει και κάτι άλλο που κάθε άλλο παρά αμελητέο είναι. Έχεις δικαίωμα επιστροφής με τα λεφτά σου στο χέρι και τρία χρόνια εγγύηση συνήθως με αντικατάσταση του εργαλείου χωρίς να χρεωθείς ούτε τα μεταφορικά.
Μην παρεξηγηθώ ούτε εγώ αλλά ούτε και εσείς μιλάμε για επαγγελματίες και εργαλεία με αυξημένες απαιτήσεις γιατί τότε γράφουμε σε λάθος φόρουμ όλοι.
Διάβασα πριν μέρες για το πρόσφατο ρούτερ που είχε προσφορά και πόσο πολύ τζόγο έχει...και βγήκε το συμπέρασμα..."Άχρηστο".
Προχθές βρέθηκε ένα μπροστά μου στο ράφι ανοιχτό ...το πίεσα το έσφιξα αλλά τζόγο που να φαίνεται δεν είδα ή τουλάχιστον για τα λεφτά του να δείχνει άχρηστο ή και επικίνδυνο !!! Τυχαίο και αυτό ??
Από την άλλη όπως σίγουρα έχετε καταλάβει έχω αρκετά εργαλεία Parkside τα οποία τους πίνω το αίμα και δεν έχω τέτοιου είδους παράπονα ...τι διάολο τόσο τυχερός είμαι ???
Μάλλον όχι ...απλώς ξέρω τι να περιμένω από αυτό που αγοράζω και δεν παραπονιέμαι.
Τέλος πάντων (είναι και αργά και θα γράψω και καμιά ...) ας το παρατήσω γιατί έχω είδη κατηγορηθεί ότι έχω μονόπλευρη τοποθέτηση ή οποία μπορεί να κρύβει ή συμφέροντα ή και βλακεία (αυτό και αν είναι για γέλια) :flipout::flipout:
Καλό ξημέρωμα και καλημέρα για τους πρωινούς -bye-

Φίλε μου δεν ξέρω που την είδες την εμπάθεια στα γραφόμενά μου. Απλές διαπιστώσεις έκανα και αν κάποιος νομίζει ότι υπερβάλλω αν έχει τη δυνατότητα κερνάω καφεδάκι στο μαγαζί μου να κάνουμε ένα τσεκάρισμα και να ανταλλάξουμε ιδέες. Εργαλεία της Parkside δόξα τον Θεό έχω αρκετά αλλά δε θα τα παινεσω κιόλας. Όπως λες κι εσύ δεν τα παίρνω από κανένα για να τα κατηγορήσω απλά είναι φθηνά και η φθήνια ως γνωστό τρώει τον παρά. Άλλωστε γι αυτό υπάρχουν πολλές μάρκες και διάφορες τιμές. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που η ακρίβεια του εργαλείου γίνεται Αναγκαία προϋπόθεση για μια κατασκευή και εκεί πως να το κάνουμε τα εργαλεία του lidl δεν τόχουν.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk