Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σε ευχαριστω πολυ

Nαι, κανει φιλε μου και με το παραπανω.
Και εαν αργοτερα το θελησεις, μπορεις να αγορασεις και αλλα χρησιμα εργαλεια απο την 20βολτη σειρα της Parkside.

Να εισαι καλα φιλε, οταν λες την 20βολτη σειρα , ποια εννοεις? δηλ? καποιο λινκ?

ΥΓ μπορω με αυτο και τοιχο για ουπα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σε ευχαριστω πολυ

Να εισαι καλα φιλε, οταν λες την 20βολτη σειρα , ποια εννοεις? δηλ? καποιο λινκ?

ΥΓ μπορω με αυτο και τοιχο για ουπα?

Tα Lidl φερνουν κατα καιρους 20βολτα εργαλεια που λειτουργουν με τις ιδιες μπαταριες οπως το κρουστικο που λες. Υπαρχουν αυτη την βδομαδα και αλλα 20βολτα εργαλεια, σεγα και δισκοπριονο νομιζω.
Με το κρουστικο μπορεις να ανοιξεις τρυπα στον τοιχο. Διαβασε τις οδηγιες του εργαλειου προσεκτικα. Αν εχεις αποριες ρωτα εδω μεσα.

71Mkcvndk2L._SL1278_.jpg

Stanley , b&d και DeWalt κουμπώνουν και λειτουργούν αλλά θέλει τροποποίηση ή στην μπαταρία ή στο εργαλείο. Μάλιστα Stanley και b&d η διαφορά είναι μια εγκοπή στην μπαταρία . Ένα κομμάτι πλαστικού που εμποδίζει και μπορείς να το σπάσεις...

Η μπαινει κατευθιαν η δεν μπαινει....οτιδηποτε αλλο δεν θα το προτεινα... εκτος οτι μπορει να χασεις εγγυηση μπορει και να χαλασεις και την μπαταρια αλλα και το σωμα...
Δεν την ξέρω την λύση αυτή αλλά ίσως κάτι να παίζει & με αυτά:
http://www.10ctech.com/adapters.html

Μπορει ναι μπορει οχι...
Το θεμα ειναι οτι ειναι αγνωστο του τι θα προκειψει..οποτε προσωπικα ουτε σε κατι τετοιο θα πηγαινα...

Καλησπέρα σε όλους. Είχα αγοράσει πριν 1 περίπου χρόνο το επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο Parkside (χωρίς κρούση) 20V (που τότε έβγαινε με πλαστικό τσοκ). Τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει ένα πρόβλημα, όταν βιδωνω και αρχίζει να αυξάνεται η απαιτούμενη ροπή, κλοτσαει. Δεν έχει σημασία αν το έχω ρυθμισμένο σε συγκεκριμένη θέση ροπής ή αν είναι στη θέση διάτρησης ο επιλογέας.

Εν παση περιπτώσει, το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να βρω την απόδειξη. Είναι απαραίτητη στα lidl για τη χρήση της εγγύησης; ψάχνω παντού αλλά τίποτα.

Θυμαται κανεις εαν το Lild εχει φερει ποτε στην Ελλαδα το συγκεκριμενο SDS Max κατεδαφιστικο?
perforateur-parkside-lidl-pah-1300-burineur-demolition-hammer-aussi-gris-de-maison-idees-de-decoration.jpg

Όχι , είναι καινούργιο εργαλείο . Το έχει την επόμενη βδομάδα στην Ιταλία στα 79 .

Καλησπέρα σε όλους. Είχα αγοράσει πριν 1 περίπου χρόνο το επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο Parkside (χωρίς κρούση) 20V (που τότε έβγαινε με πλαστικό τσοκ). Τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει ένα πρόβλημα, όταν βιδωνω και αρχίζει να αυξάνεται η απαιτούμενη ροπή, κλοτσαει. Δεν έχει σημασία αν το έχω ρυθμισμένο σε συγκεκριμένη θέση ροπής ή αν είναι στη θέση διάτρησης ο επιλογέας.

Εν παση περιπτώσει, το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να βρω την απόδειξη. Είναι απαραίτητη στα lidl για τη χρήση της εγγύησης; ψάχνω παντού αλλά τίποτα.

Νομίζω πως δεν είναι απαραίτητη αρκεί ο αριθμός ΙΑΝ που πρέπει να υπάρχει επάνω στο πινακιδάκι του εργαλείου.Πάρε τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών του Lidl και θα σε καθοδηγήσουν.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θυμαται κανεις εαν το Lild εχει φερει ποτε στην Ελλαδα το συγκεκριμενο SDS Max κατεδαφιστικο?
perforateur-parkside-lidl-pah-1300-burineur-demolition-hammer-aussi-gris-de-maison-idees-de-decoration.jpg
Όχι δεν το έχει φέρει ποτέ....
Πρόκειται για θηρίο ....

Όχι , είναι καινούργιο εργαλείο . Το έχει την επόμενη βδομάδα στην Ιταλία στα 79 .

Καθολο καινούργιο...Στο lidl.de πουλιέται εδώ και 2 χρόνια.. Εμείς δεν τα βλέπουμε αυτά.

https://www.lidl.de/de/parkside-abbruchhammer-pah-1300-a1/p250134

Όχι δεν το έχει φέρει ποτέ....
Πρόκειται για θηρίο ....

Καθολο καινούργιο...Στο lidl.de πουλιέται εδώ και 2 χρόνια.. Εμείς δεν τα βλέπουμε αυτά.

https://www.lidl.de/de/parkside-abbruchhammer-pah-1300-a1/p250134

Κωστή για Ελλάδα μιλάω "καινούργιο" , στο εξωτερικό κυκλοφορούν πολλά εργαλεία που ακόμα δεν έχουν έρθει .

Τι άλλο θα δούμε στα λιντλ της υπόλοιπης "Ευρώπης" αλλά όχι εδώ...

https://www.lidl.it/it/non-food.htm?articleId=23002

Αυτό μου κάνει εντύπωση που δεν σχολιάστηκε , στο γερμανικό λιντλ πουλάνε black & decker και στο ιταλικό scheppach..

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ τώρα να ρωτήσω τι σόι κατεδαφιστικό είναι αυτό με 15 Τζούλια και 80 ευρώ; Με συγχωρείτε ρε παιδιά αλλά δε μου κάθεται..

Το παιρνεις, σπας μερικα ντουβαρια, σπας τα χερια σου και το πετας!

Εγώ τώρα να ρωτήσω τι σόι κατεδαφιστικό είναι αυτό με 15 Τζούλια και 80 ευρώ; Με συγχωρείτε ρε παιδιά αλλά δε μου κάθεται..

Που το περιεργο για budget εργαλειο Νικο? Το boreman πχ., 1700w κατεδαφιστικο, δινει 50 joule και κανει 150 ευρω. https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=11959
To lidl μας εχει συνηθισει αλλωστε σε VFM εργαλεια.
Τωρα ο θορυβος και οι δονησεις θα σε κανουν φραπε και κουφο πριν την ωρα σου, αν δεν φορας ωτοασπιδες και ζωνη μεσης, αλλα αυτo ειναι το τιμημα!

Παντως εγω που ενδιαφερομαι για ενα SDS Max σκαπτικο αυτης της δυναμικοτητας, σιγουρα θα το δοκιμασω πριν σκασω τα πολυτιμα εκατοευρα μου αλλου..:))

Κωστή για Ελλάδα μιλάω "καινούργιο" , στο εξωτερικό κυκλοφορούν πολλά εργαλεία που ακόμα δεν έχουν έρθει ..
Γράψε λάθος τότε...!!!

Πολλά εργαλεία parkside δεν μας "κάθονται" καλά αλλά τελικός προς ώρας έχουν βγει σε με μεγάλο ποσοστό σκυλιά..
Εάν κρίνω από το πνευματικο πιστολέτου που έχει ο πατέρας μου στα 1050w και 3 joule εδώ και 5 χρόνια τα πάει μια χαρά και σε αυτό το τομεα η Parkside...
Εάν έρθει στην τιμή μεταξύ 80-100 ευρώ θα ειναι το ιδανικοτερο..Και μεταξύ μας σε σχέση με αυτό που ανέβασε ο Μιχάλης (Boreman)εγώ θα πήγαινα στου
Lidl...
Πολύ καλά και οικονομικά κατεδαφίστηκε βγάζει και η Einhell...

Παντως εγω που ενδιαφερομαι για ενα SDS Max σκαπτικο αυτης της δυναμικοτητας, σιγουρα θα το δοκιμασω πριν σκασω τα πολυτιμα εκατοευρα μου αλλου..:))

Mιχαλη ουτε θα τα σκασεις και τη δουλεια σου θα κανεις...ειναι μια ενδιαμεση λυση....
https://trusttools.gr/ilektrika-ergalia/pistoleta-skaptika-katedafisis/4139090-te-dh-1027-einhell/

Επισεις αυτο που θα πρεπει να ξεκαθαρισεις ειναι αν κατεδαφιζεις πατωμα η τοιχο....στην δευτερη περιπτωση το παραπανω δεν κανει οχι οτι δεν μπορει αλλα δεν θα μπορεις εσυ μετα απο 10 λεπτα...!!!

Last edited by a moderator:
Γιατι να παω σε ενδιαμεση λυση οταν με 80 ευρουδακια μπορω να παρω αυτο που θελω και απο πλευρας ισχυος αλλα και βαρους. Το βαρος ειναι πολυ σημαντικο σε τετοιες εργασιες, σωστα το παρατηρησες, ιδιως αν αναλογιστεις το ταρακουνημα...

Το parkside των 3 joule το εχω και εγω. Μαλιστα το χρησιμοποιω αρκετα τις τελευταιες μερες καθως κανουμε καποιες εργασιες στο σπιτι. Ειναι πραγματικα παρα πολυ καλο εργαλειο!
Ειναι το εργαλειο που εχω πει πολλες φορες εδω μεσα, οτι περιμενω να πεθανει για να παρω το αντιστοιχο Bosch 3joule -αλλα δεν μου κανει τη χαρη :))

Το Einhell το εβαλα σε σχεση με το Bormann που εβαλες πριν απο πλευρα δυναμικοτητας που ανεφερες.....
Του lIDL φυσηκα και ειναι πολυ καλη επιλογη...και ελαφρυτερο σε σχεση με τα αλλα δυο(7 κιλα)...

Θα σου ανεβασω καποια στιγμη και εγω ενα της Black&Decker του 2007 (1.7J)που δεν λεει ουτε και αυτο να πεθανει...!!!

Τον παγκο/σφικτηρα τον πηρα κι εγω. Τον συναρμολογησα εχθες (οχι και τελειως σωστα 😛) και φαινεται καλουλης για μικρες δουλειες. Με.βολευει κιολας, στην αποθηκη που τον εβαλα, που ειναι μικρουλης και μαζευει.
Ενα θεμα που ειδα, παντως, ειναι οτι στα σοκορα ειναι γυμνο mdf. Το φοβαμαι, αν πεσει κατι πανω ή και απλως απο την υγρασια του χωρου, μην αρχισει να χαλαει. Ασε που ειναι πολυ ευαισθητο σε χαρακιες, κοψιματα κτλ.
Λεω να του βαλω καποια βαφη ή βερνικι ή κατι τετοιο.
Σκεψεις;