Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα!!τι δισκοπριονο χειρος που εχει,που ειναι με ρυθμιζόμενες στροφες δεν μπορει να κοψει και μεταλο με τον κατάλληλο δισκο??

Nαι, με τον καταλληλο δισκο και χαμηλοτερες στροφες μπορει να κοψει μεταλλο αν ειναι επαρκης η ροπη του μοτερ, αλλα δεν ειναι ουτε η καλυτερη ουτε η ασφαλεστερη μεθοδος.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα!!τι δισκοπριονο χειρος που εχει,που ειναι με ρυθμιζόμενες στροφες δεν μπορει να κοψει και μεταλο με τον κατάλληλο δισκο??

Μακριααααά.

Γιωργο γράφει ότι είναι δύσκολη η πρόσβαση για τροχο..

"αλλά είναι κάπως δύσκολο εκεί που βρίσκονται αυτά που θέλω να κόψω"

...το ρεύμα είναι το λιγότερο σε τέτοιες περιπτώσεις...

Φίλε makfil τι ακριβώς θες να κόψεις ...; ωστε να εχουμε σαφή εικόνα του τι θες να κάνεις...Μια φωτο θα βοηθουσε...

Κατ' αρχάς, έλειψα για λίγες μέρες και δεν παρακολούθησα την εξέλιξη της συζήτησης,
Αυτά που θέλω να κόψω είναι τα σκουριασμένα κλειδιά από τα ελατήρια και τις ασφάλειες (με αλυσίδα) στα δεσίματα, με σχοινιά, βάρκας στο μώλο, για να αλλάξω τα ελατήρια που έχουν σκουριάσει αλλά και τα κλειδιά που έχουν φαγωθεί από την πολυκαιρία και τη σκουριά και είναι έτοιμα να κοπούν.
Με τροχό μπορώ να κόψω αυτά που στερεώνονται στις δέστρες στο μώλο αλλά για τα υπόλοιπα που είναι στην άλλη άκρη του ελατηρίου και πάνω από τη θάλασσα δεν είναι δυνατόν να δουλέψω τον τροχό. Γιαυτό κατέληξα στη λύση του ψαλιδιού-κόφτη.

Μακη κανονισε να βρεθούμε την Δευτέρα να σου δωσω εναν να κανεις δουλιτσα φιλε.

Κυριάκο, ευχαριστώ για την ευγενική προσφορά σου.
Θα σου τηλεφωνήσω.

Οπότε η χρησιμοποιήσει εργαλείου ρεύματος η μπαταρίας είναι αδύνατη λόγω της επαφής με το νερό της θάλασσας.. οποτε λογικα μονο ο κοφτης εκανε..κατανοητατο...

Όχι, δεν εννοώ αυτό, αλλά ότι η απόσταση είναι μεγάλη και δεν μπορώ πρακτικά να δουλέψω τον τροχό.
Σκέφτηκα, όμως, άλλη λύση και μάλλον θα κάνω τη δουλειά μ' αυτήν.
Λύνοντας ένα σχοινί κάθε φορά από τη βάρκα, μπορεί να έρθει όλο το σύστημα του δεσίματος στο μώλο, οπότε εκεί μπορώ να δουλέψω τον τροχό.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μακριααααά.
Καλημέρα.

Μακριά από την ιδέα καταλαβαίνω (δίσκος μετάλλου στο συγκεκριμένο πριόνι), αλλά το δισκοπριονο είναι καλό για κοπή ξύλων ή να προτιμήσω ένα άλλο με λίγα λεφτά παραπάνω;

Η χρήση θα είναι ελάχιστες κοπές, μιας και θα πάει στο εξοχικό.

Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια μικρή αποψη για την 20ν σπαθοσεγα.
Το εργαλειο χρησιμοποιηθηκε χθες για κοπη ταβλας οξυας παχους 5εκ επι 23 εκ σε 5 τομες και τα πηγε περιφημα και μαλιστα με την λαμα της συσκευασιας!
Επισης σημερα εκοψα καποια κλαδακια στην βερυκοκια που ενοχλουσαν και η ευκολια χρησης η φορητοτητα της ειναι φοβερα!

Όχι, δεν εννοώ αυτό, αλλά ότι η απόσταση είναι μεγάλη και δεν μπορώ πρακτικά να δουλέψω τον τροχό.
Σκέφτηκα, όμως, άλλη λύση και μάλλον θα κάνω τη δουλειά μ' αυτήν.
Λύνοντας ένα σχοινί κάθε φορά από τη βάρκα, μπορεί να έρθει όλο το σύστημα του δεσίματος στο μώλο, οπότε εκεί μπορώ να δουλέψω τον τροχό.

Τώρα κατάλαβα...οκ

Χθες βρήκα από ξεσαβούρωμα αποθήκης του εξοχικού το παρακάτω

Γνωριζω οτι εχει πλυμυρίσει 2 φορές το υπόγειο, και το εργαλειο ήταν στο πάτωμα. Παραδόξως δουλεύει μια χαρά. Απλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης για να ξέρω αν αξίζει τίποτα
2a7e00dd6bab197fa4120fbf86bd336d.jpg

Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk